Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים שהכל יודעים.

כמו כל עמישראל גם אני עושה סבב פיזור / איסוף ילדים [שלי] לגנים מידי יום,

וכל יום אני מתלבט מחדש כשאני יורד מהרכב להוריד את הילד - לכבות את הרכב וכשאני חוזר להתניע שוב [סיפור של 2 דק'] 

או להשאיר רכב מונע?

רק לציין שאין חשש של גניבה וכדו' וכן לא ילד שנשאר ברכב ויכול ח"ו לגעת בדברים.

השאלה היא יותר משיקולי חיסכון בדלק ושמירה על ביצועי מנוע לאורך זמן

מה אומרת חכמת ההמונים?

פורסם

אם אני יודע בוודאות שאני מחכה יותר מ2\3 דקות אני מכבה (אלא אם חייב מזגן או שבדיוק סיימתי נסיעה על טורים גבוהים והמנוע ממש חם - על פי כמה אם זה מנוע טורבו)

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 7 דקות, om2 כתב:

תכבה ותקח את המפתח.

רכב מונע רק שיושב בו מבוגר שיכול לתפעל אותו.

אה אוי פספסתי את החלק הזה :loco: בוודאי שאסור להשאיר רכב מונע!!!

• אהבתי 1
פורסם

תלוי אם איזה רכב אני מפזר

אם אני מפזר עם הפיאט אני מכבה.

בסקודה אני משאיר דלוק,  פעם המכונאי אמר לי שהנסיעות הקצרות הורגות תמנועי טורבו האלה.

לא התעמקתי אם זה נכון או לא.

אבל עכשיו שאתה שואל אני מריץ בראש אחורה וחושב שזה איזה הרגל שפיתחתי

• מבאס 1
פורסם

זה בדיוק מה שאני חושש 

שהנסיעות הקצרות האלה גומרות לי על המנוע

אבל כמו שרוב הציבור קבע הבטיחות קודמת להכל

אז אין הרבה מה לעשות [מקסימום יזכו להגיע לגן ברכב חדש יותר מהר...]

פורסם

לדעתי, אף פעם אל תשאיר רכב מונע לבד. רכב זו מכונה נוסעת/דורסת/מדרדרת גם אם נדמה לך שההילוך נכון ויש בלם יד. 

רק על הסיכוי שמישהו יכנס אליו ויעשה שטות. וזה גם רע לאיכות הסביבה גם ככה, רעש וזיהום מיותרים.

יש מקומות שאסור לעמוד ברכב בהילוך סרק בלי לכבות גם אם הנהג ברכב. חבר קיבל דו"ח על זה בפרנקפורט (מישהו מהרחוב אשכרה הזמין לו משטרה).  

אמנם אני יודע שנהוג לעתים להניע רכב כדי לחמם/לקרר לפני שנכנסים ואכן בעייתי לדעתי. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעתיים, נוהג חדש כתב:

זה בדיוק מה שאני חושש 

שהנסיעות הקצרות האלה גומרות לי על המנוע

אבל כמו שרוב הציבור קבע הבטיחות קודמת להכל

אז אין הרבה מה לעשות [מקסימום יזכו להגיע לגן ברכב חדש יותר מהר...]

ממה שהבנתי נסיעות קצרות זה לא טוב למנוע בגלל שיוצא שהוא עובד הרבה זמן יחסית בטמפרטורה קרה

אם אתה מכבה ומניע אחרי כמה דקות הוא לא מספיק להתקרר, הדבר היחיד שזה משפיע עליו מבחינת בלאי זה הסטרטר

פורסם

אכן, תקנה 74ב
״לא יחנה ולא יעמיד אדם רכב בלי השגחה אלא לאחר שהופסקה פעולת המנוע ומנגנון ההדלקה, הוצא מפתח ההצתה והופעלו הבלמים המיועדים לבלימת קבע.״

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...