Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה מאוד שתיארתי נכון את החלק. מדובר בחלק פלסטיק שאיכשהו נתלש ושמעתי רעשים בנסיעה מהחיכוך שלו עם הכביש. פירקתי אותו עם הידיים (יש לי צילום שלו אם צריך).

השאלה האם חשוב להחליף את החלק הזה? למה עשוי מפלסטיק?

פורסם

יעזור לשים צילום.

המגן לא נתלש מעצמו, הוא נתלש כי משהו עזר לו להתלש. או שבטיפול האחרון הוא לא הורכב בחזרה כמו שצריך.

הוא עשוי מפלסטיק כי פלסטיק הוא זול וגמיש, והמטרה היא לספק הגנה מפני שפריצים של מים ובוץ ואבנים קטנות לתא המנוע. מהסיבה הזו כדאי לך לדאוג להחזיר אותו למקום, בפרט כשעכשיו חורף.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעתיים, anonport כתב:

מקווה מאוד שתיארתי נכון את החלק. מדובר בחלק פלסטיק שאיכשהו נתלש ושמעתי רעשים בנסיעה מהחיכוך שלו עם הכביש. פירקתי אותו עם הידיים (יש לי צילום שלו אם צריך).

השאלה האם חשוב להחליף את החלק הזה? למה עשוי מפלסטיק?

תשלח צילום, יעזור להבין במה מדובר

פורסם
לפני 16 שעות, boli19 כתב:

תשלח צילום, יעזור להבין במה מדובר

לפני 18 שעות, קורן בן אשר כתב:

יעזור לשים צילום.

אכן הייתי במוסך באותו שבוע וכאן כנראה היתה תקלה😥. הוא בכלל שלם לדעתכם או שצריך לקנות חדש?

WhatsApp Image 2022-11-27 at 3.16.57 PM.jpeg

פורסם
לפני שעה, anonport כתב:

אכן הייתי במוסך באותו שבוע וכאן כנראה היתה תקלה😥. הוא בכלל שלם לדעתכם או שצריך לקנות חדש?

נו, עינייך הרואות שהוא שבור.

תסתכל מתחת לאוטו כדי להבין את גודל הנזק. באיזה רכב מדובר ומהיכן אתה בארץ?

חזיר דיזל

פורסם

יונדאי אקסנט שנת 2000. גר בגוש דן ונמצא בכל האזור אז כל מקום יהיה קרוב (ראשל"צ, רמלה, פ"ת, ת"א, חולון, ב"ב, אור יהודה). אם מכירים חנות באיביי או עליאקספרס גם יהיה טוב 

פורסם

מה שידוע כמגן קרטר, גם אצלי נפל אחרי טיפול בוואגית הישנה שלי, אבל נשאר שלם, קרוב לשני קילומטר מאחור. כביש שומם ומזל אפשרו לאתר אותו ולהרכיבו חזרה במוסך, כולל התנצלות. חשוב להתקין שוב מכיוון שהקרטר לרוב עשוי מאלומיניום כך שכל אבן שתקפוץ מהכביש עלולה לחורר אותו ולגמור את המנוע שישאר בלי שמן. 

פורסם

אין מה לקנות כזה חדש לגרוטאה בת 22 שיש כמוה בטח בלי סוף בפירוקיות. תלך לאתר של המאגר ותפתח שם בקשה למגן תחתון. אבל לפני כן תכנס מתחת לאוטו ותוודא שזה באמת רק המגן התחתון שנפגע. בהנחה שתקבל הצעת מחיר סבירה, תרכיב בעצמך או שתיגש למוסך נורמלי שירכיב לך.

חזיר דיזל

פורסם

לא מוצא באתר המאגר מגן תחתון. באיזה סדר גודל כספי מדובר אם אלך למוסך ואבקש שיטפלו בכל העניין? אין לי שום רצון לחזור למי שגרם לזה להתפרק. לא אחזור אליו יותר בחיים.

אני שם לב שיש סימנים של שמן מתחת לחניה של הרכב וכנראה גם כאן נדפקתי.

לפני 3 שעות, קורן בן אשר כתב:

אבל לפני כן תכנס מתחת לאוטו ותוודא שזה באמת רק המגן התחתון שנפגע.

אחי אני ממש לא מבין בכל העניין הזה ואין לי מושג מה אני אמור בכלל לחפש שנפגע

פורסם

קורה לא מעט, תשתדל לא לקחת את הדברים קשה.

תיגש למוסך אחר שיבדוק את הנזילה, כנראה שלא סגרו בצורה נכונה את פילטר השמן ו/או את פקק הריקון ובמקביל תתקשר למספר מקומות בהם מוכרים חלקים משומשים, יש לא מעט כאלה. תנסה גם באפליקציית גלגלים וקאר פארט, סביר להניח שיימצא החלק בעלות זניחה. 

בינתיים עד שיימצא החלק, בהנחה וניתן, תרכיב את המגן הנוכחי. 

פורסם

טוב יש לי עדכונים.

הייתי במספר מוסכים ואין להם. אחד אמר שירכיב לי תמורת 100 שקל אבל אני צריך לספק את החלק. מוסך אחר הציע לשכוח מזה ולהמשיך בלי החלק כי אין לו חשיבות (בכל זאת רכב ישן...)

עד שמצאתי חנות חלפים שיש לה והמחיר 100 לכל צד. מתברר שיש חלק ימין וחלק שמאל ולא ידעתי את זה. לדעתכם החלק שצילמתי הוא רק אחד מצמד חלקים? ואם כן - איזה צד הוא ימין או שמאל?

ולא פחות חשוב - מה שם החלק באנגלית?

בתאריך 28.11.2022 בשעה 06:49, Moshe c כתב:

בינתיים עד שיימצא החלק, בהנחה וניתן, תרכיב את המגן הנוכחי. 

אי אפשר כי הוא ממש שבור. פשוט תלשו אותו מהמקום

• תוכן חדש...