Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה כבנקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, שליקו99 כתב:

מנהל ממוצע בתפקידי מטה (לא בסניפים) מגיע ל-25-20 נטו

הרבה פחות. 

אולי ברוטו, וגם זה לא בטוח שמקבלים 25 ברוטו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. יש שונות גדולה בתנאים בין בנקים.

2. בבנקים מסוימים אחרי 3 שנים אתה תגיד להתראות גם אם היית עובד מצטיין, אין סיכוי לקבל קביעות וכשיסתיים החוזה חפש את דרכך.

3. אין אקשן. לפעמים יש עניין תלוי בתפקיד בבנק ובך.

פורסם
לפני 11 דקות, שליקו99 כתב:

האמת שמנהלים במטה מרוויחים יותר טוב מבסניפים, תלוי תפקיד.

סגן מנהל סניף ירוויח באזור 18-19 ברוטו, מנהל סניף אזור 27-30.

אתה זורק מספרים לאוויר, שהם לא בהכרח מציאותיים. 

בפועל אין לך מושג מי מרוויח וכמה, ואתה משער על סמך חלקיקי מידע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני שעה, שליקו99 כתב:

מיותר לציין שלזכותם יאמר שבנקים הם מקומות מסודרים, מדובר בעבודה מובטחת עם יציבות, הכל מתקתק, תלושים, שכר, הכל בזמן

לשלם משכורת בזמן זאת דרישה בסיסית ממקום עבודה.

זה כמו לציין לזכותך שעדיין לא דרסת אף אחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, שליקו99 כתב:

על תגמולי מכירת לא משלמים מס הכנסה

אין דבר כזה לקבל גמול ממעסיק פטור ממס אלא אם אתה עובד אצל הרצל בבאסטה בשוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אישית לא מייחס לביטחון תעסוקתי הרבה חשיבות, יש כאלה מבוגרים של פעם זה חשוב להם, לי משנה מה רשום בתלוש בסוף החודש...

Just now, Night Driver כתב:

אין דבר כזה לקבל גמול ממעסיק פטור ממס אלא אם אתה עובד אצל הרצל בבאסטה בשוק.

לי לא יורד מס הכנסה על תגמולים/מענק מכירות, זה לא נכנס לברוטו למיסוי, ממשכורת נטו של 10,500 עיקר הניכוים היו הסוציאלים, מס הכנסה ירד לי פחות מ100 שקל וזה בחישוב על השעתי 

• מצחיק 1
פורסם

זה חייב להיכנס כי זה החוק.

סוציאליות לא יפרישו ולא ינכו אבל מס הכנסה כן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, שליקו99 כתב:

לי לא יורד מס הכנסה על תגמולים/מענק מכירות, זה לא נכנס לברוטו למיסוי,

ממליץ לך לפרוש מהדיון. 

מה שרשמת ממחיש עד כמה אתה לא מבין אפילו את תלוש השכר שלך, אז בוודאי לא של אחרים. 

• אהבתי 4

לשעבר:

פורסם

@שליקו99בדיוק להפך: הבנק הוא גוף שיקפיד על כל פסיק לפי החוק. יתכן שיש ניכויים שעדיין לא מנוכים - למשל קרן פנסיה אם טרם הגעת לוותק המחייב - אבל אחד היתרונות של מעסיק מסוג זה הוא הביטחון הכמעט מוחלט שכספים המגיעים לך לא ייעלמו.

לגבי ביטחון תעסוקתי - אתה צעיר, עד כמה שאני מבין עדיין גר בבית ההורים, אז יש לך כרית ביטחון.כשתצא לחיים עצמאיים ותהיה אחראי למשפחה הביטחון התעסוקתי (לפחות של אחד מבני הזוג) יהפוך לשיקול הרבה יותר משמעותי בבחירת העבודה. כמובן שזה מאוד אישי, אבל אני מציע שתשאיר תזכורת ובעוד 10 שנים תעיר את השרשור ותספר לנו על חשיבות השיקול הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים,

באמת נראה לי שארד מזה...

אני מחפש פשוט לגוון קצת את היום יום, אבל אם בנק זה לשבת כל היום מול מחשב, אז לא תודה...

אחק את העצות שלכם פשוט לגוון לעצמי את היום יום. כאת האמת ברוך ה' אני מאוד מרוצה מהעבודה הקיימת...

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 3 שעות, המהיר הזהיר כתב:

אחק את העצות שלכם פשוט לגוון לעצמי את היום יום. כאת האמת ברוך ה' אני מאוד מרוצה מהעבודה הקיימת...

או למצא עבודה שהעשייה בה באמת מעניית אותך או למצא תחביבים מחוץ לעבודה.

במאמר מוסגר לגבי החלק של העבודה - כדאי לבנות תכנון קצת יותר ארוך טווח עם מטרות קריירה והתקדמות אם אפשר וכל כמה שנים לבדוק איפה אתה ומה אתה צריך לעשות כדי להתקדם הלאה. קריירה מעניינת תורמת הרבה. אם היא גם מכניסה טוב - הרווחת פעמיים. 

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

כשתצא לחיים עצמאיים ותהיה אחראי למשפחה הביטחון התעסוקתי (לפחות של אחד מבני הזוג) יהפוך לשיקול הרבה יותר משמעותי בבחירת העבודה. כמובן שזה מאוד אישי, אבל אני מציע שתשאיר תזכורת ובעוד 10 שנים תעיר את השרשור ותספר לנו על חשיבות השיקול הזה

בטחון תעסוקתי היום לא מגיע מעסיק, הוא מגיע ממך.

תהיה טוב - יהיה לך בטחון תעסוקתי. תהיה לא משהו - תחפש "חברה בטחונית יציבה" ותתפלל כל יום שלא יחליטו לקצץ.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חוץ מכמה מקומות עם וועדים חזקים ותוקפניים מאוד זה כך כבר הרבה עשורים. ועדיין, למשל לגבי קבלת התמורה לעבודתך, מקום מסודר כמו בנק יהיה הרבה יותר אמין מכל מיני חברות או מקומות פחות מסודרים, שבהם יש מצבים בהם המעסיק מנכה לך מיסים וסוציאליות אבל לא מעביר אותם לתעודתם. ומקום כזה בדרך כלל יהיה בסיכון הרבה יתר קטן להתרסקות וסגירה פתאומית, שזה חלק חשוב מהיציבות התעסוקתית. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...