Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אז נפרדתי מהרכב שלי (אבארט) על מנת לקנות רכב משפחתי שני.

המצב כרגע הוא שאנחנו עם תאומים בני חצי שנה ויש לנו רכב גדול (פיג׳ו 5008) שישמש אותנו לנסיעות עיקריות ואני מחפש רכב נוסף שישמש אותי לנסיעה לעבודה (כ20 קמ לכיוון) וגם שאוכל להסיע בו את הילדים לגן כשצריך ולכן אני צריך רכב שהוא מספיק גדול כדי להכיל 2 כסאות בטיחות ועגלת תאומים.

כמו כן חשוב לי שהרכב יהיה לו קצת כח (כי בכל זאת אני מגיע מרכב ספורט) ויהיה חסכוני עד כמה שאפשר (איזור 12-13 קמ לליטר, כמובן שאשמח ליותר חסכוני).

אתמול בדקתי יונדאי i20 2018 והכסא והעגלה לא נכנסו אז צריך משהו טיפה יותר גדול.

תקציב עד 65,000

אשמח להמלצות!

תודה

• מבאס 1
פורסם

הרשה לי לחלוק עלייך.

אנחנו עם 2 ילדים, זו הג'אז השנייה ברציפות והכל בסדר גמור. בנסיעה לחופשה נכנסה גם עגלה וגם מזוודות בתא המטען. האוטו מרווח מבפנים ביחס לסופר מיני.

מי שרוצה מוזמן לקרוא סקירה שלי על ההונדה הקודמת ולמה בחרתי שוב בהונדה ג'אז:

https://www.queenoftheroad.co.il/החיים-עם-הונדה-גאז-ביצועים-אמינות-אחז/

פורסם
לפני 3 דקות, itamarg כתב:

הרשה לי לחלוק עלייך.

אנחנו עם 2 ילדים, זו הג'אז השנייה ברציפות והכל בסדר גמור. בנסיעה לחופשה נכנסה גם עגלה וגם מזוודות בתא המטען. האוטו מרווח מבפנים ביחס לסופר מיני.

יש לרכב כח? זה גיר רציף לא?

פורסם

זה לא ממני מגיע, הבחור ירד מאבארט ונוהג כרגע על 5008. בשניהם טורבו ומנוע חזק בהתאם למשקל הרכב (1.6+1.4T).

מנוע אטמוספירי עם 110 כ"ס לא בדיוק יספק לו את הסחורה וכמדומני מדובר ברכב עם גיר רציף?

יש לי חבר שמחזיק אחת לא זוכר מאיזה שנתון, הוא מרוצה בסה"כ מהרכב, אבל כל קשר לספורט מקרי בהחלט.

אבל זה כמובן להחלטת פותח השרשור אולי הוא מוכן להתפשר.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 10 דקות, itamarg כתב:

הרשה לי לחלוק עלייך.

מה הצריכת דלק תכלס של הרכב?

פורסם

מציע לבדוק מאזדה 3 האצ' עם מנוע 2.0 או פורד פוקוס 1.5 טורבו האצ'. אם אתה הרפתקן אז פיג'ו 308 מספקת תמורה טובה מאוד למחיר אבל מנוע ה-1.2 מתגלה כמורכב לאחזקה אז אני מתקשה להמליץ עליה בלב שלם.

פורסם
לפני 17 שעות, moranbh כתב:

מה הצריכת דלק תכלס של הרכב?

אם נוסעים רגוע, בנסיעה משולבת עם פקקים ומזגן בקלי קלות מגיעים ל 1:15-1:16.

שאנחנו נוסעים לחופשה בצפון עם אוטו מלא ומזגן כולל כל העליות הרכב מגיע ל 1:17.5.

החיסרון שלו שהמנוע קצת חלש אבל בוא נאמר ככה, מי שלא מחפש לטוס בכביש ומחפש רכב פרקטי שעושה את העבודה - זה הרכב. 

פורסם
לפני 12 שעות, Mike808 כתב:

מציע לבדוק מאזדה 3 האצ' עם מנוע 2.0 או פורד פוקוס 1.5 טורבו האצ'. אם אתה הרפתקן אז פיג'ו 308 מספקת תמורה טובה מאוד למחיר אבל מנוע ה-1.2 מתגלה כמורכב לאחזקה אז אני מתקשה להמליץ עליה בלב שלם.

מאוד קשה למצוא ספיריט האצ׳ בכללי, לפי מה שהבנתי הרכב זללן לא קטן של דלק.

יש לי כבר פיג׳ו אחד בבית אז נראה לי דיי מפחיד להחזיק עוד אחת חחחחחח

לפני 58 דקות, itamarg כתב:

אם נוסעים רגוע, בנסיעה משולבת עם פקקים ומזגן בקלי קלות מגיעים ל 1:15-1:16.

שאנחנו נוסעים לחופשה בצפון עם אוטו מלא ומזגן כולל כל העליות הרכב מגיע ל 1:17.5.

החיסרון שלו שהמנוע קצת חלש אבל בוא נאמר ככה, מי שלא מחפש לטוס בכביש ומחפש רכב פרקטי שעושה את העבודה - זה הרכב. 

וואלה נשמע ממש אחלה! אמשיך לעקוב

פורסם

חשבתי שמי שמחזיק פיג'ו אחת כבר מחוסן מהפחד 😅.

3 עם מנוע 2.0 דווקא לא שתיינית גדולה, ביום יום 12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת זה ריאלי.

סופר מיני סטיישן גם יכולה להיות פתרון. אין מבחר גדול והאופציות הן סיאט איביזה, רנו קליאו או סקודה פביה כשהאחרונה הכי מוצלחת בעיני.

פורסם
לפני 2 דקות, Mike808 כתב:

חשבתי שמי שמחזיק פיג'ו אחת כבר מחוסן מהפחד 😅.

3 עם מנוע 2.0 דווקא לא שתיינית גדולה, ביום יום 12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת זה ריאלי.

סופר מיני סטיישן גם יכולה להיות פתרון. אין מבחר גדול והאופציות הן סיאט איביזה, רנו קליאו או סקודה פביה כשהאחרונה הכי מוצלחת בעיני.

אבדוק את האופציה של מאזדה 3 מנוע 2.0.

מעדיף להחזיק יפנית/קוריאנית מאשר עוד אירופאית כרגע.

ממש תודה!

• תוכן חדש...