Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מעצבי שיער בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רצה הגורל ובתקופה האחרונה הבחנתי כי השיער שלי נהיה "גלי" ולא חלק ונעים כפי שהיה בעבר..

יש לציין שאני חופף ומקפיד להשתמש בשמפו ללא מלחים ולא נוהג למרוח חומרים שונים ומשונים על השיער,

כך שאין לי מושג איך זה קרה..

חשוב לציין שעצות להחלקות למיניהן פחות יתאימו, מדובר בשיער קצר. כמה קצר? מסתפר אחת לשבוע-שבוע וחצי ומוריד במכונה כ-5-6 מ"מ בכל פעם. קצר.

האם אולי בכל זאת מישהו נתקל בתופעה ויכול להמליץ מניסיון על שמפו / מסיכה / חומר כלשהו שיכול להועיל ולשפר את המצב?

ברוכים תהיו.

פורסם

זה באמת קארספורום פה?

אבל מכיוון שאני לא עד כדי כך ציני: קוראים לזה לחות גבוהה, זה נוטה לקרזל שיערות באופן טבעי. להחלקות ושות' פנה למספרות של אתיופיות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה איכפת לך איך נראה השיער על הגב? 

• אהבתי 1
  • מצחיק 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צרות של עשירים...

היה פה פה שרשור של מה מורחים על הקרחת שלא תשרף בשמש.

בוא נראה איזה מהשרשורים יצבור יותר תגובות.

• מצחיק 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...