Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הופעה בפארק הירקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהופעה הקודמת שלהם בארץ יצאו הסעות ממספר מקומות בארץ.

תבדוק האם יוצא משהו מהאיזור שלך.

פורסם

לפני שנה הייתה את ההופעה של מארון 5 בארץ, הגענו לשם דרך רכבת מתחנת האוניברסיטה ומשם 10-15 דקות הליכה.

לא הייתי ממליץ להגיע ברכב. הרכבת לא הייתה עמוסה, ההליכה לא הייתה ארוכה, הכל עבר בנחת.

בחזור כן הייתה בעיה - כשכל 40 או 60 אלף הנוכחים ניסו לצאת בבת אחת. איך שההופעה נגמרה אנחנו פשוט טסנו משם, עמד מספר די גדול של אוטובוסים על הכביש, רק ממתין להעמיס אנשים מההופעה ולנסוע. ככה אחד אחרי השני.

ושלא נדבר על אלו שהגיעו באוטו - לא הצליחו לזוז מילימטר עד שכל ההמון התפנה. לעומת זאת הגענו תוך 5 דקות לאוטובוס שהתמלא תוך רגע ויצא, בלי שום פקקים או תנועה.

אני רוצה להאמין שגם בסוף ההופעה של GNR יעמדו בחוץ אוטובוסים שימתינו לקהל. אני לא יודע כמה עמוסה הייתה הרכבת בחזור, אולי זו גם אופציה. אני רק זוכר המון שמנסה לברוח לכל כיוון אפשרי כדי לברוח מהבלאגן.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

גם הבת שלי הגיעה למארון 5 ברכבת, מרחובות.

בחזרה הרכבת כן הייתה עמוסה והגיעה רק לראשון, כך שהייתי צריך לנסוע לאסוף אותה משם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...