Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה בטוח שאתה רוצה ללמוד איך מנהלים עסקים בנתניה?

לא הכי סימפטי לעשות מעבדה במלכוד מכוניות.

Shut up and take my money

איפה נרשמים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

בד"כ התואר הזה לא מיועד לבוגרים טריים

נראה לי שאתה לא מעודכן. בעשור האחרון מעטים האנשים שיוצאים מאוניברסיטה עם תואר הומניטרי ראשון בלבד (ולא רק בישראל). ה-MBA עבר הזנייה קשה וכיום לא לעשות את ה'השלמה' הקצרה הזאת נחשב כאילו משהו לא בסדר איתך. לצערי (ושוב, לא רק בישראל) איכות החומר הנלמד נוטה להיות נמוכה למדי ברוב המקרים, וכל המנגנון הפך להיות סוג של פילטר לקידום במקום הזדמנות ללמוד ולהתמקצע.

פורסם

מכיר בודדים שבבודדים שהלכו לעשות אותו אחרי התואר הראשון(אמנם מהנדסים).

אני חשבתי על זה לכמה רגעים,לבסוף בחרתי בתואר ריאלי נוסף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כפי שנרשם, 

יש מקומות נקרא להם יותר מסורתיים בהם לתעודה הזו יש ערך מסויים.

יש מקומות בהם לתעודה הזו אין שום ערך.

הכי כיף יהיה לך להתנשא על אנשים 'יש לי תואר שני במנהע"ס, אני יודע על מה אני מדבר' ולקוות שלא ישאלו אותך מאיפה התואר. 

אבל ברצינות לרגע - אני כן הייתי ממליץ לעשות את התואר הזה. זה מינימום השקעה, ומביא לך את אותו ערך מוסף מינימלי. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

אבל ברצינות לרגע - אני כן הייתי ממליץ לעשות את התואר הזה. זה מינימום השקעה, ומביא לך את אותו ערך מוסף מינימלי

במקרה של פות"ש המעסיק גם משלם על התואר, אז משהו במה שאתה אומר. אם לא יועיל, אז לפחות לא יזיק.

השאלה מה אותו מעסיק דורש בתמורה לזה.

לא יודע עד כמה נכון, אבל הבנתי שהלימודים עצמם זה די ח"ל על קרוז קונטרול, לפחות ביחס להנדסה.

נ.ב. ח"ל = חייב לעבור, כמו קורס בצבא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

לא יודע עד כמה נכון, אבל הבנתי שהלימודים עצמם זה די ח"ל על קרוז קונטרול, לפחות ביחס להנדסה.

ביחס להנדסה ואפילו לתואר ראשון , זה קל יותר, אבל זה ממש לא קורס צבאי. 

אתה נדרש בעבודות בית, ובכול זאת מבחנים של אוניברסיטה. אני זוכר את זוגתי הייתה נכנסת לפני תקופת מבחנים לדי אטרף של שבוע של כמה שעות כול יום, כשזה משולב עם עבודה רגילה, וזה בשביל לקבל את ה-70-80 ממוצע 

לפחות ככה זה היה בבן גוריון, לא יודע איך זה במכללות. 

פורסם
לפני 6 שעות, discoTD5 כתב:

אבל ברצינות לרגע - אני כן הייתי ממליץ לעשות את התואר הזה. זה מינימום השקעה, ומביא לך את אותו ערך מוסף מינימלי. 

אם צריך לשלם עליו מדובר ב30-35 אלף במקום מסובסד...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יש שאלה מתבקשת בקשר ל-MBA שאני מופתע שלא נשאלה עד כה - מה אתה רוצה להשיג ב-MBA? מה המטרה שלך בללכת ולעשות את התואר?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עשיתי חצי תואר בפתוחה. יחסית לתואר הראשון בהנדסת חשמל זה היה קל והיה לי ממוצע מעל 95, אבל כמו כל דבר בפתוחה יש הרבה השקעה של זמן.

בכל מקרה אישית נישברתי מהשיעמום אחרי חצי תואר ועשיתי תואר שני במדעי המחשב.

היה הרבה יותר מעניין מה mba וללא ספק קידם אותי בקריירה.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...