Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקי

גם המדף של השמשה האחורית.

בעד ונגד? אתה אדם מבוגר בעל רישיון, אתה יודע בעצמך את התשובות.

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שדה הראיה צריךלהיות נקי, גם מלפנים וגם מאחור. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תהיו איתנו בפרקים הבאים, "האם אתם אוהבים להדליק אור גבוה כל הזמן" ו"האם אתם אוהבים להדליק אורות ערפל כל הזמן".

• מצחיק 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ארחיב ואציין שאני ממעט להדביק מדבקות, ואת המחוייבות אני מדביק בחלק העליון של השמשה מימין, אם אפשר הן מודבקות מאחורי המראה, אבל בשנים האחרונות זה בעייתי בגלל מצלמת הדרך והמובילאיי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רגע, עזבו דיסק של בית"ר או אבי ביטר, 

מה עם מגלה רדאר? המקום המושלם הוא מתחת למראה הפנימית. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מקורי זה הכי, אחי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

תהיו איתנו בפרקים הבאים, "האם אתם אוהבים להדליק אור גבוה כל הזמן" ו"האם אתם אוהבים להדליק אורות ערפל כל הזמן".

רגע רגע, אפשר לענות כבר עכשיו? 

😁

• מצחיק 1
פורסם

פעולת המוח האנושי היא כזו, שהוא מסנן גירויים קבועים ונותן יותר חשיבות לשינויים פתאומיים.

אם יש משהו שעושה באופן קבוע תנועת מטוטלת מול הפרצוף, המוח מסנן אותו. ולכן עלולים לפספס הולך רגל או סכנה אחרת שמתפרץ לכביש. משום כך לעולם לא תולים דברים על המראה.

אם אני נוהג ברכב שאינו שלי, אני מעיף דברים כאלה עוד לפני ההתנעה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 17 שעות, RK כתב:

מה זאת אומרת, ברור שדלוקים, זה או drl או כל האורות ביחד, אין באמצע 😜

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 9 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

מה זאת אומרת, ברור שדלוקים, זה או drl או כל האורות ביחד, אין באמצע 😜

או שהכל שרוף חוץ מנורת חנייה\DRL אחת מאחורה עם עדשה שבורה

איך אנשים מגיעים למצב כזה בכלל?

פורסם

נקי. בלי עץ ריח מסריחול ובלי דיסק שיש אגדה אורבנית שאומרת שהרבה נהגים יצאו מתאונות עם דיסק תקוע בתוך הגרון.

פורסם
לפני 14 דקות, bobi כתב:

נקי. בלי עץ ריח מסריחול ובלי דיסק שיש אגדה אורבנית שאומרת שהרבה נהגים יצאו מתאונות עם דיסק תקוע בתוך הגרון.

דיסק? איזה דיסק? תקליטור? על המראה? מי עושה דבר כזה?

• תוכן חדש...