Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי asx 2018 instyle חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מעוניין לקבל חוות דעת על מיצובישי asx 2018 instyle בעיקר מאלו שמחזיקים או החזיקו את הרכב. עיקר השימוש בו, נסיעה לעבודה וחזור. ממה שכן בה צלחתי לדלות מהאינטרנט, צריכת הדלק יחסית גבוה לסגמנט. אך מעבר לזה האם יש עוד משהו שכדאי לשים לב אליו? 

בהשוואה לויטרה 2017 , ניתן לשים לב שצריכת הדלק עדיפה לויטרה אך מבחינת מערכות בטיחות המיצובישי עדיף. 

הייתם הולכים על דגם אחר? אולי ארונה?

אשמח לעזרה 

תודה

פורסם

מיצובישי רכב אמין,  מרווח ושימושי יחסית למשפחה, מרגיש מיושן ( כי הוא אכן דגם וותיק) אבל מאובזר. אגב, גם ויטרה מרגיש רכב מיושן והוא גם פחות מאובזר.

צריכת דלק של ASX באמת לא הכי טובה, כ 1:10 משולב. ואם נוסעים הרבה בעיר אז בכלל 1:8. מנוע 2000 מרגיש מעולה על הרכב הזה, הוא יותר קליל מאשר אאוטלנדר עם מנוע זהה.

קצת קשה להשוות לארונה,  כי סיאט רכב הרבה יותר קטן.

כמה אנשים צריכים לנסוע ברכב ומה הגילאים שלהם?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה אמור לשמש כרכב שני, בעיקר לשרת את אשתי לעבודה וחזור. הרכב משפחתי זה זוג +2 (3 ו 7) לא רואה שניסע בהרכב מלא על הרכב הזה אלא אם כן עושים איזה טיול קטן בשטח (כמובן על שטח קל)

פורסם

אז הרכב הזה יתאים לכם. יש לו גם יכולת שבילים בסיסית ונוחות בכביש לא רעה ( יותר נוח מאשר ויטרה,  למשל ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה,

אגב, איזה רכבים אחרים מקבילים ל asx (מלבד הויטארה) שמציעים גם רמת אמינות ואבזור טובה? רוב הרכבים היום מציעים מנועי טורבו שרמת אמינותם ואיכותם מפוקפקת, חלקם יושבים על תיבה רציפה וחלקם על כפולת מצמדים ובאמת שכבר הרבה זמן אני מנסה להתפקס על רכב שישרת אותי לתקופה ארוכה 

עריכה אחרונה על ידי maz
פורסם

לא רשמת מה התקציב.

מאזדה cx3/30/5 עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי.

ספורטאז', טוסון ( מנועים ללא טורבו ), טויוטה ראב 4 עם גיר רציף אמין, הונדה HRV/ CRV, קרוסאובר טורבו 1.4 ( החל מ 2017).

פורסם

אני מחזיק ברכב כזה וגם כתבתי עליו חוות דעת בפורום.

אם עיקר הנסיעות בעיר דלג הלאה

בבין עירוני עם רגל קלה 1:14 זה לא מספר חריג.

סה"כ תמורה טובה לכסף. הרכב אמין, המנוע סוחב את הרכב יפה, האבזור עשיר ומזגן טוב.

מצד שני אין בו חדוות נהיגה, הרבה משטחי פלסטיק קשיחים, היגוי מעורפל ובידוד רעשים גרוע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

למה לדלג? הרכב לא צפוי לנסוע הרבה.

רכב שני לזוג +2 מתאים מאוד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 12 שעות, vladclar כתב:

לא רשמת מה התקציב.

מאזדה cx3/30/5 עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי.

ספורטאז', טוסון ( מנועים ללא טורבו ), טויוטה ראב 4 עם גיר רציף אמין, הונדה HRV/ CRV, קרוסאובר טורבו 1.4 ( החל מ 2017).

התקציב הוא באיזור ה 80k. בגלל המצב המשוגע בשוק היום שכל אחד רוצה עשירייה מעל המחירון אני כבר שואל את עצמי אם כבר עדיף לקנות חדש מהיבואן. 

פורסם

חדש זה בתוספת של עשרות אלפי שקלים. הכי זול זה מאזדה CX3. תראה שהוא לא צפוף מדי לכם.

פורסם
לפני כשעה, maz כתב:

התקציב הוא באיזור ה 80k. בגלל המצב המשוגע בשוק היום שכל אחד רוצה עשירייה מעל המחירון אני כבר שואל את עצמי אם כבר עדיף לקנות חדש מהיבואן. 

תקציב גבולי ל ASX 2018, בטח לאחד עם נתונים טובים.

בכל מקרה הנה חו"ד שכתבתי על הרכב, זה אחרי שנהגתי על אוטלנדר

לפני 11 שעות, vladclar כתב:

למה לדלג? הרכב לא צפוי לנסוע הרבה.

רכב שני לזוג +2 מתאים מאוד.

כי בעיר הוא עושה 1:7 (מנוע אטמוספרי גדול) ולעיר הייתי מחפש משהו יותר חסכוני.
גם אם לא עושים ק"מ גבוה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 15.10.2022 בשעה 10:48, סולל הדרך כתב:

כי בעיר הוא עושה 1:7 (מנוע אטמוספרי גדול) ולעיר הייתי מחפש משהו יותר חסכוני.
גם אם לא עושים ק"מ גבוה.

תשובה מעניינת, אך לא בהכרח נכונה,

אני עם ספורטאג' 2.0, מתדלק סביב ה2 - 3 מיכלים בחודשיים בערך, יוצא לי סביב ה500 ש"ח לחודש דלק,

רכב חסכוני יחסוך אולי 100 שקל בחודש, לטווח ארוך "אולי" זה משתלם, אך נגיד לחזיק את הרכב 5 שנים, ההבדל יהיה סביב ה6K,

הרכב החסכוני יהיה בוודאות טורבו/גיר רובוטי, בתקווה ולא יהיו תקלות, חסכתה כמה אלפים ב5 שנים, ביג דיל, במידה ויהיו הפתעות אין בכלל שאלת חיסכון שממש אין כאן,

מה שבטוח ברכב שזולל טיפה יותר בקילומטראג' הנמוך הזה לא יהיו הפתעות עם גיר פלנטרי ומנוע אטמוסיפירי מוכח ואמין ביותר.

פורסם

די מסכים עם מה שנאמר. הרכבים הללו גם מיוצרים ביפן. (למי שזה משנה לו).

גם ממליץ עליו. רכב אמין מאוד, ויחסית, היה די מאובזר לתקופתו. ה instyle כמובן.

רק למצוא אקסמפלר שמור, שלא היה בשטח, עם מעט ק"ם, ושווה לשלם עליו מעל המחירון. לא בהגזמה כמובן.

היה לי את הדגם המדובר, ורכשתי לפני שנה ו 9 חודשים את החדש בסוכנות כלמוביל. (בסמלון).

מלבד הצורה החיצונית השונה, בעיקר כל הקדימה, פנסי פול לד, פגוש קדמי ואחורי חדש, ופנסים אחוריים זה כמעט אותו רכב. בפנים הוא זהה לחלוטין. פה ושם, דוגמת בד המושבים, מסילת העברת ההילוכים שונה, וגם הידיות ליד ההגה.

הרכב יותר חסכוני בדלק, בעיקר בעיר, המנוע עבר שינוי קל במערכת השסתומים, והגיר כוייל אחרת, מתנהג (כמעט) כמו פלנטרי. ז"א, העברת ההילוכים מורגשת, ואינו תקוע על הילוך יחידי.

מנופי העברת ההילוכים, 6 במספר, עם חיווי בלוח המחוונים, הם בסך הכל גימיק נחמד, ואני אישית משתמש בהם לירידות ארוכות בלבד.

• תוכן חדש...