Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנס אחורי מאחד מהצדדים במכונית, עובד 100% אך הפלסטיק מעליו נשבר, האם זו רק דאגה לקראת הטסט, או שיש סיכון באכיפה משטרתית לפני זה ?

(הבהרה: לא מדובר על המכונית שלי)

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סדק יכול להיות שיעבירו, אבל שבר לא. יגידו לך לתקן.

עדיף לך לתקן בכל מקרה כי פנס סדוק או שבור מתמלא במים וזה מתכון לבעיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נשבר - שיחליף. 

למה אנשים רק דואגים ההטסט או מהמשטרה...

1.פנס שבור שיוצא ממנו אור לבן מציק בעין למי שנוסע או עומד מאחרי הרכב. 

2. לחות שנכנסת לפנס תגרות אחרי תקופה לקורוזיה במגעי הנורה והיא תפסיק לעבוד.

3. מראה מרושל של האוטו. 

פורסם

תלוי איזה רכב גם?

אני חיפשתי הרבה זמן בפירוק פנס אחורי לרכב שלי עד שמצאתי. 

אבל כן, עדיף לתקן. 

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אפשר לקחת חתיכת פלסטיק מפנס אחר (חפש במוסכים משהו שבור מפירוק) לחתוך חתיכה קצת יותר גדולה מהשבר ולהדביק עם דבק שקוף איכותי.

אצלי ברכב מסחרי יש שבר קטן על מנורת ערפל אחורית, (זה בכל מקרה לא מפריע לי כי האוטו לא יוצא מהעיר בלילה), אז עשיתי כזה תיקון והאוטו עבר עבר מאז 4 טסטים + ניידת בדיקת רכבים בדרך, אף אחד לא אמר מילה.

פורסם
לפני שעתיים, chezik כתב:

אפשר לקחת חתיכת פלסטיק מפנס אחר (חפש במוסכים משהו שבור מפירוק) לחתוך חתיכה קצת יותר גדולה מהשבר ולהדביק עם דבק שקוף איכותי.

או שאפשר לקנות פנס מפירוק/חדש ולהפסיק להיות מדינת הקומבינות, גם אופציה - סתם זורק. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 32 דקות, Fraysa כתב:

או שאפשר לקנות פנס מפירוק/חדש ולהפסיק להיות מדינת הקומבינות, גם אופציה - סתם זורק. 

ברור שאפשר, אבל כשאני נותן לעובד נהג חדש לנהוג על האוטו, ובתוך חצי שנה הוא הוא משפשף את הפנס האחורי 4 פעמים, ולהחליף את בית הפנס עולה 1800 ש"ח, אז יש לי אופציה לפטר את העובד, או לסגור את העסק, או למצוא קומבינה שתחסוך לי את העלות בלי להתפשר על בטיחות או על איכות או משהו, רק אסטתיקה.

באוטו הפרטי שלי לא הייתי עושה כזה דבר.

אז אני מיידע את השואל על האפשרות הזאת, כי ברור לי שעל האפשרות של להחליף פנס הוא שמע, והוא יחליט לאור מכלול השיקולים שלו במה לבחור.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, chezik כתב:

ברור שאפשר, אבל כשאני נותן לעובד נהג חדש לנהוג על האוטו, ובתוך חצי שנה הוא הוא משפשף את הפנס האחורי 4 פעמים, ולהחליף את בית הפנס עולה 1800 ש"ח, אז יש לי אופציה לפטר את העובד, או לסגור את העסק, או למצוא קומבינה שתחסוך לי את העלות בלי להתפשר על בטיחות או על איכות או משהו, רק אסטתיקה.

באוטו הפרטי שלי לא הייתי עושה כזה דבר.

אז אני מיידע את השואל על האפשרות הזאת, כי ברור לי שעל האפשרות של להחליף פנס הוא שמע, והוא יחליט לאור מכלול השיקולים שלו במה לבחור.

השואל בכלל לא יחליט, כי השואל הוא לא בעל הרכב ולא יכול להחליט בשביל בעל הרכב.

זה כבר הובהר בתחילת הדיון.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev
  • אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...