Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינור אוויר לטורבו 1.6THP PSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פיגו 3008 2019 180כ"ס

יש לי שריקה קטנה בסלד גבוה במוסך אבחנו חור קטן בצינור לטורבו. אין תקלה והאוטו נוסע כרגיל אני ככה כבר חצי שנה אבל לאחרונה השריקה התחזקה משמע החור גדל וזה נהיה מעצבן.

מוסך מורשה יבואן נתן הצעת מחיר 3300 שקל 😳 מקט של החלק 9834735780 לפי הצעת מחיר שלהם.

1) כל מקום שאני בודק אני רואה שהמקט מתאים ל156 כ"ס פרינס מהדור הראשון ול165 כ"ס דור שני, שום התייחסות ל180 כ"ס. האם זה אותו צינור בכל השנתונים של המנוע הזה? (שואל בכל זאת למרות שהוציאו את המקט לפי מספר שלדה וזה מוסך יבואן)

2) ראיתי שיש תחליפי ב200 שקל להזמין מחו"ל או מאליאקספרס. זה רק צינור סיליקון האם להתעקש על מקורי או שהתחליפי גם טוב?

3) עד כמה מסובך להחליף אותו לבד?

(תמונות ליחס)

תודה מראש

‏‏לכידה.JPG

2.JPG

פורסם

חיפוש קטן בגוגל הראה שניתן למצוא באיביי או חנויות את הצינור הנ"ל בעלות זניחה מאוד של בערך 80-100 יורו, שווה לך להזמין וללכת למוסך שיחליף לך.

לתת למורשה 3300 שקל זה פשוט ביזיון שהם בכלל מעיזים לתת מחיר כזה, הלם.

Opel Adam S 2017

פורסם

ברור שזה מחיר מוגזם גם אחרי הנחה של 30% שהמוסך הציע המחיר טירוף לצינור פלסטיק בגלל זה רוצה להזמין מחול.

השאלה אם התחליפי שווה משהו או שלהתעקש לחפש מקורי?

פורסם

מתוך ה3300 המוסך רוצה עבודה 400 שקל.

בדקתי במוסך ליד הבית הוא מוצא כזה רק מקורי זה אותו מחיר לחלק. 

אני אבדוק מול גבע מחר.

פורסם (נערך)

לא מכיר את הרכב וכמובן לא את הצינור המסויים. אנצ"ל , מדוע לא להדביק סרט דביק מיוחד על החור . שאלה שנייה ,  האם הצינור מוסתר איפה שהוא או גלוי ויש נגישות נוחה אל הצינור לצורך  פירוק והתקנה . 

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

תיקון לא מחיזק מעמד

גבע על מקורי כולל עבודה לוקח כ1600 שקל כמדומני

בפועל אם יש לך זמן ניתן להזמין מקורי בעלות נמוכה משמעותית

חלק שקל מאוד להחליף לבד

אה, אם לא הבנתם מבחינת היצרן זה חלק שצריך להחליף כחלק משגרת הטיפולים... וזה לא השתנה עם המעבר לגרסת מנוע שונה, פות"ש הראיה.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, אליהו שבת כתב:

תיקון לא מחיזק מעמד

גבע על מקורי כולל עבודה לוקח כ1600 שקל כמדומני

בפועל אם יש לך זמן ניתן להזמין מקורי בעלות נמוכה משמעותית

חלק שקל מאוד להחליף לבד

אה, אם לא הבנתם מבחינת היצרן זה חלק שצריך להחליף כחלק משגרת הטיפולים... וזה לא השתנה עם המעבר לגרסת מנוע שונה, פות"ש הראיה.

אם כך, שוב לא מכיר את כל הסיפור אבל מדבריך קל לקבל החלטה ההגיונית. תחילה הזמנת הפריט מחול , בהמשך סתימת החור שבצינור בצורה הטובה ביותר, שישאר בשימוש עד שיגיע המשלוח מחול, פירוק הרכבה וזהו.  כותב פות"ה שהרכב גם עם החור הכל תקין למעט שריקה.  נראה פשוט לנווט לפתרון הנכון והזול, יותר מידי טריויאלי אז אולי טעיתי במשהו שפיספסתי.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 14 שעות, yaniv3993 כתב:

תזמין מהפולני ותלך למוסך ליד הבית שירכיב לך את הצינור

מי זה הפולני ואיך אני מזמין ממנו?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, TZR84 כתב:

מי זה הפולני ואיך אני מזמין ממנו?

תחפש פה עם מק"ט

הזמנתי כמה פעמים חלקים, אם יש במלאי זה עניין של שבועיים 3

אם המשלוח דואר רגיל זה ישתלם ,עם פדקס  או DHL פחות

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • אהבתי 1
פורסם

טוב מעדכן

הפולני נתן לי מחיר 1400 שקל וזה לפני מכסים / מסים / משלוח

גבע נתן לי הצעת מחיר זהה למוסך מורשה של לובינסקי לעלות של החלק ואמר שלא יקח עבודה כי זה 5 דקות להחליף. גם פה מתקרב ל3000 שקל.

בקיצור סיפור יקר מכל כיוון אני שוקל לנסות את החלק התחליפי.

הפחד שלי זה מה שחשבתי ושרונן מגבע חיזק שיש סיכוי גבוה שידלק קוד תקלה.

בקיצור שטות מאוד יקרה הצינור הזה

• תוכן חדש...