Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, zvit כתב:

מצוקת החניה לא גורמת לעליה במס' הנכים, אולי לעליה במס' תווי הנכה.

אני חושב שהתפרסמה סטטיסטיקה שקצב העליה של אחוז הנכים באוכלוסיה הוא בעליה.

אז נכון שיש אנשים שמשתמשים בתו נכה של מישהו אחר (המצב המדובר בשרשור), אבל לא צריך להתכחש לעובדה שיותר אנשים מנסים להשיג נכות בגלל כל הדברים הנלווים, שהחשוב מבינהם במדינה הצפופה שלנו זה תו נכה.

פורסם

סבא שלי התעקש לא להוציא לעצמו תו נכה כמה שנים למרות המצב שלו

לפני כמה חודשים הוא נשבר הוא הגיש את הבקשה באתר ואחרי כמה שעות קיבל אישור 

@אורח לרגע למה אתה מקבל תו עם תוקף לשנה במקום לדרוש תו לצמיתות?

פורסם

מאחל לך השתפרות, ושלעולם לא תזדקק לתג נכה.

אך האם באמת כך?

שמעתי כבר על קטועי רגל, שמקבלים תג מוגבל לשנה... כנראה חושבים שיגדלו רגל.

• מצחיק 1
פורסם

לא מכיר את התופעה.

בביטוח לאומי זה קיים, גם קטועי רגליים מקבלים למס' שנים וצריכים להופיע בוועדה. במשרד התחבורה אם הם משוכנעים שזה לצמיתות הם נותנים לצמיתות. מחלות אכן נועדו להרפא, כמו אצל פות"ש. אצל הילד שלי (כסא גלגלים לצמיתות) כששאלתי מדוע אישרו רק למס' שנים ולא לצמיתות, ענו לי "כי הוא ילד". יש הגיון. הרופאים שלהם מניחים כי המצב אצל ילדים משתפר (והוא כך, בדרך כלל) ולכן מבקשים כל כמה שנים מסמכים מחדש.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

מעניין, חשבתי שמי שמדורג בביטוח לאומי ברמה מסויימת מקבל במהירות תו.

אני עזרתי למישהו לפני מספר חודשים להגיש בצורה מקוונת.

ההגשה היתה בשעה 11:30 בלילה, ולאחר פחות משעה זה כבר אושר לי.

לא נראה לי שמישהו בשירות המדינה עובד בשעה 12:00 בלילה 😉

לכן לדעתי בחלק מהמקרים הם אפילו לא עוברים על הקבצים המצורפים.

עריכה אחרונה על ידי GREEN.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 7 שעות, GREEN. כתב:

ולאחר פחות משעה זה כבר אושר לי.

לא נראה לי שמישהו בשירות המדינה עובד בשעה 12:00 בלילה 😉

כיוון שקרה לי בדיוק אותו הדבר אז הסתקרנתי ובדקתי את הנושא.

אכן לפני כמה חודשים נוצר עומס רב במערכת ולמספר ימים/שבועות הושיבו רופאים על המחשב 24 שעות כדי לשחרר את העומס.

אממה, אמרו להם לעשות fifo , אבל במקום להתחיל מהבקשות הישנות המערכת הזינה להם קודם כל את הבקשות החדשות וכך יצא שמי שהגיש בקשה אינטרנטית באמצע הלילה פתאום קיבל אישור במייל אחרי רבע שעה.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 19.2.2023 בשעה 19:14, GREEN. כתב:

ההגשה היתה בשעה 11:30 בלילה, ולאחר פחות משעה זה כבר אושר לי.

שמח בשבילך, אני כנראה הגשתי בתקופה עמוסה יותר (לפני שנתיים בערך), היה כתוב באתר שתשובה מקסימום אחרי 60 יום, קיבלתי אישור אחרי 60 יום! דקה לא פחות! (כנראה שהמערכת מקפיצה להם כשהולך לעבור מועד ההתחייבות)

בתאריך 19.2.2023 בשעה 18:51, tinoki כתב:

בביטוח לאומי זה קיים, גם קטועי רגליים מקבלים למס' שנים וצריכים להופיע בוועדה. במשרד התחבורה אם הם משוכנעים שזה לצמיתות הם נותנים לצמיתות. מחלות אכן נועדו להרפא, כמו אצל פות"ש. אצל הילד שלי (כסא גלגלים לצמיתות) כששאלתי מדוע אישרו רק למס' שנים ולא לצמיתות, ענו לי "כי הוא ילד". יש הגיון.

לפי מה שאני הבנתי זה פחות ענין של הפעלת שיקול דעת, אלא יותר קריטריונים יבשים שלא תמיד עומדים במבחן המציאות, למשל הדוגמא של קטועי רגליים - ברור שאף אחד לא הפעיל שיקול דעת כשנתן לתקופה קצובה.

אני לעומת זאת קיבלתי לילדה בגיל 4 תג לצמיתות, פשוט בגלל שההגדרה הרפואית של המוגבלות שלה נחשבת להגדרה בלתי הפיכה, למרות שהמצב בפועל יכול קצת להשתפר בעז"ה.

• תוכן חדש...