Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

הדבר הובא לידעתו לראשונה אתמול. אדם סביר לא יכול לטפל במפגע כזה מעכשיו לעכשיו, וגם הדחיפות לא נראתה גדולה לאור הנזק הלא גדול שנגרם בפעם הראשונה אתמול.

תקרא שוב את ההודעה הראשונה: "בהתחלה בכלל לא הבנתי על מה הוא מדבר ואז נזכרתי לגבי משהו כזה שהדיירים הקודמים אמרו לי לגבי"

פורסם
לפני 50 דקות, BarryG כתב:

תקרא שוב את ההודעה הראשונה: "בהתחלה בכלל לא הבנתי על מה הוא מדבר ואז נזכרתי לגבי משהו כזה שהדיירים הקודמים אמרו לי לגבי"

קראתי. אין סתירה. העובדה שהוא ״נזכר״ לא אומרת שזה מתייחס לסיכון, לפי דבריו הוא בכלל  לא הבין על מה מדובר כי הוא לא השתמש בהתקן, ולכן אני הבנתי שהוא נזכר בקיומו באופן כללי. זה לא אומר שהדייר הקודם הזהיר אותו לגבי הנזק או סיפר לו על תלונות השכן.

פורסם (נערך)

קיצר חזל"ש, מסתבר ששום נזק לא נעשה והפרגולה של השכנים הייתה קרועה.
זה סתם סיפור שהאישה המציאה כדי ללמד אותי ש"היא צדקה" כשאמרה לי בלילה לעלות למרפסת ולהוריד את השטות הזאת.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
פורסם

במקרה כזה אתה גם צריך לדאוג להעיף את הקונסטרוציה או לפחות לחזק טוב מאוד. אחרת זה שכנים כאלה. זה בעיות שלא יגמרו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל מה שקשור לאישה ?

טוב עשית. לדעתי, אם אתה נכנס לדירה בידיעה שהדייר הקודם "עשה בה משהו בקומבינה" ולא העפת את זה/ טיפלת בזה/ דאגת  שבל'בית יטפל בזה, אם קורה משהו זה עלול להיות באחריותך.

שוב, טוב שהעפת את הקומבינה .

בהצלחה בהמשך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ואם אין לך אז תעשה ביטוח צד ג'.

במקרה כזה אתה שולח לביטוח ונגמר הסיפור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תיקון: ביטוח צד ג על נגזרותיו הוא רכישה חיונית בכל דירה. מספיק שהמנקה תחליק בחדר המדרגות ותשבור רגל, או שבדירה שלך תפרוץ שריפה ותגרום נזק לשכנים. מבחינה זו דירה ומכונית זהים, חוץ מזה שהנזקים לבניין ותכולתו יכולים להיות בשווי הרבה יותר גדול מזה של למבורגיני.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לשכוח לתעד את כל הנזקים הקיימים בפרגולה וגם את כל מה שנהרס לכאורה במהלך השנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...