Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 2.12.2022 בשעה 13:33, eladns כתב:

אתמול הייתי בתל אביב

חזרתי ב16:00 משם לכיוון ירושלים. תוך שעה ורבע הייתי בירושלים

אני חושב שהנתיב בסדר גמור. דיי רץ.

זה לא כל כך רלוונטי כי הנתיב הזה "פעיל" רק 3 שעות בבוקר. בשאר הזמן הוא או ריק יחסית עקב נהגים קלולסים שאין להם מושג מהחיים שלהם, או מתפקד כמו נתיב ימני לתפארת. לעיתים צץ איזה נהג אוטובוס חי בסרט שהנתיב שייך לו בטאבו ומאותת לפנות לו את השטיח האדום.

• אהבתי 1
  • תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

עקב נהגים קלולסים שאין להם מושג מהחיים שלהם

זה בגלל שהשילוט שם עדיין מכוסה, הנהגים לא יודעים מה שהם לא רואים... 

אני אישיתי גם לא ידעתי שזה מוגבל לכמה שעות בבוקר, עד שאספתי טרמפיסט בשבוע שעבר והוא גילה לי את הסוד.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 12 שעות, omricn כתב:

לעיתים צץ איזה נהג אוטובוס חי בסרט שהנתיב שייך לו בטאבו ומאותת לפנות לו את השטיח האדום.

תיארת את הסיטואציה במדוייק 

אני חוויתי את זה מהכיוון ההפוך ישבתי באוטובוס יחסית מקדימה בשעצ ערב בדרך לירושלים והנהג נוסע בימני (נת"צ בבוקר) ומאותת לנהג שנוסע על 90 בעצביםן כאילו זה נתיב שלו 

הנתיב הזה כל היום חוץ מ3 שעות בבוקר הוא נתיב ימני לכל דבר עם כל המשמעויות שלו 

אגב מה ההיתר החוקי למשאיות ליסוע שם בשעות שזה נת"צ?

פורסם (נערך)

שבוע טוב ומבורך לכולם,

והנה כתבה שמדברת על מה שאני צועק..

מקווה שמישהו יתפכח שם ויבטל את הנתצ המקולל...

https://www.makorrishon.co.il/opinion/551313/

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

///"בתקשורת דווח על כך שהמשטרה אמרה שאין לה יכולת לאכוף את הנתיב. 26 ק"מ של נתיב בכביש מהיר, שעובר על פני יותר מחמישה מחלפים במהירות גבוהה, עם אלפי רכבים בכל רגע נתון. איפה מפרצי עצירה לניידות? אמצעים אלקטרונים? האם קיימים כאלו שיכולים לדעת כמה אנשים נמצאים ברכב? מה קורה בשעת חירום? איך מדינה שצריכה אישור משטרה על פתיחת עסק קטנטן, בנתה נתיב שלם ללא הסכמת המשטרה?"///

אז הנה תשובה לשאלתי מאז, סע חביבי ותהנה. לא יעצרו אותך

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה לא מפסיק לרדוף אותי

שמשרד התחבורה יוציא סרטון הדרכה לנהגי האוטובוס

שיסביר להם שזה שמסומן צהוב על המסלול לא הופך את הנתיב לשלהם כל היום אפשר לקרוא תמרורים

אני נוסע על 90 עלהימיני כחוק בשעת לילה ואוטובוסים לא גומרים לאותת לי 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

האהבה שלי זה לנסוע לאט.

דרך בגין מינימום 55 קמ"ש?

אני נוסע 60.

בימין.

מבסוט.

וצריכת הדלק- מעולה!!!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הוא כזה מסכן שהוא היה צריך לעשות דאבל דאון אחרי שקיבל תגובה שלילית להודעה הראשונה שלו, רק כדי לקבל עוד. אולי החיים כפרזיט לא כאלה מוצלחים ומאושרים? כנראה יש כאן משהו

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 5 שעות, eladns כתב:

שתדע לך שמי שמהבהב לי אני נוסע לאט יותר. 

וזה דבר שמביא למריבות בכבישים.

יש מישהו שרוצה לנסוע מהר? מה אכפת לי?!

מה אני אמור לחנך אותו?! אם אני רואה שאני מפריע לו, אני פשוט זז ונותן לו לעבור. זהו!

אתה רוצה ואוהב לנסוע לאט? מגניב! אבל אל תפריע לאחרים.

(הרי בכל מצב הוא יעקוף אותך בוואחד עקיפה, שהיא יותר מסוכנת מהנסיעה המהירה שלו, ואז הוא יחנך אותך איך נוסעים. ולא חסרים פסיכופתים בכבישים.)

• אהבתי 2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...