Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה. החלפתי לפני מספר חודשים עבודה וכיום אני מבלה שעה בפקק לכל כיוון ביום.

חבל על הדלק והבלאי וחשמלית לא מתאפשרת בגלל שגרים בשכירות ללא חניה פרטית.

ומאותה הסיבה + אין חניה בעבודה צריך רכב קומפקטי (סופרמיני/משפחתית האצ'בק)

כיום אני נוסע על פיג'ו 308 1.2 וניסיתי קיה נירו וטויוטה אוריס.

בנירו ובאוריס סבלתי מכל רגע בגלל ההבדל התהומי בחווית הנסיעה.

לקסוס ст200 הרגישה לי יותר טוב אבל בכל מה שקשור לפנים הרכב זה ירידה ברמה ולשלם כפול 2 ממה שהרכב שלי שווה בשביל ירידה ברמה לא מרגיש לי 100%.

אשמח להמלצות, אולי יש אופציות בשוק שפספסתי.

פורסם

יש פיג'ו 2008 דיזל, היה גם בדור היוצא ובשנה שנתיים האחרונות הגיר הרובוטי שלו הוחלף לאוטומטי 8 הילוכים. אני לא חושב שהוא ספורטיבי אבל הוא ירגיש קרוב יחסית למה שאתה מכיר היום.

פיג'ו 308 דיזל האצ'בק זה רק ב-GT שהיא ממש מסקרנת אבל נמכרה ביחידות ספורות.

פוקוס סדאן לפני מתיחת הפנים גם הגיעה בדיזל, אבל זה כבר לא ממש רכב קטן.

אלה סתם קפצו לי לראש אבל בתכלס אני לא חושב שדיזל יעשה הבדל מאוד משמעותי ובכל מקרה בפקקים לא יהיה נעים משמעותית לעומת בנזין 3 צילינדרים, אולי פחות רעידות.

כרגע ההיברידיות דיי משעממות. אולי קורולה האצ' הייבריד מהדור הנוכחי או יאריס הייבריד מהדור הנוכחי יתאימו והן גם מתנהגות ונוחות משמעותית לעומת הדגמים היוצאים. מצד שני הן עדיין יקרות יחסית, בוודאי יאריס שהשיווק שלה הופסק, ולא הגדרת תקציב כך שקשה לדעת אם הם יתאימו לך. אם הן יקרות מדי נסה איוניק, היא לא נוחה במיוחד אבל מכונית טובה, מאובזרת לא רע וחסכונית. היא שונה מספיק מהנירו כדי לעמוד בפני עצמה כך שהחוויה שלך עם הנירו לא בהכרח תשליך על האיוניק.

פורסם

נתקלתי ברופא שמחזיק בשירוקו דיזל ידנית, למכירה (ייבוא אישי מפורטוגל).

היא לא חדשה וגמעה כמעט 200 אלף ק''מ.

אבל אולי כדאי לחפש כמותה בהנחה והגיעו עם נתונים טובים יותר

פורסם

לא כ"כ ברור מההודעה של פות"ש,

מדובר על חדשה או על משומשת משנתון מסוים?

במילים אחרות, מה התקציב?

הדרך עצמה היא היעד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בינתיים כל מה שציינת (נירו/אוריס/CT200h) ספורטיבי בדיוק כמו לראות כדורגל בטלוויזיה.

בתאריך 11.9.2022 בשעה 18:14, Gavrik כתב:

ומאותה הסיבה + אין חניה בעבודה צריך רכב קומפקטי (סופרמיני/משפחתית האצ'בק)

הסופר מיני היברידית היחידה שאני מכיר זה טויוטה יאריס. אבל ספורט זה ממנה והלאה.

יש גם את הקורולה האצ׳בק, אם תמתח את התקציב, שהיא פי כמה יותר נוחה מהיאריס, אבל לא בדיוק ספורטיבית.

יש את איוניק(לא5), שיש לה מראה סוג של דינמי, ויש לה קצת כח בזכות הגיר הדו מצמדי, אבל לא יודע אם זה מתאים לגודל שאתה מחפש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...