Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת פילטר סולר צהובה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י דובצע,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אין רגע דל נורת פילטר סולר צהובה נידלקת ניכבת שוב נידלקת… פתחתי את הבורג מתחת הפילטר (אבל בלי לפרק את הפילטר ולנער ביסודיות) זה לא עזר. האם לפרק לגמרי את הפילטר ולנער יעזור. 

וביכלל כמה יעלה פילטר חדש?אני קונה את הבית פילטר חדש או רק הפילטר שבתוכו מחליפים-אשמח להכוונה ׳סיטרואן גמפי 06׳

פורסם

מסמן שיש מים בסולר.

א. טוב שהוצאת אותם. זאת המטרה של המורה הזאת. המהדרים גם יחליפו אותם

ב. החלף את תחנת הדלק שלך. 

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

אני נסעתי כ20000 קילומטר מאז שקניתי את האוטו אז כניראה הגיע הזמן פשוט להחליף את הפילטר בלי קשר לנורה שנידלקה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

מעניין, אני מעל 20 שנה על דיזל, לא ראיתי אף פעם את הנורה הזו נדלקת. בעקרון הסולר בארץ טוב ואין בו מים. 

אתה מתדלק בתחנה נורמלית? 

פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

מעניין, אני מעל 20 שנה על דיזל, לא ראיתי אף פעם את הנורה הזו נדלקת. בעקרון הסולר בארץ טוב ואין בו מים. 

אתה מתדלק בתחנה נורמלית? 

קבוע אני מתדלק ברמות ואין בעיות

אבל לפעמים בדרך עומד להגמר הדלק ותידלקתי באיזה תחנה אקראית בדרך…

פורסם
לפני 12 שעות, Buki כתב:

בעקרון הסולר בארץ טוב ואין בו מים. 

סביר להניח תחנה שיש בה חדירת מים למיכל סולר עקב חור במיכל (וכמובן שזה פוטנציאל לנזילה וזיהום האזור)

פורסם

אני לא יודע מה הסיבה, רק אומר שלא נתקלתי בזה אף פעם, משנת 2002 נוסע על דיזל ועושה כ 40-45 אלף ק"מ בשנה. 

מתדלק בתחנות שונות בכל הארץ אבל רק ברשתות הגדולות.

לא ראיתי את הנורה  "מים בסולר" אף פעם, אני חושב שזה פרק זמן מספקי גדול בשביל לאמור שזה לא משהו נפוץ ואפילו ודי חריג. 

• תוכן חדש...