Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,  חזרנו מחול , הרכב עמד 3 שבועות . התנעתי עכשיו את הרכב והידית הילוכים תקועה ולא יוצאת ממצב ניוטראל .

בלחיצה על הברקס הכפתור על ידית ההילוכים נלחץ עד הסוף.

שחררתי את המכסה הקטן שנמצא ליד ידית ההילוכים , לחצתי על הכפתור הקטן בפנים אבל ידית ההילוכים עדיין מסרבת לזוז ותקועה במקום .

לפני שאני גורר את הרכב למוסך , למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לבדוק ? 

וכמובן מה יכול לגרום לזה ? הרכב היה תקין לחלוטין לפני הנסיעה לחול ולא זז לשום מקום . 

תודה 

פורסם
לפני כשעה, Dan Chekanov כתב:

שחררתי את המכסה הקטן שנמצא ליד ידית ההילוכים , לחצתי על הכפתור הקטן בפנים אבל ידית ההילוכים עדיין מסרבת לזוז ותקועה במקום .

הפעולה הזו אמורה לאפשר להוציא את הידית מ P. 

בטוח שעשית את זה נכון?

נסית להזיז את ידית ההילוכים תוך כדי שאתה מחזיק את הכפתור הקטן הזה?

פורסם
לפני 22 דקות, Buki כתב:

הפעולה הזו אמורה לאפשר להוציא את הידית מ P. 

בטוח שעשית את זה נכון?

נסית להזיז את ידית ההילוכים תוך כדי שאתה מחזיק את הכפתור הקטן הזה?

כן כן , דיי בטוח שעשיתי הכל כמו שצריך . מתחת למכסה יש כפתור קטן , לחצתי על הכפתור, תוך כדי לחיצה ניסיתי להעביר הילוך מ P אבל הידית תקועה ולא זזה .

פורסם

יש כאן בעיה לא הגיונית. היצרן חשב בדיוק על כאלה מצבים ולכן עשה את הפטנט של שיחרור הידית על ידי לחיצה עם המפתח או כלי אחר בחריץ קטן ליד הידית. ברכב של אחותי היה בזמנו תקלה שלא איפשרה שיחרור והוצאה של הידית מ P בדרך הרגילה אלא אך ורק על ידי שימוש במפתח באותו חריץ יעודי לכך. בסוף התברר שהייתה בעיה חשמלית בחיוט שלא איפשר לידית לצאת מ P בדרך הרגילה. 

מה לגבי מצבר, הכל תקין חוץ מזה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אנסה שוב , עד כמה חזק צריך ללחוץ על כפתור השחרור ? במידה ואני מצליח להעביר הילוך האם זה בטוח לנהוג במצב הזה למוסך או שחייבים גרר ?

לגבי המצבר הכל תקין התניעה ללא בעיה על הפעם הראשונה , הרכב במצב פנטסטי ללא שום בעיות והכל תקין . 

פורסם

רק שאלה-

ברקס זכרת ללחוץ??

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 13 שעות, Dan Chekanov כתב:

אנסה שוב , עד כמה חזק צריך ללחוץ על כפתור השחרור ? במידה ואני מצליח להעביר הילוך האם זה בטוח לנהוג במצב הזה למוסך או שחייבים גרר ?

לגבי המצבר הכל תקין התניעה ללא בעיה על הפעם הראשונה , הרכב במצב פנטסטי ללא שום בעיות והכל תקין . 

לא צריך להפעיל שום כוח. מספיק שמכניסים את המפתח או כלי יעודי אחר לחריץ המיוחד הזה אזי הידית צריכה להשתחרר. יש כאן כשל רציני מאוד אם לא ניתן לשחרר את הידית גם כאשר היצרן מראש רצה למנוע כזה מצב ולכן עשה את הפטנט של שיחרור ידית באופן ידני.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפני 14 שעות, Dan Chekanov כתב:

אנסה שוב , עד כמה חזק צריך ללחוץ על כפתור השחרור ?

תוכל בבקשה להעלות תמונה של הכפתור עליו אתה לוחץ?

פורסם

ניסיתי שובללחוץ על הכפתור ולהזיז אץ הידית הילוכים אבל הידית עדיין מסרבת לזוז, כמו כן בדקתי את כל הפיוזים וכולם תקינים .

הוזמן גרר 😕

אם הרכב תקוע על P , איך הגרר יכול לגרור אותי ? זה לא יהרוס את הרכב ? 

• תוכן חדש...