Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש תקציב 150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אנחנו משפחה עם שני ילדים (שני כיסאות בטיחות ) ונוסעים כ 12k בשנה.

מחפשים רכב חדש שיהיה חסכוני אמין ומפנק  עם מקום לעוד מבוגר שיכול לשבת מאחור בין שני הכיסאות 

הכיוון הוא לרכב suv,

מתלבטים לגבי פיגו 2008 , יונדאי קונה, ורנו קאפצה,

לא נעול עליהם אם יש אופציות טובות יותר אשמח לשמוע,

מה עדיף?

עריכה אחרונה על ידי TomeR41
פורסם

באף אחד מהרכבים באלה אי אפשר להושיב אדם בוגר, אפילו רזה מאוד, בין שני מושבי בטיחות.

תצטרכו להתפשר או על זה, או על רכב חדש או על ג'יפון,  או תגדילו את התקציב לטובת SUV גדול יותר.

קיה נירו היברידית חדשה או קיה סלטוס אולי יהיו עם הכי פחות פשרות. אבל גם כאן אדם שלישי בין כסאות בטיחות זה בתאוריה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 27 דקות, vladclar כתב:

באף אחד מהרכבים באלה אי אפשר להושיב אדם בוגר, אפילו רזה מאוד, בין שני מושבי בטיחות.

תצטרכו להתפשר או על זה, או על רכב חדש או על ג'יפון,  או תגדילו את התקציב לטובת SUV גדול יותר.

קיה נירו היברידית חדשה או קיה סלטוס אולי יהיו עם הכי פחות פשרות. אבל גם כאן אדם שלישי בין כסאות בטיחות זה בתאוריה .

שני הרכבים האלו יותר ארוכים ומן הסתם הם לא מיני suv  אלא יותר גדולים, אני לא רוצה לעלות לקטגוריה אלא להישאר בקטגוריה של מיני suv 

וזה אומר שיהיה צפוף מאחורה לאדם נוסף ואין לי ברירה אחרת

מה אם כך הרכב העדיף בקטגוריה הזאת ? 

פורסם

בדקת מתי ההספקה של הרכבים האלה?

למשל, קונה.

לא רשמת לאיזה דגם אתה מכוון, היברידי או טורבו בנזין?

אגב, המימדים של נירו לא הרבה יותר גדולים מאשר של יונדאי קונה, וכנראה קיה יש במלאי הקרוב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הרנו זריזה, נוחה יותר מהדגם הקודם, נראית טוב (לטעמי) ואמורה להיות אמינה (גם ביחס למנוע 1.2 הבעייתי הקודם). בנוסף, יש פתחי מיזוג מאחור שזה גם פלוס ענק.

הייתי בודק אם יש סקודה קאמיק במלאי כי הן לגמרי ראש בראש אחת מול השניה (הקאמיק רכב מעולה בפני עצמו).

עריכה אחרונה על ידי dr6633
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני 5 דקות, vladclar כתב:

בדקת מתי ההספקה של הרכבים האלה?

למשל, קונה.

לא רשמת לאיזה דגם אתה מכוון, היברידי או טורבו בנזין?

אגב, המימדים של נירו לא הרבה יותר גדולים מאשר של יונדאי קונה, וכנראה קיה יש במלאי הקרוב.

לא , לא בדקתי אספקה אני לא לחוץ על רכב אני יכול לחכות גם כמה חודשים,

הקונה אני מתכון לדגם בנזין . 

לפני 3 דקות, dr6633 כתב:

הרנו זריזה, נוחה יותר מהדגם הקודם, נראית טוב (לטעמי) ואמורה להיות אמינה (גם ביחס למנוע 1.2 הבעייתי הקודם). בנוסף, יש פתחי מיזוג מאחור שזה גם פלוס ענק.

הייתי בודק אם יש סקודה קאמיק במלאי כי הן לגמרי ראש בראש אחת מול השניה (הקאמיק רכב מעולה בפני עצמו).

מעולה ,  לא חשבתי על סקודה בכלל אני אבדוק גם אותה 

פורסם (נערך)

קונה בנזין רכב חזק מאוד ( במיוחד אחרי עדכון אחרון - 198 כ"ס ). חסכוני הוא לא, אבל אתם לא נוסעים הרבה.

מצב ההספקה של הרבה דגמים הוא לא ברמה של כמה חודשים אלא קרוב לשנה, לפעמים אפילו היבואן לא מקבל הזמנות בכלל.

ממה שזכור לי, לסקודה קאמיק הספקה ארוכה מאוד.

משלושת הדגמים שרשמת, אני הייתי בוחר ביונדאי ל 12 אלף קילומטרים בשנה. צריך לנסות להמנע עד כמה שניתן מגלישה  בפקקים ובמיוחד בעליות, עם דוושת בלם לחוצה חלקית, כדי להמנע מהתחממות הגיר ושחיקה מוקדמת של מצמדים.

המלצה זאת תקפה גם לרנו קפצ'ור וגם לסקודה קאמיק (לכולם גיר רובוטי כפול מצמדים ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 16 דקות, vladclar כתב:

קונה בנזין רכב חזק מאוד ( במיוחד אחרי עדכון אחרון - 198 כ"ס ). חסכוני הוא לא, אבל אתם לא נוסעים הרבה.

מצב ההספקה של הרבה דגמים הוא לא ברמה של כמה חודשים אלא קרוב לשנה, לפעמים אפילו היבואן לא מקבל הזמנות בכלל.

ממה שזכור לי, לסקודה קאמיק הספקה ארוכה מאוד.

משלושת הדגמים שרשמת, אני הייתי בוחר ביונדאי ל 12 אלף קילומטרים בשנה. צריך לנסות להמנע עד כמה שניתן מגלישה  בפקקים ובמיוחד בעליות, עם דוושת בלם לחוצה חלקית, כדי להמנע מהתחממות הגיר ושחיקה מוקדמת של מצמדים.

המלצה זאת תקפה גם לרנו קפצ'ור וגם לסקודה קאמיק (לכולם גיר רובוטי כפול מצמדים ).

זה גם מה שאני מעדיף מבין השלושה.

עד כמה  זה חשוב מזגן מאחור. או שלא לתת לזה משקל בכלל ? 

פורסם

צריך לתת משקל לעצומת המיזוג מקדימה.

מזגן טוב מקרר את כל חלל הרכב תוך דקות ספורות. מזגן לא מספיק חזק - לא יעזרו הפתחים מאחורה, ייקח יותר זמן עד שיהיה נעים ברכב לכולם.

פורסם

חולק עליך. נכון שחשוב שהמזגן יהיה חזק, אבל כשיש פתחים מאחורה - בימים מאוד חמים, עוזר מאוד ליושבים מאחור לפתוח להתחלת הנסיעה. 

פורסם

משווה בין טויוטה ורסו שלי מודל 2016( ללא פתחים מאחורה ) לאוקטביה חדשה, עם פתחים - בכל יום מעדיף ורסו מהבחינה הזאת ( וגם הבעלים של אוקטביה עדיף מזגן בורסו ).

פורסם

אמנם אמרת שאתה לא מוכן לעלות קטגוריה אבל  אולי בכל זאת כדאי לך לשקול סיאט אטקה בגירסת סטייל שעומדת בתקציב שלך.

הזמני אספקה של הקונה בנזין קצרים יותר מהגירסה ההיברידית.

אבל לרכב הזה אין שום ערך מוסף מלבד המנוע החזק שלו. נראה שיונדאי שמה את המנוע הזה בגלל שהיא ידעה את החולשה בתא הנוסעים שלו.

רנו קפצור וסקודה קאמיק לטעמי עדיפות עליו,אלא אם כן כן ביצועים זה בראש מעיינך.

לשניהם יש מרווח עדיף תא מטען גדול יותר ופתחי מיזוג מאחור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, roy007 כתב:

אמנם אמרת שאתה לא מוכן לעלות קטגוריה אבל  אולי בכל זאת כדאי לך לשקול סיאט אטקה בגירסת סטייל שעומדת בתקציב שלך.

הזמני אספקה של הקונה בנזין קצרים יותר מהגירסה ההיברידית.

אבל לרכב הזה אין שום ערך מוסף מלבד המנוע החזק שלו. נראה שיונדאי שמה את המנוע הזה בגלל שהיא ידעה את החולשה בתא הנוסעים שלו.

רנו קפצור וסקודה קאמיק לטעמי עדיפות עליו,אלא אם כן כן ביצועים זה בראש מעיינך.

לשניהם יש מרווח עדיף תא מטען גדול יותר ופתחי מיזוג מאחור.

צודק !

כבר תיאמתי נסיעת מבחן לקונה. ואחרי זה התחלתי להבין שהוא באמת פחות פרקטי בשבילי בגלל כל הסיבות שרשמת. וגם אחרי שקראתי את הסקירה הזאת

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/מבחן_השוואתי:_יונדאי__קונה,_סקודה_קאמיק,_פיג'ו_2008_ורנו_קפצ'ור/

פורסם (נערך)

אל תבטל את הנסיעת מבחן של הקונה, לא מזיק לבדוק..

אבל בנוסף תקבע נסיעות על הקאמיק בגירסת ה1.5 ועל הקפצור.

על הפיגו 2008 אישית הייתי מוותר בגלל המנוע הבעייתי

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

הייתי בודק גם סוזוקי קרוסאובר.

כמו כן, כדאי לשים לב למבנה המושב האחורי. אם גב המושב לא ישר שה עשוי להקשות על מיקום מושבי הבטיחות. כמו כן אם יש פוטנציאל להתרחבות המשפחה בשנים הקרובות כדאי לוודא שאפשר יהיה להכניס מושב בטיחות ו-2 בוסטרים.

• תוכן חדש...