Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר ממיס שומנים שלא פוגע בגומיות?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י אסף22,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני בתהליך שיפוץ קל למנוע של המיאטה (מרענן את המנוע) ואני זקוק למסיר שומנים על בסיס ספריי שלא פוגע בגומי. אני בכל מקרה הולך להחליף מחזירי שמן ולכן לא מוטרד מהם, אבל רוצה למנוע פגיעה באטמים אחרים (למשל של האגן שמן או צנרת אחרת באזור).

מכירים אחד כזה?

דעתכם על שטיפה עם לחץ מים בגרניק במקום?

WhatsApp Image 2022-07-09 at 11.21.27 AM.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

ספריי לניקוי בלמים של WURTH

ממיס שומן ומתאדה מהר לא מכיל אצטון לא פוגע בגומיות

השתמשתי מספר פעמים

יחסית יקר לאחרים אבל אחרים עלולים לפגוע בגומיות(AMERICAN EAGLE)

אפשר להשיג אצל אבי חלקי חילוף

לחילופין

טרפנטין מינרלי (WHITE SPIRT) ממיס שומן אולטימטיבי ולא פוגע בגומי מגיע בעיקר באריזות של ליטר בטמבוריות

זכור לטוב עוד מהשירות הצבאי ולאחר מכן שימש אותי בעיקר בניקוי של נזילות שמן לפני טסט

צריך לשים בשפריצר לצורך התזה

מתאדה לא כל כך מהר אבל מנקה מצוין 

נ.ב

במבט נוסף אני רואה שכבות כבדות של שומן שעל מנת להסיר אותן עדיף לדעתי WHITE SPIRT הוא אוכל הכל מהר ולא משאיר סימנים

אח"כ תוכל לשטוף עם ג'רני אבל רק עם ג'רני לא תוכל להסיר את זה

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

Loctite SF7840 עושה עבודה מצויינת. להשפריץ בנדיבות, להמתין ולאחר מכן לשטוף עם גרניק.

בגרניק צריך לעבוד בחוכמה ובזהירות.

גרניק ללא דגריזר לא ינקה כלום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, lior134 כתב:

מסיר שומנים של סנט מוריץ עובד הכי טוב מכל התכשירים

חומר קורוזיבי חזק מאד גורם כויות מיועד להסרת שומן שרוף מתנורים זה פשו אוברקיל לא יודע לגבי גומיות אבל לא הייתי לוקח סיכון

או דגריזר או ספירט לבן יעשו את העבודה בבטחה

• פיתרון
פורסם (נערך)

עדיף קודם גרניק ומה שלא ירד לרסס חומר ייעודי על שטח קטן יותר או לכלוך עקשן  (פשוט חבל לבזבז חומר ואנרגיה על לכלוך שגם ככה יכול לרדת בשטיפה בלחץ) 

עריכה אחרונה על ידי אסף22
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, nit_zan כתב:

חומר קורוזיבי חזק מאד גורם כויות מיועד להסרת שומן שרוף מתנורים זה פשו אוברקיל לא יודע לגבי גומיות אבל לא הייתי לוקח סיכון

או דגריזר או ספירט לבן יעשו את העבודה בבטחה

עוד לא פירק לי גומיה בנתיים אבל עובד מדהים ומפרק את כל הלכלוך

פורסם

מפרק לך גם את הריאות על הדרך. חומר מסוכן ביותר שאסור למכור אותו במדינות מתוקנות.

יש דגריזר על בסיס מים שעושה את העבודה מצוין, למה לסכן את עצמך?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...