Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו XV, שקניתי חדשה מהיבואן לפני שנה. היא נסעה מעט יחסית. עכשיו צריך לקחת אותה לטיפול ראשון. ביררתי בכמה מוסכים מורשים של היבואן באיזור המרכז. המחיר הכי זול שאמרו לי להחלפת שמן, מסנן שמן וטבעת אטימה הוא 791 ש"ח, ומוסכים אחרים אמרו לי מחירים גבוהים יותר. האם כדאי ללכת לשם? לחפש מחיר זול יותר במוסך לא של היבואן? (אני יכול גם להתקשר לשאול במוסכים מורשי יבואין רחוקים יותר, אבל זה נראה מיותר לנסוע רחוק וגם לא יודע אם יגידו מחיר יותר זול)
כמו כן, קניתי את הרכב עם הרחבת אחריות לחמש שנים. לא מצאתי בשום מקום את תנאי האחריות המורחבת. מה שמופיע באתר זה האחריות הרגילה ל-3 שנים. שאלה גם אם יכול להיות שהם מחביאים באיזה מקום סעיף שחייבים לטפל במוסכים של היבואן, למרות שלא ראיתי סעיף כזה. ראיתי פה בשרשור אחר אנשים כתבו שזה אפשרי.

פורסם

גם אני בעד לטפל ביבואן במיוחד כאשר הרכב באחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים, עדיף בתקופת האחריות לטפל במורשה מדובר על כמה מאות שקלים בשנה וחבל לאבד אחריות בשביל זה הרי כבר קנית רכב במעל 150 אלף.

אם בכל זאת תחליט לטפל במוסך לא של היבואן תוודא שהמסוך משתמש בחלקים מקוריים ושמן לפי התקן ושהכל יתועד בחשבונית כולל מקטים.

פורסם

חוקית, אסור להם להסיר אחריות אם אתה מטפל במוסך אחר בחלפים מאושרים.

מעשית יעשו לך את המוות ושווה לך שהרכב באחריות לטפל אצלהם.

פורסם

לפחות שלוש שנים ביבואן מורשה!!! הייתה לי בעיה בסוזוקי עם ההגה וטיפלו בי ללא תשלום ובלי שאלות מיותרות, אחריות בלי בעיה. סביר שאם לא הייתי מטפל בחברה היו מתחכמים איתי.

פורסם

אני גם מצטרף להמלצות
אבל מסייג בכך, שלעובד שלי עם פוקוס 2016 אאל"ט צצו תקלות מנוע מוכרות
הרכב לא טופל במוסכי היבואן ולמרות שכך 7 שנים על הכביש וללא היסוריית טיפולים, פורד לקחו אחריות והחליפו לו מנוע לחדש! ללא עלות
ככה שגם מי שלא טיפל, עשוי לזכות לסעדי היבואן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...