Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של עד 35000 האם כדאי ללכת על אמריקאיות כמו דודג גירני כי חשוב לי גם שיהיה קצת תא מטען ,מזגן אחורי ,ומרווח . ומה מבחינת אמינות תקלות ןכ"ו ?

או עם יש משהו אחר בתקציב הזה שמתאים לדרישות שלי.

פורסם

מוזמן להריץ חיפוש בנושא, יש המון שירשורים.

בתקציב שלך לא יהיה קיים רכב שיתקרב לדרישות שלך.

נשמע שאתה מחפש רכב 7 מקומות אמיתי?

ל 7 נוסעים, וישאר מקום למטען?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

לי יש קרייזלר גראנד וויגאר

עונה על כל הדרישות של 7 מקומות אמתיים באגז גדול גגון נשלף ותאי אכסון גדולים מאוד מתחת לרצפה   

צריך לבדוק טוב את הגיר ואת מערכת הקירור של האוטו אלו נקודות התורפה שלו

צריכת דלק ממוצעת 1ל7 

פורסם
בתאריך 25.2.2023 בשעה 00:25, hayat52 כתב:

בתקציב של עד 35000 האם כדאי ללכת על אמריקאיות כמו דודג גירני

לא מכיר מישהו שקנה את הרכב הזה (כי מחיר הקניה נמוך, אבל מסיבה טובה) ולא התחרט. מודה שהמדגם קטן.

לפני 12 שעות, אביגדור2 כתב:

קרייזלר גראנד וויגאר

כשהם נוסעים, הם מעולים (אני מעדיף אפילו טאון אנד קאנטרי אבל בחיים לא אקנה. אני שוכר אותם כשצריך). הבעיה זה כשהם נכנסים למוסך, מה שקורה הרבה, וגורם לכך שהרבה שבשוק בתחזוקת שבר. 

מציע לפות"ש להגדיר צרכים ותוכל לקבל עצה מושכלת יותר. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...