Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במאזדה 2 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר במאזדה 2 2008 הרכב ממש רועד בעמידה 

ומתגבר כשאני מכניס להילוך. הוא רועד גם במהלך הנסיעה,מרגישים את זה בכל הרכב במיוחד בהגה במושבים הקדמיים ובדשבורד. ואם מסתכלים על המנוע עצמו אפשר לראות שיש ויברצייה והוא ורועד.

בהוראת המוסכניק עשיתי ניקוי מצערת,הוחלפו פלגים הירודיום ותושבת מנוע ימנית.שום דבר לא עזר

אשמח לתגובות מה אפשר לעשות ולשמוע אם מישהו חווה בעיה דומה ומצא פיתרון 

פורסם

+ לתושבות

היה לי משהו דומה ברכב קודם ואחרי שהחלפתי את התושבת השמאלית הרעידות רק גדלו. רק אחרי שהחלפתי גם את הימנית ואת התושבת גיר זה הפסיק.

פורסם

תודה על התגובות

אני שללתי להחליף את שאר התושבות בגלל שכמו שרשמתי ניראה שהמנוע עצמו לא עובד חלק יש וויברציה

פורסם

יש לי פיאסטה עם אותם תושבות, אין טעם לבדוק אני אומר לך תחליף אוטומטית כי היא לא נראת רע היא פשוט עשתה את שלה, מניסיון.

ככה זה התושבות במאזדה ופורד.

אה יכול לקנות בחול באתר כמו cars245.com ויצא לך יותר זול.

פורסם
לפני 40 דקות, Shab00 כתב:

יש לי פיאסטה עם אותם תושבות, אין טעם לבדוק אני אומר לך תחליף אוטומטית כי היא לא נראת רע היא פשוט עשתה את שלה, מניסיון.

ככה זה התושבות במאזדה ופורד.

אה יכול לקנות בחול באתר כמו cars245.com ויצא לך יותר זול.

גם לך המנוע רעד וסבל מוויברציה ? כי ההיגיון אומר שהבעיה מגיעה מהמנוע ולא ממה שתומך 

פורסם

בחורף האוטו הרגיש כמו תת מקלע וכל הפלסטיקים חוו הלומת קרב, ואם אתה מסתכל על התושבת היא נראת בסדר.

ברגע שהחלפתי כבר לא זכרתי שיש מנוע ברכב.

פורסם
לפני 21 שעות, mazda2011 כתב:

מד הסלדי"ם לא יציב שיש רעידות ברכב?

הסל״ד יורד כשאני מכניס להילוך על ניוטרל

• תוכן חדש...