Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב טיוטה 2008 רובוטי עשה רעשים חזקים בנסיעה מהגיר וחשבתי לאור הידע על העבר של הרכב שזה קלאצ'

החלפתי ואכן ראיתי שהקלאצ' גמור שחיברתי הכל הנעתי והופיע לי רוורס ניוטרל ודרייב(E) אבל החליק לי כל כמה שניות

אז הייתי צריך לימוד גיר והבאתי מישהו חסר ניסיון עשה מלא דברים במחשב ללא ידיעה עד שהפסיק להופיע בלוח שעונים הרוורס והניוטרל והדריב(E)

וכן הגז לא נותן לי שאלתי מוסכניק אמר לי הלך מחשב גיר וצריך איכון למחשב והתקנה של התוכנה מחדש וכו' אז גררתי למוסך של גיר ואמר לי כנראה מפעיל גיר אחר כך הודיע לי שהלך גיר,

האם זה הגיוני  שהלך הגיר ?

פורסם

נשמע כמו כל כך הרבה שטויות.

מחשב גיר לא הולך כל כך מהר

נעלמה לך האות שמציינת את ההילוך כי או שיש תקלה במפריד קלאץ. או שלא עשו לימוד מחדש למחשב גיר. כי אמרת שהחליפו קלאץ. 

אין מפעיל גיר. יש מפריד קלאץ להלן בשפת העם רובוט.  ויש שני מנועים שמורכבים על הגיר שהם אחראים על החלפת ההילוכים. על גבי מפריד הקלאץ יש מנוע קטן. אם הקלאץ הוחלף מומלץ להחליף מנוע. (יש לי אחד אם תרצה חדש) כי קרוב לוודאי שהוא לקראת סוף חייו. 

בהצלחה. (אם נסעת עם גיר לא מכוייל יכול להיות שנדפק לך עוד משהו שם. אבל גיר קרוב לוודאי שלא. יש הגנות ברכב למנוע נזק שכזה. 

סלקטור הילוכיםimage.png.023bd264bdaae2fd1279adb7780f9f21.png

image.png.accff9176a519c3d4da0ca7172042cc6.png מפריד קלאץ

• תוכן חדש...