Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי חברים שמגיעים אם 3 ילדים בסוף ספטמבר

לישראל, הם רוצים לנסוע ישירות בתחבורה ציבורית מנתבג לאילת. האם יש קו שיוצא ישר מנמל התעופה לשם?

לא הצלחתי ממש למצוא.

או שצריך לעבור דרך תל אביב.

אחרי אילת הם ישכירו רכב, בנתבג להמשך.

באילת הם טוענים שלא צריך רכב ליומיים.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני יודע שזה לא עונה על השאלה, אבל, לא עדיף כבר לטוס מנב"ג לאילת, במקום לבזבז יום על נסיעות (חצי הלוך וחצי בחזור), ביחוד שהם מתכננים רק יומיים באילת?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אפשר לטוס, צריך לבדוק עלות מול אוטובוס?

וגם נוחתים ברמון לא? משם עוד 40 דקות מונית

יאריס 2005

פורסם

מן הסתם העלות גבוהה יותר.

מרמון לאילת זה כ-20 דקות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

ל 5 אנשים עם מזוודות, מניח שזה יהיה פי 3 לפחות?

בינתיים לא מוצא קו כזה.

הכי נראה שרכבת לרכבת מרכז ומשם אגד, שקיים רק בערב, לאילת.

אולי אמליץ להם כם לשכור רכב כבר מהנחיתה.

יאריס 2005

פורסם

תכנון המסלול של החברים שלך לא חכם במיוחד, בלשון המעטה. כל דרך להגיע אל ומאילת שלא עם מטוס תיקח חצי יום, זה הרבה השקעה בשביל יומיים שם.

בכל אופן, אם הם יכולים להרשות לעצמם רכב שכור לעוד כמה ימים - זו האופציה הבטוחה ביותר, שמגנה עליהם מכל מיני בלת"מים ושינויי לו"ז כמו גם נהגי מוניות רמאים. אם אין אפשרות כזאת, הגעה לת"א או ירושלים ואוטובוס לילה משם הוא כנראה השיטה האופטימלית.

פורסם (נערך)

עם 3 ילדים וציוד, שלא ישברו את הראש. שכירת רכב בנחיתה וזהו. חבל על הזמן והעצבים…

נ.ב. שלא נדבר שיכול מאוד להיות שזה יהיה להם זול יותר, במיוחד אם הם הולכים לשכור רכב גם ככה. תוספת של יומיים להשכרה (ודלק) לעומת 5 כרטיסי הלוך חזור לאילת + כרטיסים מנתב״ג לתל אביב וחזור + מוניות באילת.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 1
פורסם

וגם פגישה עם נהגי מוניות.

מצד שני, גם פגישה עם נהגי ישראל.

אגב, בדיוק לפני חודש פגשתי את נהגי הפריפריק (כביש הטבעת של פריז) ואת החאפרים ב-CDG, גרמו לי להתגעגע לישראל.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לקחת רכבת מנתבג לתל אביב ההגנה, משם לצאת וללכת לתחנה המרכזית החדשה, לעלות לקומה 6 (?) ולקחת אוטובוס לאילת.

אפשר גם לעבור מטרמינל 3 לטרמינל 1 ולקחת טיסה לאילת או שהעבירו כבר את הטיסות המקומיות לטרמינל 3 ןאז אין צורך להחליף טרמינלים.

אפשר גם כמו שאמרו לקחת רכב שכור אבל גם פה זה קצת קשוח כי יכול להיות שיהיו בעיות עם הרכבים אז לקחת בחשבון את זה.

אין באמת פתרון טוב לבעיה הזו. לכל פתרון יהיו את הבעיות שלו. בין אם תקלות בתחבורה ציבורית או בזבוז זמן במעברים בין נק' לנק' או תקלות ברכב עצמו, מה שיצריך החלפה בסניף אחר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

האמת זה מאוד מוזר?

מהתחנה המרכזית יש אוטובוס לאילת כל שעה,

ומרכבת מרכז אורלוזרוב רק ב 2358?

מה ההגיון.

יאריס 2005

פורסם
לפני 8 דקות, לירון .ה. כתב:

האמת זה מאוד מוזר?

מהתחנה המרכזית יש אוטובוס לאילת כל שעה,

ומרכבת מרכז אורלוזרוב רק ב 2358?

מה ההגיון.

כמו הקיום של התחנה מרכזית החדשה, מה ההיגיון שיש בערך 7 קומות אבל בפועל 4 פעילות מתוך ה7?

העשור האחרון היה בעיקר סטגנטציה בתחב"צ. פרויקטים איזוטריים או רפורמות שלא עובדות, לא עשו טוב לתחב"צ ועידוד שימוש בהן.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

השאלה הראשונה: באיזה יום ושעה הם צפויים לנחות, ועד כמה הטיסות בקו מדייקות דרך כלל?

גם הנטיה שלי היא להמליץ לשכור רכב בנתב"ג - להגרר עם 3 ילדים וכבודה בתחב"צ שאינה רכבת ישירה זה די עונש - אבל אם מדובר בטיסה שמגיעה אחרי, נניח, 2-3 אחה"צ לא הייתי ממשיך ישירות לאילת. יותר מזה, אם זו טיסה ארוכה עם ג'ט לג או טיסת לילה מעייפת הייתי בונה את הטיול מחדש עם אילת לא בימים הראשונים.

עריכה: עכשיו, לאחר ששמתי לה מיהו פות"ש, אני מנחש שהם מגעים מארצו הקור, אז באמת חשוב לדעת מתי ממריאים, מתי נוחתים, ולתת תדריך יסודי על השמש הישראלית בכלל, על אילת בפרט ועל ההגנה הנדרשת על העור הבהיר שלהם. כוויות שמש בהחלט עלולות להרוס את הטיול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אכן מגיעים מארץ השלג והקרח.

הם "יחסכו" את התחבורה הציבורית פה, וישכירו רכב ישר מהנחיתה.

וגם ישנו קצת את המסלול.

הבעל נולד בארץ וגר פה עד גיל 16(הוריו בריטים/נורווגים). אז יש לו מושג על השמש.

למרות שלא היה פה איזה 15 שנה..

מה שכן הוא כבר שאל אותי על הנהגים המקומיים והפקקים חחח

אמרתי לו בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

יאריס 2005

• תוכן חדש...