Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 13.7.2023 בשעה 22:03, חולגי כתב:

חפש את הספר של haynes של וולבו 740.

אני מחפש. אשמח למצוא אבל אין מישהו שהציע למכור כמו שאתה רואה. ניסיתי לפרסם תחת אביזרים לקניה אבל גם שם אין מענה.

עריכה אחרונה על ידי VolvoLove
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Coro כתב:

תודה. חשבתי לנסות למצוא בארץ לפני שאני מזמין מחו"ל. דרך אגב הספר ששלחת הוא הנכון, או שזה?

https://www.amazon.com/Volvo-740-Owners-Workshop-Manual/dp/0857337475/ref=sr_1_1?crid=3CPQRHGMLFE94&keywords=Haynes+Repair+Manuals+Volvo+740&qid=1690731898&s=books&sprefix=haynes+repair+manuals+volvo+740%2Cstripbooks-intl-ship%2C325&sr=1-1

עריכה אחרונה על ידי VolvoLove
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

דבר איתי 

זרוק אצלנו וולו 740 משנת 81 סטישן 

לא מצליח למכור

אולי יהיה לו שווה לחלקים

פורסם

ה760 יצאה לשןק בשנת 1982.

ה740 בשנת 1984.

גירסאות הסטיישן בשנת 1985.

ככה שמה שזרוק אצלך הוא 240, או שאתה טועה בשנת המודל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 6.11.2023 בשעה 18:12, מוטי אלתר כתב:

245

רכב אגדה
מחזיר אותי לטיולי משפחה בילדות...
אם היה לי זמן ואמצעים... בהחלט חלום

• תוכן חדש...