Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות לעשות במסגרת העבודה תואר שני במנהל עסקים.

האם זה כדאי?

זה דורש הרבה השקעה?

מצד אחד כנראה זה טוב לעתיד מצד שני מאוד לא אהבתי את הקורסים שקשורים לכלכלה (חשבונאות, כלכלה, מימון) שעשיתי אותם במסגרת התואר הראשון בחשמל...

פורסם (נערך)

כלתי עשתה את ה-MBA בת"א במסלול  ייעודי מיד אחרי סיום הלימודים. היה די סכין חמה בחמאה אחרי שנות הלחץ. 

עשתה כהשקעה לעתיד, יתכן שיקל עליה בהתקדמות עתידית. (לא מובטח, אבל זה היה בגדר ניצול הזדמנות, כי בד"כ התואר הזה לא מיועד לבוגרים טריים).

עריכה : היה מדובר בתקופת הקורונה, כך שחלק גדול מהלימוכים העה בזום. נוח מאוד לחיפכית שלמדה בת"א.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, דניאל1983 כתב:

מצד אחד כנראה זה טוב לעתיד מצד שני מאוד לא אהבתי את הקורסים שקשורים לכלכלה (חשבונאות, כלכלה, מימון) שעשיתי אותם במסגרת התואר הראשון בחשמל

אם זה לא מעניין אותך, תוותר מראש. אם כן - תעשה בשביל עצמך, אבל אל תצפה לתשואה מטורפת.

בארה"ב אנשים עושים MBA בשביל הנטוורקינג במטרה לצאת ליזמות או כדי להתקדם למשרה ניהולית בכירה.

בארץ - תלוי איפה אתה עושה את זה. אם זה באחת האוניברסיטאות המובילות - יכול להיות שיהיה שווה משהו. אם זה במכללת שקר כלשהו ובניו - תקנה מחשב גיימינג ותשחק משחקים, יותר זול, והתשואה היא אותה תשואה (כלום).

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Mba.של אוניברסיטה מכובדת הוא רק קישוט לרזומה.

תואר של מכללת נתניה הוא אפילו לא זה. (סליחה).

ביחס לתואר בהנדסה התואר היה קליל. אפילו שלא עיניינו אותי הציונים וברוב הקורסים ביקרתי פעם כן פעמיים לא, סיימתי עם ממוצע נאה ולא נכשלתי בשום קורס. זה גם הוסיף להרגשת הזלזול והבזבוז מהתואר.

אם העבודה שלי לא היתה מממנת אותו הייתי פורש באמצע (הרגשתי מחוייב לסיים).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אצלי זה גם במימון של מקום העבודה.

לא מצליח להבין איך אנשים מקבלים בתואר הזה ציונים טובים עם השקעה כמעט אפסית...

הבנתי שיש בחינות ויש עבודות להגשה ונושאי הלימוד לא כאלה קלים... כלכלה, מימון, חשבונאות.

בתואר ראשון הקורסים האלה היו די מעצבנים ולא קלים.

פורסם

מכל מה ששמעתי מאנשים שעשו, התרומה אפסית. הייתי מסיק מכך (דעתי בלבד) שזו אם כך הדיעה הרווחת בשוק, וכך התואר נתפס ע"י מעסיקים וכו'.

פורסם

יש לי גם תואר שני במנהל עסקים מהאקדמית אונו, מיותר לחלוטין, אלא אם כן אתה עובד בארגון מיושן כמו מערכת הביטחון או תעשייה ביטחונית כמוני ששם אשכרה זה יכול לתרום במשהו. בצבא זה מזרזר את עליית השכר ובתעשיה ביטחונית נתקלתי בתפקידים שזה היה תנאי בסיס.

חוץ מזה, למי שיש ביד את היכולת לממן את התואר או לקבל אותו מהעבודה זה פשוט תואר בכיס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

מכללת נתניה

אתה בטוח שאתה רוצה ללמוד איך מנהלים עסקים בנתניה?

לא הכי סימפטי לעשות מעבדה במלכוד מכוניות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

mba לא נותן יותר מידי,

אם עושים בתל אביב או בבינתחומי אולי יצאו לך משם קשרים שיהיו אולי מועילים בעתיד.

Just now, Night Driver כתב:

אתה בטוח שאתה רוצה ללמוד איך מנהלים עסקים בנתניה?

לא הכי סימפטי לעשות מעבדה במלכוד מכוניות.

אני אופתע אם מלמדים שם את ההבדל בין חוט אדום לחוט שחור.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...