Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב יד שנייה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוק יד שניה היום בעייתי, ברכבים שאין מלאי, מוכרים מבקשים סכומים גבוהים מעל המחירון.

אולי זה מסביר את המצב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה לI20 אין שוק???

אולי זה כי בשנתון 19-20 של יונדאי יש מנוע חלש עם טורבו?

לעומת השנתונים של 16-18 שהם עם מנוע חזק בלי טורבו?

לא הגיוני שבכלמוביל הם מוכרים רכב זהה לאתר יד 2 ביונדאי. אבל בספייס סטאר הם מוכרים ב15-20 אלף שקל יותר משהו לא מסתדר לי משהו פה מסריח.

פורסם

שוק בעייתי בכללי, לא ליונדאי ספציפי.

המנוע טורבו ביונדאי לא חלש, הוא חזק משמעותית ממנוע 1.4 ללא הטורבו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סקודה הכי טובה מהרשימה שלך

יונדאי יש לה יותר שוק כשתחליט למכור...

בהצלחה - ואל תשכח להוציא דוח בלק"ר לפני שאתה בכלל נוסע לראות את האוטו...

פורסם

אמרו לי שסקודה פאביה לא טובה יותר מיונדאי, שיונדאי יותר מומלצת בתקציב שלי...

אבל שוב הדעות של כולם שונות ומשונות כל אחד לפי נסיונו ואני שמעתי מהרבה בפורום כאן שיונדאי טובים ואמינים...

לכן השיקול שלי זה או ספייס סטאר או יונדאי I20 מחר אני אבדוק ואדע מה יותר מתאים לי

פורסם

הפאביה חזקה יותר, אך היונדאי מרווחת יותר, לדעתי הגיר בפאביה טוב יןתר  אך החלפת מצמדים או מכטרוניק זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

פורסם

ה- i20 עם מנוע 1400 היא עגלה מאוד אמינה.

יש לנו כבר 6 שנים i20 שנת 2015 עם מנוע 1400 וגיר 4 הילוכים פלנטארי.

בעיר היא נהדרת, שילוב ההילוכים חלק, צריכת הדלק סבירה 10 ק"מ לליטר.

מחוץ לעיר מורגש איך הגיר הפלנטארי העתיק מסרס קשות את 100 כוחות הסוס של המנוע.

אצלנו היא רכב שני (הרכב הראשי - ליסינג מהעבודה.

הרכב עם 47k קמ, ובשש השנים שהוא אצלנו, הוא משמש בעיקר לנסיעות קצרות בשכונה או לנסיעות למרכז העיר בהן יש אתגרי חניה.

למרות התוואי העירוני הקשה, ה- i20 שלנו מפגינה אמינות מרשימה.

מעבר לבלאי טבעי של צמיגים ומצבר היא רואה מוסך רק בטיפול השנתי.

תא הנוסעים והמטען מאוד מרווחים יחסית לסופר מיני.

איכות תא הנוסעים פחות מרשימה, ההגה מפלסטיק ולא נעים לאחיזה כשהרכב חם.

הנדסת האנוש והאיבזור בסיסיים וטובים.

ברכב שלנו אין מולטימדיה ודיבורית ה-bt בהתקנה מקומית, מאוד מאכזב שהרכב בן 7 אין דיבורית מקורית.

בדגמים משנתונים מאוחרים המולטימדיה היא סטנדרטית בכל רמות האבזור והדיבורית היא חלק מהמולטימדיה.

בהצלחה

• תוכן חדש...