Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם באים בתחילת אוקטובר.

לצלול בריפים.

זה יהיה מעניין להם שיכול להיות חם באוקטובר.

זה חלק מהטיול.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

אפשר לקחת רכבת מנתבג לתל אביב ההגנה, משם לצאת וללכת לתחנה המרכזית החדשה, לעלות לקומה 6 (?) ולקחת אוטובוס לאילת.

יצא לי ללכת מרכבת ההגנה לקומה 6 בתחנה המרכזית, כשהיו תקלות ברכבת.

זה מסלול לא סימפטי בכלל.

לעלות בתחנה המרכזית לקומה 6, זה מסלול של מדינת עולם שלישי, באפריקה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם הם מגיעים בערב אז לבצע נהיגה מנתב"ג לאילת זה אירוע לא קל.

חוץ מזה, אם כבר לנסוע לאילת אז הייתי ממליץ, לתיירים (ולכל מי שעושה את הדרך בפעם הראשונה), לנסוע דרך מצפה רמון ומשם לרדת דרך נאות סמדר לצומת קטורה, ואז דרומה לאילת. 

הנוף של המכתש, כשהוא נגלה לראשונה ברגע שיוצאים ממצפה למעלה העצמאות, כמו גם הנוף של הערבה והרי אדום, כשעוברים את נאות סמדר ומתחילים את הירידה לערבה, הם משהו שחבל לבזבז על נסיעה בחושך. וכשנוסעים את אותה דרך בכיוון ההפוך זה ממש לא אותו הדבר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

לתדרך לגבי מצפה רמון והתצפיות ממרכז המבקרים ומתחילת נירידה למכתש, אלא, אם יש עניין, פארק צבעי רצון. והמצפה שהזכיר @אורי מ. קרוי מצפה עיט. לחזור דרך 12 עם ביקור בקניון האדום. אבל לוודא לוח זמנים מתאים והצטיידות נאותה מבחינת חום וקרינת שמש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

יצא לי ללכת מרכבת ההגנה לקומה 6 בתחנה המרכזית, כשהיו תקלות ברכבת.

זה מסלול לא סימפטי בכלל.

לעלות בתחנה המרכזית לקומה 6, זה מסלול של מדינת עולם שלישי, באפריקה.

אם כך אפשר גם להדריך אותם להגיע לסבידור מרכז ומשם לקחת את האוטובוס לאילת שאמור להתחיל את נסיעתו שמה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

את תיכלול השיקולים והרבה הערות והארות מחכימות כבר עשו כאן אחרים.

רק כמה דברים קטנים חשובים, לטובת האורחים הנכבדים:

1. משדה התעופה "אילת בחוץ" (שם רשמי רמון) לאילת זה בערך 15-20 דקות נסיעה. אין שום צורך במונית, יש ממש צמוד ליציאה מהטרמינל קוי אגד לאילת כולל אפילו ממש עד המלון, לרוב המלונות ובתדירות יפה. הם אפילו פועלים 7 ימים בשבוע.

עם זאת, בימינו אי אפשר לשלם בישראל על אוטובוס בכסף (אלא רק ברב קו או באפליקציית תשלום בתחבורה ציבורית- סלו או רב פס או מוביט או

פנגו), אז חשוב לברר קודם איך תיירים אמורים לשלם לאוטובוס. 

2. יש בעיה אחרת בנושא טיסה משדה התעופה של לוד בו הם ינחתו לשדה התעופה "אילת בחוץ": כמות האיחורים עצומה, ועשרות אחוזים מהטסים בקו הזה מקללים את הרגע שבחרו לטוס ולא לנסוע באוטובוס או במכונית.

יש בקו הזה גם בעיות תדירות של אובדן מזוודות, ובמקרה של פספוס הטיסה חזרה מלוד לחו"ל בכלל איום ונורא.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

תודה לכולם, אבל אחרי בדיקה ושכלול העובדות.

הם ישכירו רכב מהיום הראשון, ולאילת יסעו לא מהשדה, ביום אחר במשך היום.

• אהבתי 1

יאריס 2005

פורסם

אכן צודקים, מחירי הכרטיסים מטורפים

screenshot-reservations.egged_co.il-2023_07.29-21_21_13.png.19c61dec9a1bd525969a60f10e2d4166.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@harhanegev לירון ענה, אבל בכל זאת כמה הערות.

1. בנתב״ג אפשר לקנות ״רב קו אנונימי״. מה שלא ברור לי הוא שעות הפתיחה של המשרד באולם הנוסעים הנכנסים.

2. אין טיסות קונקשן מחו״ל לאילת, כך שאיחור בטיסה הנכנסת או בקבלת המזוודות עלול לגרום להפסד הטיסה לאילת. חוץ מזה - המעבר הלא נוח בין הטרמינלים (האמת היא שההסעות בסדר גמור, אבל זרים עם מטען וילדים עלולים להתעכב).

@DareDevil מחיר סביר לגמרי. 34 אירו לנסיעה של כ-400 ק״מ. כמובן שהתחשיב של משפחה בוחן זאת מול אפשרויות אחרות, ואין תחליף לגמישות.ל רכב שכור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, לירון .ה. כתב:

תודה לכולם, אבל אחרי בדיקה ושכלול העובדות.

הם ישכירו רכב מהיום הראשון, ולאילת יסעו לא מהשדה, ביום אחר במשך היום.

טוב מאוד. עם הכבישים כיום, ואם נוסעים שלא בזמן הפקקים, זו נסיעה של 3.5 שעות מאזור המרכז. בשביל משפחה עם ילדים זה no brainer.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

אכן צודקים, מחירי הכרטיסים מטורפים

screenshot-reservations.egged_co.il-2023_07.29-21_21_13.png.19c61dec9a1bd525969a60f10e2d4166.png

שמע זה מחיר סביר ל 5 בוגרים הלוך חזור.

אם הם היו עושים נסיעה דומה בנורווגיה, אני מניח שלפחות העלות היא פי 3. ואני לא מדבר על רכבת, שעולה יותר מאוטובוס.

מזל שבנורווגיה השכר השעתי הוא... אני לא רוצה לכתוב, שלא יהיה תירוץ לכל עובדי ההיטק ללכת לשם למלצר 😉

• אהבתי 4
  • מעניין 1

יאריס 2005

פורסם

בלי קשר לאילת (אני מסכים ששכירת רכב היא הפיתרון הכי סביר לסיטואציה) - בנתב"ג יש מכונה אוטומטית להנפקת כרטיסי רב קו, אמורה לפעול 24/7.

הנסיעה לאילת החל מערד/באר שבע דרומה היא חווייה נהדרת דווקא, מדבר יפהפה עם גוונים משתנים ללא הרף.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הם מגיעים ברכב שכור לאילת, שים לב שהם יודעים איך להפעיל סלופארק/פנגו, כי כמעט כל אילת חניות בתשלום.

כמו כן, חשוב שידעו מראש על כך שיש מקומות בהם חניית לילה אסורה וגם תשלום לא יעזור, כדי שלא יפספסו את זה בשילוט, וכמובן שישימו לב לעובדה שגם חניות עפר הן הרבה פעמים בתשלום ולעיתים עם איסור מוחלט לחניית לילה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני שעה, harhanegev כתב:

שים לב שהם יודעים איך להפעיל סלופארק/פנגו

ניסיתי את זה בביקורים האחרונים בארץ, אף אחד מהם לא היה שמיש ללא כרטיס אשראי ו/או טלפון מקומי. מעצמת הייטק! 💪

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...