Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעט אובד עצות לגבי זה, אבל אמרתי נשאל כאן ואשמח שתשתפו אותי לגבי זה

אני מעוניין לקנות רכב היברידי, כרגע עומדים לרשותי שתי הדגמים הנזכרים (אני מדבר על אזור 2017-2018)

מה מביניהם עדיף? שמעתי אלפי חילוקי דעות בעניין.

אשמח שתשתפו אותי בעניין מה יותר נכון לקנות? ומדוע? (לאו דוקא המחיר, אלא בכללי).

פורסם

איוניק מרווחת יותר, יש לה יחידת הנעה נעימה יותר ושקטה באופן משמעותי ביחס לזו של טויוטה, אבזור הבטיחות ביונדאי עדיף ולמיטב זכרוני גם אבזור הנוחות. 

לאוריס מושב אחורי צפוף אבל אם מדובר בסטיישן תא המטען שלה עדיף. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

איוניק מרווחת יותר, יש לה יחידת הנעה נעימה יותר ושקטה באופן משמעותי ביחס לזו של טויוטה, אבזור הבטיחות ביונדאי עדיף ולמיטב זכרוני גם אבזור הנוחות. 

לאוריס מושב אחורי צפוף אבל אם מדובר בסטיישן תא המטען שלה עדיף. 

תודה ענקית לידיעה.

ומה מבחינת אמינות הרכב?

פורסם

אני לא החזקתי אישית אף אחת מהשתיים, אוטו עשו לא מזמן סקירה על האיוניק בתור רכב משומש עם תקלות נפוצות ועלויות אחזקה, נסה לבדוק האם עשו פעם גם עבור האוריס.

בגדול מדובר בשני רכבים אמינים למדי.

פורסם

לי הייתה 3.5 שנים אוריס 2015 (החל מיולי 2018 ועד פברואר 2022) ולא היו תקלות - רק טיפולים שוטפים. קניתי אותה עם 65000 ק"מ ונסעתי בה עוד 72,000.

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...