Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסות זולות לאילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיסות אני לא רואה שיש בפחות מ100 ש"ח לאדם לכיוון.

אם אתם מחפשים זול - לנסוע ברכב, או באוטובוס.

גם ככה, עם כל הלוגיסטיקה מסביב, עד שהמטוס יתחיל להמריא, אתם כבר תהיו בחצי - 2/3 דרך לשם, אם תסעו ברכב.

וגם במקרה של טיסה, תצטרכו למצוא איך להגיע לנתב"ג ומאילן רמון לאילת, מה שמוסיף עוד צעדים לסיבוכיות, ומעלה את העלויות.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

100 שח לכיוון זה זול יחסית..

איפה אני משיג בכזה מחיר?

בנתיים מה שהשגתי זה סביב 400 שח הלוך ישוב.

לגבי רכב, אנחנו רוצים ללכת ולחזור באותו יום והנסיעה תשרוף את כל הזמן

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 13 דקות, המהיר הזהיר כתב:

חברים שלי ואנוכי, נותנים פעם או פעמיים בשנה גיחה לאילת להצטיידות במוצרים בלי מע״מ.

יוצאים בסביבות 5 בבוקר מאיזור המרכז. ב 8:45 אנחנו כבר בכניסה לksp. עושים איסופים מעוד חנויות. אוכלים המבורגר בלוויתן וב17:00 אנחנו כבר בבית.

בד״כ עושים את זה בימי שישי, לא בתקופות של חגים או חופשות.

עושים את זה ברכב ליסינג, אבל גם ברכב פרטי שהוא לא מפלצת, העלות הכוללת תהיה זולה מטיסות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, המהיר הזהיר כתב:

אני לא רואה איך טיסה חוסכת לך זמן

אמנם אף פעם לא טסתי לאילת - אבל להבנתי:

1. זמן הגעה לשדה התעופה.

2. זמן הצ'ק אין, אבטחה וכו'.

3. הטיסה עצמה.

4. ירידה מהמטוס ברמון.

5. מונית/אוטובוס לאילת.

יקחו בערך אותו זמן כמו נסיעה ברכב, רק עם פחות גמישות (לא יודע באיזה שעות הטיסות, אבל עם רכב אתה יכול לצאת ולחזור מתי שאתה רוצה).

• אהבתי 1
פורסם

לא כל כך חוסכת זמן.

דוגמה:

פתח תקווה -> אילת:

1. חצי שעה נסיעה לנתב"ג

2. להגיע שעה וחצי לפני הטיסה

3. עוד כשעה של טיסה (לפחות על ATR, יהיה יותר מהיר על איירבאס או אמבראייר, אין יותר טיסות על ATR לאילת, אבל עיכוב קטן והזמן יהפוך להיות שעה במקרה הטוב).

4. לנסוע עוד 20-30 דקות מהשדה לאילת.

בסך הכול יוצא 3.5 שעות במקרה הטוב.

ברכב היה לוקח לי 4-4.5 שעות עם שתי עצירות.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, המהיר הזהיר כתב:

100 שח לכיוון זה זול יחסית..

איפה אני משיג בכזה מחיר?

גוגל של כמה שניות מביא לך את זה. אוקיי, לא 100 לכיוון, אבל לא רחוק מזה, בטח לא 400.

https://www.kiwi.com/il/search/results/תל-אביב-יפו-ישראל/אילת-ישראל

לפני שעתיים, המהיר הזהיר כתב:

גם טיסה וכל הלוגיסטיקה מסביב.

תבואו לשם גמורים מעייפות, יהיה לכם אולי 2-3 שעות להסתובב שם, ואז תצטרכו לחזור.

וגם להגיע לשם בחבורה של 7 איש בשביל כלום זמן נשמע לי תמוה.

אם זה נטו לקנות משהו, אז עדיף שיגיע מישהו אחד או שניים עם הוראות מדויקות של מה להביא מאיפה, אבל להיסחב 7 איש לשם בשביל בילוי מפוקפק של לרוץ ממקום למקום עם הלשון בחוץ כי מפחדים לפספס את הטיסה חזור, נשמע לי לא כיף גדול.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לא בדקת טיסות הלוך ושוב באותו יום.

חוץ מזה - קיווי נחשב אתר מאוד לא אמין, המחירים קופצים כשעוברים לביצוע הזמנה, ושירות לקוחות לא ממש קיים במיוחד אם יש צורך בשינויים או פיצוי.

כשמדובר בקבוצה גדולה יש סיכוי גבוה שאין מספיק כרטיסים במחיר המוצג, וההזמנה תוקפץ לשכבת המחיר הבאה.

בסופו של דבר כנראה שההגיוני ביותר יהיה לצאת מוקדם בבוקר ברכב.

@vadim6385בקניית פריטים פטורים ממס חייב להגיע הרוכש ולהציג ת.ז., לכן צריכים להגיע אנשים כמספר הפריטים הנרכשים מכל סוג.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על כל התשובות,

אשתף אתכם יותר מדויק אולי תוכלו לעזור לי יותר.

מדובר בקרובי משפחה שמתגוררים בחו"ל והם רוצים ללכת לאילת כאף פעם לא היו שם.. הבעיה שהם לא רוצים לישון שם לילה.

לגבי רכבים יש לנו בבית 2 רכבים, הבעיה שכל רכב זה רק 5 מקומות..

חשבתי על טיסה בשעה 8 בבוקר ולחזור בשעה 21 בערב.

ככה שאגיע לאילת סביב 10 ואצטרך לצאת משם בערך ב19. שאז יש 9 שעות באילת שזה בסדר.

תמיד שאני נוסע לאילת זה ברכב, אבל אף פעם לא עשיתי הלוך ושוב באותו יום.

השאלה, האם מטוס יקח לי יותר זמן באמת?

לגבי נסיעות מהנמל, הבנתי שיש קו 50 כל 15 דק מהנמל לאילת ובמרכז חשבתי להגיע עם הרכב לנתב"ג ולחנות אותו שם, הבנתי חניה סביב 80 שח.

מה אתם אומרים?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

חבל על הזמן של כולם. זה בערך כמו לנסוע מברלין לשטוטגרט וחזרה ביום אחד בשביל מוזיאון מרצדס. נראה לך סביר? שלח אותם ליומיים - שלושה עם רכב, כולל ביקור במכתש, בקניון האדום, בחי בר ובתמנע. שיחושו קצת את המדבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה שנים בטיסה לאילת כשהיינו באזור מצפה רמון היתה תקלה במטוס והוא חזר לנתב"ג לתיקון. לאילת הגענו באיחור של שלוש או ארבע שעות.

תקלה כזו בטיול של יום אחד וכל היום התבזבז. 

לפני 39 דקות, המהיר הזהיר כתב:

שאז יש 9 שעות באילת שזה בסדר.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

חבל על הזמן של כולם. זה בערך כמו לנסוע מברלין לשטוטגרט וחזרה ביום אחד בשביל מוזיאון מרצדס. נראה לך סביר? שלח אותם ליומיים - שלושה עם רכב, כולל ביקור במכתש, בקניון האדום, בחי בר ובתמנע. שיחושו קצת את המדבר.

מסכים.

אלא שבניגוד לשטוטגרט, באילת עצמה אין יותר מדי מה לחפש, סתם עוד עיר פריפריאלית, רק נמצאת בחור, ועם בתי מלון. הדרך לשם הרבה יותר מהנה.

לפני שעתיים, sperial כתב:

@vadim6385בקניית פריטים פטורים ממס חייב להגיע הרוכש ולהציג ת.ז., לכן צריכים להגיע אנשים כמספר הפריטים הנרכשים מכל סוג.

כן דרשו ממני ת"ז, אבל אף אחד לא אמר לי שזה בעיה להגיע עם רשימת קניות. מספיק פעמים הייתי שם ומספיק פעמים קניתי דברים בשביל עצמי ובשביל חברים.

כל עוד אתה לא עושה קניה סיטונאית, אף אחד לא יעשה לך בעיות.

פורסם

אין בעיה שתקנה שעון טלפון, טאבלט ומחשב. אבל לא שני טלפונים ושני טאבלטים. כיוון שיש רישום איני יודע האם יש תקופת צינון או מגבלה ברכישה בשתי חנויות, אבל צריך לחשוב על אפשרות עצירה בנקודת הבידוק בכביש 90

• תוכן חדש...