Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקישור הזה ריק, אבל תביא בחשבון שלא תוכל להשחיל בקיר כבל עם מחבר בקצהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, maor23 כתב:

כל ה5E שמצאתי נראים מאוד דקיקים ולא איכותיים

עובי הכבל הוא לא בהכרח סימן לאיכותו.

ל-Monoprice (חברה איכותית למדיי) יש סדרת כבלים כבלי רשת שנקראת Slimrun. יש להם Cat6 וגם Cat6a והם עובדים מצויין .

יש להם בסדרה גם דגם עם חיזוק בנקודת הכיפוף בחיבור של הכבל עם  הקונקטור SlimRun Cat6 Reinforced Ethernet Patch Cable.

את רוב המוצרים שלהם אפשר למצוא באמזון ארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 16 דקות, אורי מ. כתב:

עובי הכבל הוא לא בהכרח סימן לאיכותו.

ל-Monoprice (חברה איכותית למדיי) יש סדרת כבלים כבלי רשת שנקראת Slimrun. יש להם Cat6 וגם Cat6a והם עובדים מצויין .

יש להם בסדרה גם דגם עם חיזוק בנקודת הכיפוף בחיבור של הכבל עם  הקונקטור SlimRun Cat6 Reinforced Ethernet Patch Cable.

את רוב המוצרים שלהם אפשר למצוא באמזון ארה"ב.

ראיתי את הכבלים האלו באמזון, גם הם נראים נורא דקיקים. קשה לי עם כאלה, אני רוצה לראות כבל עבה(וחברה איכותית ומוכרת כמובן)

פורסם

יש לי את ה-Slimrun בבית, אבל בגרסה באורך קצר.

Monoprice היא חברה איכותית ומוכרת (אולי לא לך).

והנה מי שמתפרנס, גם, מהקמת תשתיות תקשורת שמחווה את דעתו עליהם:

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 12 דקות, אורי מ. כתב:

יש לי את ה-Slimrun בבית, אבל בגרסה באורך קצר.

Monoprice היא חברה איכותית ומוכרת (אולי לא לך).

והנה מי שמתפרנס, גם, מהקמת תשתיות תקשורת שמחווה את דעתו עליהם:

כאלה איכותיים, אז למה הם כאלה זולים? כ19 דולר ל5 כבלים של 3 מ', תסביר לי? 4 דולר לכבל זה יחסית זול, לא?

פורסם

האמת היא שאני לא צריך להסביר כלום. אני לא יצרן הכבלים ואין לי מניות בחברה. 

לא נראה לך אז אל תקנה. 

• תוכן חדש...