Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה ספורטז' 2019 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות קאיה ספורטז' 2019 דיזל.

רכב דיזל ראשון שלי, אשמח לדעת עם יש בעיות מיוחדות עם הדיזל.

או בעיות מיוחדות עם הקאיה הספיציפית הזו, בהנחה שמתכנן להשאיר אותו עד 2030 :)

אשמח אם גם למישהוא יש רכב כזה ויכול לתת דעה.

פורסם

שלום, הנקודה החלשה בדגם הזה - גיר רובוטי.

צריך לבדוק תקינותו לפני הרכישה, ובמהלך האחזקה ברכב,להשתדל למנוע התחממות המצמדים / הגיר.

זה אומר, לנסות עד כמה שניתן , לא לגלוש בפקקים עם רגל על דוושת הבלם, במיוחד כאשר הרכב בעליה.

כאשר באים לבדוק רכב כזה, רצוי מאוד לבוא בבוקר לפני שהרכב זז. מכה/ העברה לא חלקה של ההילוכים בגיר שהוא קר - לברוח מרכב כזה או לקזז עלות החלפת המצמדים ( יכול להגיע ל 8-9 אלף ₪ במוסך מורשה קיה).

הרכב הזה גם לא מאוד חסכוני ( יחסית לרכבי דיזל מיצרנים מקבילים, הוא כן חסכוני ביחס לקיה ספורטאז' בנזין.

אם הרכב לא צפוי לנסוע הרבה/ צפוי לנסוע בעיקר בעיר או פקקים כבדים, כדאי לשקול רכישת דגם בנזין מנוע 2.0 שיש לו גיר אוטומטי פלנטרי.

אם רוב הנסיעות בכבישים פתוחים והצלחת למצוא דיזל תקין, יכולה להיות אופציה טובה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא כל כך בודקים.  רק רושמים איזה כסת"ח כדי ששלא תבוא בטענות למכון.

וכאשר הרכב כבר נסע כחצי שעה, גם הגיר שבועט בתחילת הפעולה נהיה יותר חלק.

יש לי ניסיון עם כמה ספורטאז' דיזל שחוטות בעבודה. ממש בתחילת היום הנסיעה בלתי נסבלת מרוב המכות מהגיר , בהמשך כאילו כלום.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...