Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס 2007 מנוע 2.0

הרכב הורד מהכביש, תוקנו חלק מהליקויים ונשארו בודדים, אך באיזשהו שלב החלטתי לוותר עליו וכעת אחרי שלא עבד כמה חודשים אני רוצה להתחיל להניע אותו

מלבד כמובן מצבר, למה עוד לשים לב? מה עוד אולי התקלקל בחוסר עבודה?

מבחינת מכונה שדוממת כמה חודשים

פורסם

עדיין. תניע, תבדוק שאין נזילות, תשלים אויר בצמיגים ללחץ הנכון, תאווורר את האוטו, יתכן יהיה ריח לא נעים מהמזגן בהפעלה הראשונה, תבדוק שהכל עובד. אם משהו לא עובד תטפל נקודתית. 

 

4 חודשים עמידה לא מצריכים שום דבר מיוחד. 

  • רעיון טוב! 1

 

 

×
×
  • תוכן חדש...