Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד הבית של ההורים של אשתי יש אתר בניה.

הקבלן ביקש מהם להתחבר לחשמל שלהם, בתמורה לכך שהוא ישלם את כל החשבון, כולל החלק שלהם, כ1000 שקל בחודש.

על פניו נראה הוגן. זה משהו מקובל? יש איזו בעיה שכדאי למנוע מראש?

תודה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה קורה אם הוא שורף את לוח החשמל?

מי אחראי אם מהחיבור שלכם מישהו מתחשמל ומת?

שיביא גנרטור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

זה משהו מקובל?

מקובל, רק הייתי דואג לנסח איזשהוא חוזה להשכרה, לא הייתי מהסס לפנות לעורך דין.

כמה חודשים אמור להיות השיפוץ/בנייה?

כמדומני בפנייה לעורך דין, סביר להניח שהוא יקח חוזה להשכרה של דירה וישנה את החוזה שיתאים להשכרת לוח החשמל.

ועם כל זאת, עדיין ממליץ לפנות לעורך דין שינסח את החוזה הדוק ושיכלול אפשרות יציאה לשני הצדדים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לבדוק גם מה טיב החיבור (שלא יהיה פרטאצ' ושבטפטוף הראשון תהיה לך הפסקת חשמל, או שיהיו כבלים לא תקניים ומסוכנים) ואיזה עומסים הוא מתכוון להפעיל, אתה לא רוצה שהוא יעמיס לך את הרשת הביתית כך שלא תוכל להפעיל מכונת כביסה או מזגן. ואם אתה פונה לעורך דין שהו יהיה מטעמך, אחך כך תתחשב עם הקבלן על שכר טרחתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עשיתי את זה פעם בעבר כטובה לשכן שבנה לידי (ללא תמורה כלל על חשבוני),
הכמות פעמים שהפחת קפץ על עומס הייתה הזויה,
חיבור היה לשקע כוח רגיל אצלינו עם חוט מאריך
הפועילם היו מחברים מקרר ישן קומקום חשמלי מפוקפק שהם הביאו וכמובן מפצלים לקונגו מקדחות וכו'...
באיזה שלב יצאנו לעבודה והיה קופץ החשמל והמקרר וכו' יכל להיות מנותק רוב שעות היום...

פורסם

בכללי לא.

ואם כן ובא לך לעשות לו טובה,

שיביאו חשמלאי מטעמם שיכין להם מיני לוח חשמל שבו אתה מגדר את צריכת החשמל שלו.

כדי שלא יצא מצב שהוא מעמיס/מקצר/שורף לך את לוח החשמל שלך.

וגם אז. חוזה אצל עו"ד כולל שיק בנקאי שמן (שמכסה נגיד עלות חשמל של שנתיים + שיפוץ תשתית החשמל שלך) שישאר אצל העו"ד בנאמנות.

זה פתח לצרות מפה ועד מחרתיים.

וה4-5 אלף חיסכון האלה יכולים להתהפך עליך לכאבי ראש באלפי שקלים (לדוג שרף לך לוח חשמל ולא רוצה לשלם את החשבון + עלות שיפוץ הלוח)

.

פורסם

ההמלצה הכללית היא שלכל אחד יהיה חשמל בנפרד.

תגיד לו שירים טלפון לחברת החשמל, ידחה את השיפוץ ביום-יומיים ויסדיר מערכת חשמל תקינה דרך חברת החשמל. 

למה ? כי אם תצרוך הרבה חשמל והשינוי יהיה באופן מהיר, תעבור רף מסוים של צריכה, חברת החשמל תחייב אותך בתעריף גבוה יותר, וזו סאגה לא נגמרת. 

לחילופין, גנרטור, יחסוך כאבי ראש לכולם. 

פורסם

גנרטור זה עשן וריח מסריח וזיהום אז כדאי להימנע מזה. ברחוב שאני גר בו היה אתר בנייה עם גנרטור וזה היה סיוט. כמו ללכת מאחורי טנק מונע. 

ממה שאני מכיר בהיתר בנייה מופיע סעיף שצריך להיות חיבור לחברת חשמל.

גם לא הבנתי אם זה אתר בנייה של בניין או שעושים שם שיפוץ. 

פורסם
לפני 16 דקות, ArikB כתב:

גם לא הבנתי אם זה אתר בנייה של בניין או שעושים שם שיפוץ. 

בניין.

פרוייקט של פינוי בינוי, אחרי שכבר הרסו את הבניינים הישנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• אחראי פורום
פורסם

מוזר שפרוייקט בסד"ג כזה לא מסודר עם חשמל זמני לבניה.

כל בית פרטי שנבנה מקבל הזנה כזו מהפילר.

אצלי היום בסה"כ מרחיבים קומה שניה, כשהעבודות התגברו התחילו גם עומסי היתר ונפילות החשמל וזה 2-3 עובדים עם כלים בודדים.

נושאי בטיחות ניתן לסכם ולהבטיח. חוסר נוחות ומוצרי חלב מקולקלים - פחות.

הייתי מוותר על אף ההצעה הנדיבה של הקבלן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פעם לקחתי טרמפ שני חבר'ה צעירים, גם ככה הייתי על הדרך וזו היתה נסיעה של דקה בעליה תלולה אז אמרתי למה לא. גנבו לי 2 קופסאות סיגריות בלי ששמתי לב.

חבר - אל תעשה טובות לאף אחד אם יש לך ספק ולו הקטן ביותר שזה עלול לעלות לך ביוקר. וממה שמשתמע, יש ספק רב.

פורסם

זה בלתי סביר בצורה קיצונית שבפרויקט בסד"ג כזה לא יבקשו חיבור חשמל זמני.

באיזור "מיושב" (שיש בו כבר תשתיות חשמל), זה עולה רק אגרת בדיקה (400 ומשהו שקלים, כמה שאני זוכר).

זה הליך מאד פשוט, אם יש לך מהנדס חשמל שתכנן את החשמל בבניין/ חשמלאי ביצוע מוסמך באתר.

וכמובן - אם אין לו את שני אלה, אתה ממש לא רוצה לספק לו חשמל.

יש התכנות לכך שמדובר בחאפר עם דיפלומה.

• אהבתי 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...