Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15K .

שלומי 2022
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנסר 2008 ממש לא רכב חסכוני, לא הקלאסיק ( הצורה הישנה ) ולא הדור החדש מנוע 1.8 וגיר רציף.

ב 2009 בצורה החדשה כבר היה 1.5 וגיר אוטומטי, בנוסף ל 1.8.    רכב בסיסי,  אמין מאוד, אבל לא חזק. לרוב 1.5 התחיל את החיים בליסינג. 

בסכום הזה של 15 אלף₪ צריך לחפש רכב במצב סביר וראוי לשימוש. אי אפשר לבנות קיר של דרישות,  אין מענה לכולן,  צריך סדר עדיפויות. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר מעבודה מחזיק כבר לא מעט שנים לנסר 1.5.

אמינה, יצא לי לנסוע ודי נוחה אך בכביש הררי תרגיש חלשה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

בסכום הזה של 15 אלף₪ צריך לחפש רכב במצב סביר וראוי לשימוש. אי אפשר לבנות קיר של דרישות,  אין מענה לכולן,  צריך סדר עדיפויות. 

מודע לגמרי שהתקציב שלי דל למדי .

אבל בכל זאת דרישותיי הצנועות לפי סדר חשיבותן :

מאד חשוב לי רכב אמין, אין לי משאבים , זמן, וסבלנות לבלות עם הרכב במוסך כל שני וחמישי .

דבר נוסף, בהתחשב בתנודות מחירי הדלק בתקופה האחרונה, חשוב לי רכב עם צריכת דלק סבירה, 

אציין, שמדובר ברכב ראשון שלי, כך שבגדול די איבדתי את ידיי ורגליי, ואין לי כל כך מושג בשוק, הדבר היחיד שברור לי זה התקציב שלי .

תודה לכולם על התגובות המחכימות .

פורסם

אני הייתי חוזר להמלצה שכבר קיבלת בהתחלה - ניסאן טיידה במצב שמור. 

• רעיון טוב! 2

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, שלומי 2022 כתב:

דבר נוסף, בהתחשב בתנודות מחירי הדלק בתקופה האחרונה, חשוב לי רכב עם צריכת דלק סבירה, 

אתה צריך להבין שבהינתן נסועה ממוצעת סביב 15K בשנה יש מעט מאוד משמעות אמיתית בארנק להבדל בין רכב שתיין קצת יותר או פחות. גג 200 שקל בחודש. הפרש שלא בהכרח מצדיק הוצאה גדולה יותר בקניה או קניית רכב עם פוטנציאל תיקונים גבוה יותר.

לפני 45 דקות, שלומי 2022 כתב:

כך שבגדול די איבדתי את ידיי ורגליי,

כדי שנוכל לעזור לך  להתמקד כדאי שתענה על השאלות שנשאלת פה, לדוגמה יש הבדל בגודל ובצריכת הדלק בין לנסר, טידה, ומאזדה2. יש לגודל משמעות עבורך? באם לא חבל לקנות רכב גדול וכבד מהדרוש. עד אז אפשר רק להמשיך לזרוק רכבים שונים ומשונים.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני שעה, tza כתב:

כדי שנוכל לעזור לך  להתמקד כדאי שתענה על השאלות שנשאלת פה, לדוגמה יש הבדל בגודל ובצריכת הדלק בין לנסר, טידה, ומאזדה2. יש לגודל משמעות עבורך? באם לא חבל לקנות רכב גדול וכבד מהדרוש. עד אז אפשר רק להמשיך לזרוק רכבים שונים ומשונים.

אנחנו זוג+1, כך שמס' הנוסעים לא יעלה על 2 מבוגרים וילד, גם לא חשוב לי בגא'ז גדול במיוחד ,

תודה לך על כל העזרה !

פורסם

טויוטה קורולה סביב 2005, תחפש משהו עם ק"מ כמה שיותר נמוך ושטופל במוסך מסודר עם היסטורית טיפולים, תשב על יד 2 בסוף בעזה"י תמצא משהו מתאים.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 9 שעות, מייק24 כתב:

לדעתי ניסאן טידה, יכולה להיכנס בתקציב, רכב שנחשב אמין יחסית , צריכת דלק קלאסית לסגמנט הזה, 

רק תבדוק שהידיות לא מתפרקות, אתמול ראיתי אחד כזה שפתח את הדלת ונשאר עם הידית ביד

קרה לחבר עם גוק, מחלה של ניסנים?🤨

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אם אין לך צורך ביותר מסופר מיני אז למה? בסופר מיני עלה כאן סיריון, פיאסטה, מאזדה 2. כל אחד וחוזקותיו כי שפורטו.

פורסם
לפני 3 שעות, tza כתב:

גג 200 שקל בחודש

מסכים ברמת העיקרון, רק מציין שמאתיים ש"ח בחודש הם 2400 בשנה.

גם אם תיפול עם תיקונון או שתיים מעבר לרכב האמין יותר (שגם הוא לא יהיה חף מתקלות) לא בטוח שזה יתקזז. כמובן לא מדבר על תקלות גדולות וכבדות.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

מסכים איתך ברמת העיקרון. כתבתי בעיקר כדי לחדד את הנקודה שאנשים נוטים לייחס חשיבות יתר לחיסכון מעבר מעל ומעבר למה שהאקסל מראה.

לעצם החשבון ₪200 לחודש קיבלתי בהפרש בין 1/10 מול 1/13 ב-7₪ לליטר ל-15KKM. מהנסיון שלי בהינתן רכבים בגודל דומה ומנועים אטמוספריים (כי פות"ש רוצה אמין ב-₪15K) ההפרשים יותר קטנים ולא מגיעים לסכום הזה.

פורסם

אני לא חושב שההפרש בצריכת דלק בין מאזדה 2 לניסאן טיידה מגיע אפילו ל 200₪ בחודש. מאזדה לא רכב חסכוני, לא 2 ובטח לא 3.

ולמשפחה,  אפילו קטנה, יש יתרון לבגאז' של כ 500 ל' מול הבגאז' של מאזדה 2 הפצפון

• תוכן חדש...