Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'קוזי (מתנפח?) לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בא לי לפנק את עצמי ולקנות ג'קוזי לבית..

מה שלא בא לי זה לשלם יקר...

מחפש המלצה על ג'קוזי איכותי ובמחיר שפוי.

אשמח גם לייעוץ על עצם הרעיון, האם התחזוקה של זה יקרה, או שאין ממש תחזוקה?

והאם מתנפח שווה או שעדיף משהו קבוע?

תודה מראש לעוזרים

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

שאלה בסיסית.

בית קומות או קרקע?

קומות? רד מהרעיון, אתה עלול לחגוג בטעות אצל השכן למטה 

בית קרקע, זה נחמד. חפש גקוזי קבוע(לא מתנפח) משומש. קרוב משפחה קנה אחד כזה ברבע מחיר.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

על פניו, רעיון נחמד.

אבל מאחר ואני משבית שמחות ידוע, אז  צריך לקחת בחשבון את הדברים הבאים :

ג'קוזי מתנפח ? מתי שהוא הוא גם יתכווץ (פנצ'ר), ואז תקבל שטיפה כללית לבית (מעולה אם זה בניין קומות ואתה רוצה להביע את הערכתך לשכנים בקומות מתחתך).

ג'קוזי יד #2 ? לך תדע מי חגג שם. ואיזה זיהומים הוא מעביר לך. ובכלל, מה איכות המוצר (אולי הוא רוצה להפטר ממנו עקב תקלה כזאת או אחרת)

ובכלל, יש צורך בתחזוקה שוטפת הכוללת חיטוי של המערכת (חיפוש בגוגל נותן מידע לגבי תחזוקה, כולל חיטוי).

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • אהבתי 1
פורסם

נדרשת תחזוקה בהחלט. בדיוק כמו בריכה. מה התקציב?

לא, "כמה שפחות" זאת לא תשובה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה לוקח מיכל מים ענק, ומחבר אותו לחשמל בשביל מנוע, משאבה וחימום.

אתה צריך לתחזק מצד אחד את המיכל הענק, שלא יהיו נזילות, שהמים ישארו נקים (מים עומדים חמים, כן?), ומצד שני את המערכת שעושה ״בלו בלו״ נעימי.

תחשוב רק כמה עולה לחמם כמות כזו של מים.

״אין ממש תחזוקה״ לא תקף פה.

מזכיר לי שירדנו פעם לאילת ושכרנו דירה עם ג׳קוזי. הבעלים הציע שנמלא אותו רק פעם אחת ונפעיל ונפעיל מתי שנרצה. כי ג׳קוזי עם מים קרים זה מה זה כיף...

פורסם (נערך)

הג׳קוזי הכי כיפי שעשיתי היה באיזה בקתה. לקח למלא מים במשך שעה מצינור גינה, ואחר כך 6 שעות לחמם אותם בעזרת תנור עצים שהיה סמוך לז׳קוזי. כל 15 דק היה צריך להזין את התנור בעצים. גם היה צורך לחטוב את העצים עם גרזן כדי שהחתיכות יהיו מספיק קטנות ויכנסו וישרפו טוב בתנור. מה שכן, אחרי שעבדת על זה במשך יום שלם במינוס 8 מעלות ושלג, לשכב שם עם בקבוק בירה כשהשלג יורד מסביב היה אחת החוויות…

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם

מצד שני אם לא היית חוטב עצים בקור הזה, סוחב אותם ומדליק תנור היית יושב בלי גב כואב בבקתה על הספה מול האח עם אותה בירה קרה 6 שעות קודם.

• מצחיק 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

מצד שני אם לא היית חוטב עצים בקור הזה, סוחב אותם ומדליק תנור היית יושב בלי גב כואב בבקתה על הספה מול האח עם אותה בירה קרה 6 שעות קודם.

אבל מה הכיף בזה? בנוסף אחרי יום כזה אתה מרגיש ככה:

image.thumb.jpeg.e8aae010cdff367c960e11f6094c1369.jpeg

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אז חזרתי עם תשובות.

גר בבנין קומות.. 

תקציב עד 4000 שח לחדש.

הג'וק הזה נכנס לי כשהייתי אצל חבר לפני יומים וראיתי אצלו שהוא שם במרפסת ג'קוזי קטן של 2 מקומות והיה נראה לי די קלאס..

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

ממליץ בחום להתייעץ עם מהנדס בניין.

ממה שאני מכיר, מרפסת בנויה לשאת עומס של 350 ק"ג למ"ר.

במונחים של מים, זה אומר גובה מים 35 ס"מ.

אפילו לבת הקטנה שלי זה גובה מים נמוך.

יש מרפסות מחוזקות, אבל את זה תצטרך לברר מול מהנדס בניין.

(יש פתרונות גם לזה, אבל הם יקרים)

עריכה אחרונה על ידי om2
  • אהבתי 3

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

רכשתי ג'קוזי מתנפח לפני כשנה וחצי במחיר של 2000 שקל כאשר מחיר מחירון היה 6500 שקל. היום אני רואה שהמחיר חזר לאיזור ה2000 שקל. עדיין לא פתחתי אותו, אבל יש לי גם בריכה בבית מבטון 35 קוב, ואני בקבוצה בפייסבוק של בריכות, ראיתי במעלה הדרך שאנשים שואלים לגבי תחזוקה של ג'קוזי וקיבלתי חום מכמות ההתעסקות בה, ולכן עד כה הג'קוזי באריזתו המקורית. גדול על להתעסק גם בזה וגם בזה. בבריכה לפחות יש משאבה ומכשיר מלח שמטפל ברוב הבעיות, ונדרש לבדוק אחת לשבוע אם נדרש להוסיף חומר ידני להוריד pH. בג'קוזי הכל ידני, וחומרים אחרים ברובם. 

• מעניין 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...