Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 18.1.2023 בשעה 13:43, ברווז כתב:

מעדכן שהזמנתי אחד אחר, תוצרת ג'ונסון. 

הביקורות עליו באמאזון היו "בתור SQUARE הוא מצויין אבל הבעייה היא אחרת" :lol:

בתאריך 17.1.2023 בשעה 08:54, ברווז כתב:

אני חושש לרכוש מוצרים כאלו גם בחנויות פיזיות (מהניסיון הקטן שהיה לי עם מוצרים כאלו שהיו לא ישרים) וגם מהאינטרנט (כי איך שהחבילות מטופלות לפני שהן מגיעות אליי, אללה ירחמו- תמונה להמחשה)

Image Alt Bot on Twitter: "@elizejackson anonymous tweet: “I GOT SWATTED  AND ORDERED A NEW DOOR, WHAT THE FUCK @UPS” [includes a photo of a door-sized  box severely bent” [1/3]" / Twitter

ה SQUARE הגיע. 

הקרטון הגיע מעוות... הסרגל הגיע ישר. איך שהוא ציפיתי לזה שהקרטון יגיע עקום :bugeyed:

אכן הביקורות צדקו 100% - בתור SQUARE הוא מצויין אבל המדבקה מעצבנת. מזל שזו בעייה לא ממש רלוונטית עבורי. 

עכשיו רק מחכה לSQUARE הקטן שיגיע, משום מה אמאזון פיצלו לי את ההזמנה ושלחו את הקטן עם DHL - שיצא רק אתמול לשילוח. מקווה שלא יהיו בעיות בגלל ה-DHL, אין לי עצבים בשביל זה גם כן. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחלתי לתהות ביני לבין עצמי אם המשור שולחן שלי מזייף ובכמה בדיוק.

אשמח להמלצה לאינדיקטור חוגה סביר לשימוש ביתי חובבני. 

לא מחפש מיטוטויו או את האלו של ה"ביוקר", אבל גם לא מחפש זבל מוחלט. משהו סביר. 

נתקלתי בעלי (ואמאזון) בקיטים שנועדו למשורי שולחן. מאמין שלבנות בסיס לא אמור להיות בעייה, ונראה שבסיס מגנטי סטנדרטי לא יעשה את העבודה עבור המטרה שאני צריך (לא ניתן להציב את המדיד במצב אופקי ללהב).

פורסם

ונעבור למשהו שונה לגמרי- טיפ.

נזכרתי שאני כבר די בטוח צריך להעיף את כל הדיסקים של המשחזת שלי לפח, מאחר והם נרכשו מזמן ויש להם פג תוקף.

כן, לדיסקים יש תוקף. הם בנויים מחומר אברסיבי ודבק, והדבק מאבד יעילות אחרי זמן מה. לכן התוקף. 

ומאחר ולא ממש בא לי לבדוק את איכות ציוד המיגון שלי, אני מעדיף לזרוק את הישנים לפח (במידה ואכן עבר להם התוקף) ולרכוש חדשים בהזדמנות- אני בקושי משתמש בהם גם ככה. 

בעסה, יש לי כמה פלפים שמעולם לא השתמשתי בהם בכלל... 

פורסם

החלטה נכונה והערה חשובה.

לפני כמה שנים דיסק שהתפרק כ 10 מטר ממני נכנס לי במותן וגמרתי עם 12 תפרים.

• מבאס 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אאוץ'. מבאס לשמוע. 

כל שטח הסדנה שלי הוא פחות מ-3 מטר לכל כיוון... כך שאצלי יהיו גם ריקושטים :lol:

פורסם

תשמע, אני משלם הרבה לביטוח לאומי אז למה לא להשתמש ולהנות מכספי המיסים שלי?

• מצחיק 1

פורסם

רק הערה קטנה, למי שלא מכיר את @Night Driver, מדובר בצ'אק נוריס של הפצועים.

אין פציעה שהוא לא התנסה בה ואין בעולם אף כלי משחית שלא פגש באופן אינטימי את הבחור.

פורסם

עם כל הכבוד לשיא של הבת שלי עוד לא הגעתי. החליק לה הטלפון מהיד, נפל לה על האף ושבר לה אותו.

• מצחיק 2

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Mech Morphix כתב:

אייפון פרו כלשהו?

13 רגיל. אפילו הרופא בבסיס נקרע מצחוש כששמע איך זה קרה.

אנחנו משפחה כשרונית.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם (נערך)

כבר כמה חודשים שיש לי את הכלי הזה - מברגה לבוקסות חצי אינץ, לעבודות באוטו, לפתוח גלגלים וברגים קשים אחרים בשניה כאילו הם עשויים מחמאה. כשהזמנתי חקרתי מה חשוב מבחינת ערכים ופרמטרים וראיתי שלכלי הזה יש כל מה שחשוב - לא זוכר כבר אבל בפועל הוא חזק מאוד, לא צריך יותר מזה כנראה לשום דבר.

היצרן PORTER-CABLE הוא עוד שם ל DeWalt ול Black&Decker

עולה כרגע באמזון 160 דולר + 70 משלוח כולל הכל שזה 797 שקל כרגע - לכלי עם סוללה גדולה ומטען. בארץ במחיר הזה קונים כלי בלי סוללה ובלי מטען ועדיין זה יהיה כלי חלש יותר.

אחרי כמה חודשים הם שלחו לי 117 שקל בחזרה כי לקחו להם פחות מס ממה שהם חשבו שיקחו להם (לא ציפיתי ולא ביקשתי, יום אחד קיבלתי מייל על זיכוי)

https://www.amazon.com/gp/product/B01M02JSIQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

זה מגיע עם מטען אמריקאי מאוד קטן ופשוט, אז בעליאקספרס מוצאים את אותו המטען (וויזואלית) רק של Black&Decker, זה מתאים כמעט - הפלסטיק כיסוי שונה טיפהה כדי שהמטענים לא יתאימו בין היצרנים, העברתי את כיסוי מהמטען האמריקאי למטען מעלי וזה מתאים בול ועובד מצויין עם חשמל ישראלי במקום האמריקאי.

על המטען שהזמנתי מעלי היה כתוב ״Factory 400mA 12V/20V MAX Lithium Ion Battery Charger for LCS1620 LCS1620B for Black+Decker״ המכירה כבר לא קיימת אבל יש דומה:

https://www.aliexpress.com/item/1005004403389967.html?pdp_npi=2%40dis!ILS!₪ 42.74!₪ 21.37!!!!!%40211b5e2116756858193063676e0530!12000029053688754!btf&_t=pvid:a4944068-a59e-4b03-8cde-8f2e1d011c84&afTraceInfo=1005004403389967__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1675685819&spm=a2g0o.ppclist.product.mainProduct

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 23 דקות, ALX כתב:

למה שלא תזמין ישירות מדוד עלי? אם אין לחץ של זמן.

ראיתי אצל ל.כ. את המוצר הזה: https://www.lkltd.co.il/ערכה-להכנסת-מיסבים-HS2010 האם יכול להתאים לך?

הייתי מזמין מעלי בשמחה, אבל מחירי השילוח פסיכים לגמרי.. 200 דולר וצפונה.

ראיתי את הסט המדובר בל.כ, לצערי זה מיועד למשהו אחר לגמרי ולא יעזור לי. אני צריך לחלוץ בוקסות גומי (תושבת תחתונה של סיטרואן)

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 5 שעות, Igalz כתב:

הייתי מנסה בל.כ כמו שאמר ALX

לפני שעתיים, ALX כתב:

למה שלא תזמין ישירות מדוד עלי? אם אין לחץ של זמן.

ראיתי אצל ל.כ. את המוצר הזה: https://www.lkltd.co.il/ערכה-להכנסת-מיסבים-HS2010 האם יכול להתאים לך?

וגם אצל לוירון. 

מעבר לכך, האם הסט הזה יוכל לעזור?

*קח בחשבון שחנות אספקה טכנית מקצועית תוכל להזמין עבורך מוצר גם אם הם לא מכירים אותו עדיין ואין להם אותו במלאי. שווה לשאול ולהתייעץ גם עם ל.כ למרות שאין להם כזה בהיצע. 

ו\או לשאול מוסכניק...

• תוכן חדש...