Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישלין אנרגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי יש אנרג'י כבר כמעת 3 שנים ולאחי בסוברו גם אחלה צמיג ושווה מאוד את המחיר ,בזמנו הרכבנו ב900 לרביעיה,לא מתייבש ולא נסדק אני מאוד מרוצה ממנו ויכול להמליץ.

פורסם
ו.....

איך האחיזה? השחיקה של הצמיגים? תן קצת פידבק...

קניתי רק זוג אחד והתקנתי אותם מאחורה. לפני כן היו לי שם צמיגים פשוטים וזולים של STAR. ההבדל בינהם מאוד מורגש, במיוחד כשהכביש רטוב. לגבי השחיקה אין לי מה לפרט חוץ מזה שהם ניקנו לפני חצי שנה והמצב שלהם נהדר. אני מרוצה.
פורסם
ו.....

איך האחיזה? השחיקה של הצמיגים? תן קצת פידבק...

לי יש בפונטו 4 צמיגי Goodyear GT3. הותקנו לפני שנה וחצי במחיר 290 לאחד.

לצמיגים יש אחיזה מצויינת ובמיוחד על כביש רטוב. הם נראים במצב טוב גם היום.

הם מיוצרים בצרפת וכדאי לשים לב שבפורום YNET "נעים" שהוא צמיגאי וראש ענף הצמיגים או משהו כזה, ממליץ לא לקנות צמיגים של חברות גדולות ומוכרות שמיוצרים במפעלים במזרח הרחוק אלא רק מהמפעלים האירופאיים או האמריקאיים, מעניין.

ה- GT3 אצלי החליפו זוג קדמי של Sava שאחרי כשנתיים פשוט נראו רע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הGT3 נשמעים כמו אחלה צמיגים...

אני ארשום לעצמי. אני כבר מחכה ליום שהמישלין אנרג'י שלי ישחקו, שיהיה תירוץ טוב להחליף לעצמי לצמיגים טובים באמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשביל רכב משפחתי האנרג'י הם צמיגים מצויינים, אמנם אחיזה ביבש היא לא מעולה, אבל טובה מאוד ומעל ומעבר לרכב משפחתי ובכביש רטוב האחיזה גם טובה מאוד (בהשוואה לגודייר NCT5 וברידג'סטון B391 או איך שלא קוראים לצמיגים המעפנים האלה שבאים עם המגאן\קורולה\סיביק). ומחזיקים ימבה זמן.

במגאן הקודמת שהייתה לאבא שלי (טורבו דיזל, הצמיגים היו צריכים להתמודד עם הרבה מומנט) המישלנים מקדימה החזיקו 90 אלף ק"מ מלפנים שחלק נכבד מהנסיעה של הרכב היה בנהיגה טובענית משהו ומאחור החזיקו המישלנים מעל ל200 אלף ק"מ (האמת שנסענו עליהם עד 250 אלף ק"מ אבל אז הם כבר היו במצב מסוכן).

במגאן החדשה שלנו החלפנו את הברידג'סטונים מקדימה כבר אחרי 60 אלף ק"מ ומאחור כבר יש מלא סדקים של יובש, והרכב סה"כ ממרץ 2004 על הכביש.

האמת שצמיג שהפתיע אותי לטובה הוא הצמיג החדש של אליאנס "top star" שבכביש יבש נותן אחיזה טובה מאוד, ברטוב הוא סביר ובקשר לאורך חיים עוד אין ממצאים עברו רק 25 אלף ק"מ מאז שהותקנו.

*** בכל מקרה חשוב לציין שמעקב של לפחות אחת לשבועיים על לחץ האויר בצמיגים חשוב מאוד לרמת אחיזה, אורך חיי הצמיג ותעזור לך למצוא כל מיני דליפות אויר לקורות מסיבות כאלה ואחרות לפני שהם יפוצצו לך צמיג ב100 קמ"ש. וכיוצא מזה קריטי לבטיחות הרכב!

פורסם

אחי (אם הוא אחיך , קח אותו איתך לפנצ'ריה), לפני שבוע החלפתי צמיגים קדמיים בדיוק באותה מידה (175\70 R13) בצמיגי אנטון. קניתי זוג פירלי לדייהו שלי. וכמה עלה לי זוג ??? 400 ש"ח אחרי התמקחות קטנה ובגלל שאני מביא לשם את כל המכוניות בבית...

נ.ב

יש שני סניפים של צמיגי אנטון: לאנטון יש אח או דוד שקוראים לו סיימון. אצלו אני החלפתי ברחוב שלמה בתל-אביב. תבוא אליו תגיד ששלח אותך בחור עם המגאן קופה ודייהו רייסר והוא כבר יעשה לך מחיר טוב.

דרך אגב, הפירלי האלה צמיגים טובים יחסית למחיר ולאוטו שלי( דייהו רייסר).

Veni Vidi Vici

פורסם

אם כבר אתם מזכירים צמיגים למה אתם לא מזכירים את היוקואומה אחלה של צמיג יושב לי בפורד סיירה שלי כבר שנתיים והאוטו ברוך השם נוסע נוסע הרבה וואללה יש לו אחיזה גם במים וגם ביבש !

אני לא מזלזל בכלל במישלין זה צמיג טוב מאוד בעיקר לרכבים מסחריים שמעמסים אצל אבא שלי בוואנדורה הוא החזיק 140 אלף קילומטר והחלפנו רק בגלל שאבא שלי לא טיפל בפרונט וכל הצמיג נאכל

דרך אגב הצמיג של היוקואומה כל צמיג עלה לי 190 שקל וחבל על הזמן לא האמנתי שהוא יתן לי את הנוחות והאחיזה על הכביש , עכשיו אני יודע!:-)

יקי!!!

פורסם

איך אתם משיגים מחירים כאלה??

מה, אני הפראייר היחיד ששילם פה 550 ש"ח לצמיג ברידג'סטון?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עושים בירורים אצל כמה אנשים עד שמוצאים את ההכי זול ותמיד אומרים

זה נותן לי בXXX כסף בכמה אתה מוכן לתת לי תמיד יורדים במחיר!

ודרך אגב מישהו הזכיר פה את אנטוון מיפו יש לו מחירים הכי מצחיקים בארץ

יקי!!!

פורסם
אני לא מזלזל בכלל במישלין זה צמיג טוב מאוד בעיקר לרכבים מסחריים שמעמסים אצל אבא שלי בוואנדורה הוא החזיק 140 אלף קילומטר והחלפנו רק בגלל שאבא שלי לא טיפל בפרונט וכל הצמיג נאכל

ממש קשור .בדיוק אותו דגם...:?

פורסם

היי חברה..

לפני יומיים החלפתי 4 צמיגים באקסנט שלי.

בעבר הרכב נעל KUMHO POWER STAR 758.

ועכשיו החלפתי לMICHELIN ENERGY.

אני מוכרח לציין שאני ממש חש שיפור ניכר בהתנהגות ובאחיזת הרכב לעומת מה שהיה עם הקומהו.

בשל המידה הקטנה (175/70/13) לא היה ניתן לרכוש צמיג ספורטיבי יותר כי פשוט אין במידות הללו.

אבל לכול מי שמחפש צמיג טוב ללא יומרות ספורטיביות אני ממש ממליץ על האנרגי של מישלין!!

אני אהבתי !

פורסם

יש לי ברכב כרגע yokohama a589 שאני מאוד מרוצה מהם! אך בגלל שהם יבשים צריך להחליף אותם! אני מאוד נהניתי מהצמיג הציעו לי צמיג בשם falken צמיג יפני! מה אתם אומרים זה צמיג טוב או סתם חרטא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...