Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Ronithen כתב:
לפני 7 דקות, אורח לרגע כתב:

סינטטי בדיוק לפי מה שרשום על הפקק

הוא התכוון לאיזה צמיגות ותקן?

ואם זה לא אומר לך כלום, וזמן הטיפול מתקרב, תכניס את הרכב למוסך תעשה החלפת שמן ומסנן. ותברר מולם מה הצמיגות והתקן שהרכב שלך צריך.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 54 דקות, אורח לרגע כתב:

אין שום סיבה שברכב חדש יהיה חסר שמן.

דווקא בלא מעט מכוניות באלפי ק"מ ראשונים יש צריכה מוגברת (כן למרות שאין צרור בהרצה ורמת הדיוק בייצור היום גבוהה וכו', נתקלתי בזה במכוניות שלי וגם שמעתי מאחרים).

מדובר בכחצי ליטר שמן עד הטיפול הראשון. 

לאחר מכן הצריכה מתייצבת למשהו קרוב ל 0.

פורסם
לפני 6 דקות, Buki כתב:

דווקא בלא מעט מכוניות באלפי ק"מ ראשונים יש צריכה מוגברת (כן למרות שאין צרור בהרצה ורמת הדיוק בייצור היום גבוהה וכו', נתקלתי בזה במכוניות שלי וגם שמעתי מאחרים).

לא הייתי צריך למלא שמן

אתה הבהרת לי טעיתי 

אוי אני פשוט אהבל שאין מילים

שברולט ספארק 22 

פורסם

אל תגזים. קודם כל, טוב שאתה ערני. שנית - להבא בדוק בספר, ואם אינו זמין - שאל כאן.

אישית אני מחזיק את ספר הנייר במכונית, ו-PDF גל על המחשב וגם על הטלפון. אמנם על הטלפון זה ממש לא נוח, אבל עדיף להתאמץ מאשר להתקע.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

לי הייתה שברולט ספארק חדשה וירד ממש קצת מהמפלס עד הטיפול הראשון.

יש לי היום מאזדה 2 חדשה, עוד חודש בת שנה ולא ירד אפילו טיפה המפלס. כנראה שזה תלוי רכב.

פורסם
לפני 7 שעות, Shab00 כתב:

לי הייתה שברולט ספארק חדשה וירד ממש קצת מהמפלס עד הטיפול הראשון.

יש לי היום מאזדה 2 חדשה, עוד חודש בת שנה ולא ירד אפילו טיפה המפלס. כנראה שזה תלוי רכב.

בדקתי הכל תקין יש רווח עד לחור העליון 

שברולט ספארק 22 

• תוכן חדש...