Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15K .

שלומי 2022
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה מאזדה 3 דור ראשון או לנסר 1.8 צורה חדשה מ 2008.

החזקתי לנסר 1.8 כמעט 4 שנים , אוטו מעולה. בעליות קשה לו אבל יש לו מצב ידני ואז הכל עובר חלק ובכיף.

• אהבתי 1
פורסם

אני מצטרף לתומכים בניסאן טידה לאור הנסיון של הבת שלי עם רכב זה מודל 2008 בשלוש וחצי השנים האחרונות.

פות"ש יכול לשקול גם את דגם ההצ'בק של הטידה כי ציין שלא חשוב לו גודל תא מטען.

טידה נוחה בהרבה ממאזדה 2 ולא יהיה כמעט הבדל בדלק ואם יהיה , יתכן אפילו יתרון קל לטידה.

אבל העיקר זה למצוא רכב שמור ולא +- ק"מ לליטר

בהצלחה ותעדכן אותנו בבקשה מה מצאת

• אהבתי 1
פורסם

יש לי חבר שרוצה למכור עכשיו ניסן טידה ממש מציאה מטורפת שמורה מאוד מאוד

דבר איתי אקשר ביניכם

0533140857

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה קיה ריו מאיזור 2010 +- שאמנם לא תצטיין בדלק וגם לא נוחה מי יודע מה אבל נחשבת לאמינה.

אפשר גם ניסאן נוט מאיזור שנתונים אלו.

פורסם
לפני 23 שעות, שלומי 2022 כתב:

התקציב שלי צנוע לצערי ,

מחפש רכב אמין, חסכוני, ונוח .

לדעתי הרכב הכי חסכוני, אמין חסכוני וזול שמרגיש איכותי יחסית זה רנו קליאו דור 3 ידנית 1.2. שנים 2005-2012. 

היה כזה לחבר שלי במשך 8 שנים. אפס תקלות, צורך 1:15 משולב, מהנה לנהיגה. הבעיה היחידה זה שהוא קצת מרעיש מעל 100 קמש. 

האתר שלי: long.co.il

פורסם

יכול לתרום במידע ללנסר 2008, איני מבין גדול ברכבים אבל כרגע אני נוסע על אחת מנוע 1.8. 

בנסיעה משולבת חסכונית ניתן להגיע ל1 ל12.5 בקביעות (השיא האישי שלי 1-14.4 אבל זה היה על תדלוק ש90 אחוז מהקילומטרים היו בינעירוני). בהחלט לא רכב חזק מאוד אבל לגמרי יכול להתמודד עם הכל אפשר להעביר למצב ידני שיהיה חלק יותר ואפשר גם בלי (תשמע את המנוע נוהם בכל מצב). קח בחשבון שבנסיעה כבדה ולא רגועה תגיע לממוצע 1-10 כללי אם קריטי לך.

פורסם
לפני שעה, edward כתב:

לדעתי הרכב הכי חסכוני, אמין חסכוני וזול שמרגיש איכותי יחסית זה רנו קליאו דור 3 ידנית 1.2. שנים 2005-2012. 

היה כזה לחבר שלי במשך 8 שנים. אפס תקלות, צורך 1:15 משולב, מהנה לנהיגה. הבעיה היחידה זה שהוא קצת מרעיש מעל 100 קמש. 

הוא מחפש אוטומט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

סיריון רכב מעולה- לאחי הקטן יש אחת כזו שנקנתה בעזרתי (חפרתי ביד 2) לפני 6 שנים וטיפה עם 56,000 ק"מ אמיתיים והרכב שלו אולי מנשק את ה 100000 ק"מ - הרכב בן 14 והילד מסרב למכור.

גם ל BUKI אחד מהמנהלים יש רכב זהה ואני חושב,שגם לו יש  רק מילים טובות לומר על הרכב.

מה שחשוב- לא לקנות אחת כזו שהיתה ליסינג/השכרה ביד הראשונה- אלו רכבים שטופלו לא הכי באהבה וזה בהמשך לדבריו של אחד המגיבים בדיון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא הייתי פוסל רכב שלפני 12 שנה  היה בליסינג, חשוב איך טופל במהלך כול השנים מאז, שכן את רוב ימיו הרכב היה בבעלות פרטית.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם, חושב שהועלתם לי מאד בדעותיכם , 

אחרי כל הרעיונות שהועלו פה, נראה שהאופציות הריאליות מבחינתי הם ניסן טידה ודייהטסו סיריון , 

ברפרוף קל ביד 2 ראיתי שרוב הטידות הם עם ק''מ משוגע , 

לסיכום העניין, סיריון או טידה ?

פורסם

מצאתי טידה ביד 2, 148 אלף ק''מ, במחיר מציאה .

בהודעה הוא כותב כך

על הרכב

רכב במצב מצויין למעט החימום שמנותק. 

דיברתי איתו, והוא טוען שהרדיאטור של המזגן נזל, אז הוא פשוט ניתק אותו, ואין אופציה לחמם את האוטו, 

נשמע הגיוני ?

פורסם

מה שתמצא עם קילומטראז' שפוי ובמצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 דקות, שלומי 2022 כתב:

מצאתי טידה ביד 2, 148 אלף ק''מ, במחיר מציאה .

בהודעה הוא כותב כך

על הרכב

רכב במצב מצויין למעט החימום שמנותק. 

דיברתי איתו, והוא טוען שהרדיאטור של המזגן נזל, אז הוא פשוט ניתק אותו, ואין אופציה לחמם את האוטו, 

נשמע הגיוני ?

זה תיקון לא זול,לרוב צריך לפרק דשבורד,לכן לא תיקן.תחשוב אם זה חשוב לך..

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

זה תיקון לא זול,לרוב צריך לפרק דשבורד,לכן לא תיקן.תחשוב אם זה חשוב לך..

בחורף הגוש-דני, חימום ברכב זה לא הכרח .

כמה עולה תיקון כזה בערך ?, יותר מאלף ש''ח ?

פורסם (נערך)

צריך חימום להפשרת אדים על השמשה הקדמית.

יש לי ידיד עם טידה בה החימום מנותק, כי דרשו 3000₪ על התיקון או 300₪ על הניתוק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...