Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצה!

כרגע יש לי טויוטה קורולה רובוטית 2008 והיא איתי כבר 10 שנים(לצערי היא כבר הזדקנה)

מעוניינת ברכב שהנסיעה שלו בעיר פשוטה אבל גם רכב עם כוח, כי יש לי לפחות פעם בשבוע נסיעה מהדרום לצפון .( אני לא נהגת טיפוסית)

בנוסף , מחפשת רכב נוח לנסיעה גם לי וגם ליושבים מאחור , עם תא מטען רחב כי יש לי כסא גלגלים עבור נסיעות לאמא שלי.

ועוד משהו קטן שיזנק לי בעליות , וקטן טיפה ממשפחתי.

תודה לכל העונים והממליצים.

פורסם

מה התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מצליח לחשוב על רכב מומלץ לעיר,  עם מקום מספיק לכסא גלגלים, עם כוח, ושיהיה יותר קטן מרכב משפחתי.

מה שהכי מתאים לדרישות זה רכב סטיישן או ג'יפון, אבל זה לא יהיה יותר קטן מקורולה 2008.

לדוגמה, אני לא רוצה להמליץ על רנו קליאו סטיישן, כי יש לא מעט חסרונות ברכב הזה.

ובכלל, איך כסא גלגלים נכנס עכשיו לבגאז' של קורולה?

אם הוא נכנס, הכי טוב לקנות קורולה יותר חדשה ( שנתון שנכנס לתקציב ) .

אפשר יונדאי איוניק היברידי או עם מתיחת תקציב קיה נירו היברידית ( יהיה יותר נוח להכנס/ לצאת מהרכב לאדם מבוגר, כי הרכב קצת יותר גבוה ממשפחתי,  ועדיין לא גדול מדי כמו קיה ספורטאז' ).

יש טויוטה אוריס היברידית סטיישן, אבל הרכב הזה מכוון לחיסכון בדלק, ולכן מרגיש קצת חלש ( וגם די ארוך).

אותו הדבר הונדה סיוויק סטיישן ( זה רכב עם ישיבה נמוכה מדי ).

יש את סקודה אוקטביה,  אבל הגיר לא מושלם מבחינת האמינות,  במיוחד בעיר. אותו הדבר לגבי הגיר בסיאט לאון  סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קליאו סטיישן עם מנוע דיזל זו אופציה לא רעה אם מתחשבים בענייני הגיר בדומה לאוקטביה וללאון.

מנוע K9K בגרסת 90 כ"ס, מנוע שנחשב מאוד אמין וחסכוני בעיקר מחוץ לעיר (גם בעיר לא רע).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 6.7.2023 בשעה 18:49, vladclar כתב:

לא מצליח לחשוב על רכב מומלץ לעיר,  עם מקום מספיק לכסא גלגלים, עם כוח, ושיהיה יותר קטן מרכב משפחתי.

מה שהכי מתאים לדרישות זה רכב סטיישן או ג'יפון, אבל זה לא יהיה יותר קטן מקורולה 2008.

לדוגמה, אני לא רוצה להמליץ על רנו קליאו סטיישן, כי יש לא מעט חסרונות ברכב הזה.

ובכלל, איך כסא גלגלים נכנס עכשיו לבגאז' של קורולה?

אם הוא נכנס, הכי טוב לקנות קורולה יותר חדשה ( שנתון שנכנס לתקציב ) .

אפשר יונדאי איוניק היברידי או עם מתיחת תקציב קיה נירו היברידית ( יהיה יותר נוח להכנס/ לצאת מהרכב לאדם מבוגר, כי הרכב קצת יותר גבוה ממשפחתי,  ועדיין לא גדול מדי כמו קיה ספורטאז' ).

יש טויוטה אוריס היברידית סטיישן, אבל הרכב הזה מכוון לחיסכון בדלק, ולכן מרגיש קצת חלש ( וגם די ארוך).

אותו הדבר הונדה סיוויק סטיישן ( זה רכב עם ישיבה נמוכה מדי ).

יש את סקודה אוקטביה,  אבל הגיר לא מושלם מבחינת האמינות,  במיוחד בעיר. אותו הדבר לגבי הגיר בסיאט לאון  סטיישן.

תודה רבה על הפירוט , ממש עזרת לי 

• תוכן חדש...