Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בפרטנר, עם תשתית בזק. 

הראוטר משדר גם ב-2.4 וגם גם ב-5G . כדי לקבל את המהירות הגבוהה המחשבים וסטרימרים צריכים להיות מחוברים ב-5G. הבעיה היא ש-5G זה לא תדר יציב, יש ניתוקים בשידור ואז כל הגלישה או הסרט נתקעים וזה לא נעים. ב-STING TV למשל צריך לכבות את סטרימר ולחבר אותו מחדש ב-2.4 במהירות של 40 MB.

לפי הצרכים שלי, מהירות של 40, היא מספיקה לי די והותר. להפעלת הסטרימרים למשל ברזולוציית FULL HD, באופן יציב, מספיק אפילו 15-20 MB מהירות.

מה גם שכרגע אני בבעיה. יש איטיות ממשית בגלישה, [8MB], בגלל תשתית בזק, והם לא מצליחים לעלות על הבעיה. כבר מעל שבוע.

היו כבר טכנאים אצלי בבית פעמיים.

אבל עשיתי ניסיון קטן.

פתחתי נקודה חמה באחד המכשירים, S21 ULTRA, ואני מקבל מהירות גלישה בסטרימרים [3 במספר], כולל 2 מחשבים, של בין 50-60 MB, בכולם. בלי תקיעות ובלי עצירות. עובד חלק לגמרי.

הבעיה היא עוצמת השידור של הטלפון. הוא אינו מגיע עם סיגנל חזק לכל החדרים בבית.

אני חושב כרגע  לקנות ראוטר סלולארי עם חבילת גלישה של 1000 GB, שהיא בטוח תספיק לי לכל הצרכים שלי, עם אות מספי חזק שניתן לקלוט אותו גם בחוץ, ולהפסיק לשמש כ"מחסן ראוטרים" של חברות התקשורת. 

בנוסף לבעיות שאני חווה, גם אשלם הרבה פחות. כל התענוג הזה יעלה לי כ50 שקלים בחודש לשנתיים בחברת פלאפון. יש לי בבית קליטה מצויינת, ולפעמים המהירות מגיעה אפילו ל-120 MB. חשבתי על TP-LINK-6400 [ בסכום של 280 שקל] במקום לשחוק את סוללת הטלפון.

מה דעתכם ?

פורסם (נערך)

לפנח כמה שנים הייתח מחובר תקופה מסויימת בצורה דומה (חבילה ייעודית 500+50 ג"ב בפרטנר) - הכל היה טוב ויפה עד שהבן הצעיר השתחרר מהצבא, ובלי סטרימינג (אבל עם משחקי רשת) החבילה היתה נגמרת אחרי שבועיים.

התחברתי להוט (קואקס - לא סיבים, דרך ITC) ומאז חיבור טוב מאוד, יחסית מעט תקלות, ואלה רק כשיש תקלות ארציות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קצת מבולגן לי הסיפור אבל ממה שהצלחתי להבין אני חושב שהבעיות שלך מתחילות בחיבור לא יציב בינך לבין הספקית.

אתה מחובר בADSL? יש לך אפשרות לעבור לסיבים?

איזה ראוטר יש לך כרגע?

לגבי מה שכתבת על הWIFI - זה הגיוני. 5G מספק רוחב פס גבוה יותר אבל רגיש יותר למרחק. מי שיהנה מרוחב הפס הגבוה יותר יהיו בעיקר המכשירים שנמצאים באותו חדר של הראוטר, ככל שתתרחק ממנו יש עדיפות ל 2.4, ששם כנראה החיבור הבעייתי מול הספקית מוריד את רוחב הפס לרמות נמוכות מדי בשביל סטרימינג. את זה אפשר לפתור עם ראוטר שיש לו WIFI טוב יותר או מערכות MESH / מגדילי טווח

לגבי אינטרנט סלולרי אני לא חושב שהייתי הולך על זה, תשתית פחות יציבה, אם זה לא 5G אז גם latency לא כ"כ טוב, הגבלת נפח תעבורה (יש לך הערכה כמה תעבורה אתה צורך בחודש היום?), מודם סלולרי חזק במרכז הבית שעובד חזק מול האנטנה ככל שיש יותר אנשים בבית. אם יש לך אופציה לעבור לאינטרנט איכותי יותר כדאי לבדוק את זה קודם

עריכה אחרונה על ידי Amired
  • תוכן חדש...