Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס FLOW ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מיבואן מקביל יאריס היברידי ברמת גימור STYLE אבל התברר שזה לא במלאי. יש לו ברמת גימור FLOW במלאי.

הוא אומר שFLOW אין לו ג'נטים, ויש חלונות חשמל רק בשני חלונות

אבל אולי יש עוד הבדלים?? כמה הוא צריך להוזיל לי, והאם זה בכלל כדאי לקחת FLOW?

הוא שלח לי מפרט באנגלית, אני מצרף. לא מצאתי בגוגל מידע על FLOW

Spec-63ea74e434938c6108072cce.pdf

פורסם

כמו בכריזמה שלי...

אני אוהב לראות את הפרצוף של הנוסעים מאחורה (בד'כ חברים של הילדים) שמחפשים איפה הכפתור לפתיחת החלון...

:turn-l:
פורסם

אני מאמין שאם זאת רמת גימור נוספת שהם משווקים יש להם מחירון מסודר, תבקש לדעת כמה עולה הרכב במחירון. אתה יכול לנסות גם לבדוק בלוי יצחק, אולי הדגם הזה מוזן שם.

ויתור רק על חישוקים קלים ושני חלונות חשמל לא נשמע נוראי אבל אני מסכים עם זה שרכב חדש בלי חלונות חשמל מאחור בשנת 2023 נשמע מאוד בסיסי.

יוניון היבואנית הרשמית של טויוטה הכריזה אתמול שהיא חוזרת לשווק את היאריס ההיברידית בישראל, אולי שווה לך כבר להזמין דרך היבואן הרשמי.

פורסם

רכב שעולה 120,000 ש''ח בלי חלונות חשמליים מאחורה זה לא נוראי?

אני מתקשה בכלל לכתוב את התחביר חלון + חשמלי, כי מה זה חלון אם לא חשמלי, חלון ידני מה זה בכלל?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אם קיימת בך פותח השרשור טיפת הערכה עצמית, אתה ממש לא הולך לשלם 120,000 על רכב כזה.

אל תיתנו יד לחזירות הזאת.

• אהבתי 2

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם אתה נעול על יאריס, יש דרך היבואן הרשמי גרסה עם 4 ! כן 4! חלונות חשמל (what year is this?)ואפילו גלגלי מגנזיום בכ-130 אלף שח. 

פורסם
לפני 13 שעות, tan tan כתב:

ברכב שמשמש בן אדם אחד או זוג אנשים, חלונות אחוריים כמעט אף פעם לא נפתחים, המנגנון החשמלי שם מיותר. 

כנ"ל ברכב שרק בן אדם אחד נוהג בו, כיוון מראות חשמלי מיותר, כיוונת פעם אחת ולא נוגע בזה יותר.

הכל תלוי בשימושים שלך, ובגדול לא כזה דבר קריטי אם אין חלונות חשמל מאחורה. יש מכוניות (דגמי 3 דלתות) עם חלונות אחוריים בכלל לא נפתחים.

פורסם

אני מניח שמדובר באוטומקס, הנה מפרט שלהם (אמנם ישן אבל מציין את שני הדגמים)

כמו שאתה רואה יש עוד הבדלים, מציע לך לשאול את איש המכירות לגביהם.

כמה בערך מבקשים על הרכב?

שים לב שטויוטה ישראל לא מאריכים אחריות על סוללה לרכבים ביבוא מקביל.

אם אתה לא נעול על היאריס, לדעתי:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/3660/מאזדה-CX3-ZOOM-1496-אוטומטי-5-דלתות-2023

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

ברכב שמשמש בן אדם אחד או זוג אנשים, חלונות אחוריים כמעט אף פעם לא נפתחים, המנגנון החשמלי שם מיותר

לך תמכור כזה רכב אח''כ 

פורסם
לפני שעתיים, GILYAI כתב:

אני מניח שמדובר באוטומקס, הנה מפרט שלהם (אמנם ישן אבל מציין את שני הדגמים)

כמו שאתה רואה יש עוד הבדלים, מציע לך לשאול את איש המכירות לגביהם.

במפרט הזה לפי התמונה זה הדגם הקודם של היאריס... מקווה שזה לא מה שהם מוכרים כעת

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 22.3.2023 בשעה 00:22, tan tan כתב:

אני מתקשה בכלל לכתוב את התחביר חלון + חשמלי, כי מה זה חלון אם לא חשמלי, חלון ידני מה זה בכלל?

בזכות חברת השכרת הרכב ה"נפלאה" אלדן, כבר יצא לי לנהוג ברכב שאין לו שום דבר שמחבר את פקק מילוי הדלק לפתח המילוי.

הברגת החוצה? תישאר עם ההברגה ביד.

מסתבר ששום דבר לא מובן מאליו.

(דצ'יה סנדרו)

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 7 שעות, harhanegev כתב:

כבר יצא לי לנהוג ברכב שאין לו שום דבר שמחבר את פקק מילוי הדלק לפתח המילוי.

הפקק נפתח עם המפתח?

אם כן, באף רכב שהפקק נפתח עם המפתח לא ראיתי אף פעם חוט שמחבר את הפקק לפתח המילוי.

ברוב דגמי רנו יש על הפקק ריבוע פלסטיק שבאמצעותו תולים את הפקק על הדלתית בזמן התדלוק.

13.jpg

פורסם
לפני 49 דקות, Buki כתב:

הפקק נפתח עם המפתח?

אם כן, באף רכב שהפקק נפתח עם המפתח לא ראיתי אף פעם חוט שמחבר את הפקק לפתח המילוי.

ברוב דגמי רנו יש על הפקק ריבוע פלסטיק שבאמצעותו תולים את הפקק על הדלתית בזמן התדלוק.

13.jpg

שיהיו בריאים.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...