Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
יש לי סיאט ארונה 2021, מנוע 1.0TSI

לפני כן נסעתי עם פולו 1.2TSI, שגם המנוע וגם התיבת הילוכים אמורים להיות די דומים (תיבה זהה למיטב הבנתי, ומנוע עם הספק ומומנט כמעט זהה)

מה שאני יחסית אהבתי ב DSG זה את האפשרות להעברה למצב ידני. זה אפשר לנצל חלונות עקיפה קצרים ע"י הורדה מראש להילוך נמוך (לפני שאני מתחיל להאיץ), ואז ברגע המתאים רק נשאר ללחוץ על הדוושה והרכב מאיץ קדימה מייד (כמובן שעוצמת ההאצה זה עניין אחר. אבל התגובה היתה מהירה מאוד)

בסיאט, זה שונה. באותו הסד"פ, מרגע שסוחטים את הדוושה לוקח למנוע כשניה להתעורר ולהעלות סל"ד ולהאיץ. אני מדבר על מצב שאני בהילוך נמוך ועל סל"ד של 3-4 אלף עם גז, ככה שזו לא השהיית הטורבו (להבנתי)

אשמח לדעתכם בנושא

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...