Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי מטהר אוויר בתוך הרכב שלי כמובן שהוא מופעל על ידי סוללות a3 והמיכל עצמו שהוא קטן אבל רשום שהוא דליק האם זה סיכון או שזה בסדר? אני גם שם בשמים ודורדראנט ברכב

שברולט ספארק 22 

פורסם

הבעיה היא לא הסוללות.

החומרים האלה לא בריאים למערכת הנשימה.

כן, גם האוויר בחוץ לא כל כך בריא, אבל אין צורך להוסיף.

אגב בחורות מעדיפות כסף על ריח טוב באוטו. אין צורך להשקיע

• מצחיק 3
  • מעניין 1

Miata ND2

פורסם
לפני 17 דקות, Or05230 כתב:

הבעיה היא לא הסוללות.

החומרים האלה לא בריאים למערכת הנשימה.

כן, גם האוויר בחוץ לא כל כך בריא, אבל אין צורך להוסיף.

אגב בחורות מעדיפות כסף על ריח טוב באוטו. אין צורך להשקיע

חח איך הגעת לחלק השני אין לי מושג?

פשוט רוצה שיהיה ריח נעים ברכב אני מביע לא מעט את אמא שלי ובני משפחה וחברים לעבודה רוצה שיהיה חווית נסיעה נעימה 

שברולט ספארק 22 

פורסם

רסס עם מרסס ידני מעט מרענן בדים על מושבים או על שטיחי  הרכב, לפני שאתה מסיע את אניני הריח. זה עדיף

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כל עוד תקפיד על רכב נקי, ותשים איזה ריחן נורמלי כל חודש חודשיים, לא תצטרך שום ריחן אוטומטי. 

אל תשכח שברגע שאתה שם ריחן האף שלך כבר מתרגל אליו. אני לא אשכח שחבר פתח באוטו 3(!!!) קליפורניה תות כי לא הרגיש את הריח. כל פעם שהייתי נכנס לאוטו הייתי נחנק. 

אצלי באוטו אני מקפיד שהוא שאוב ואין בו לכלוך מיותר, ופותח קליפורניה כל 2-3 חודשים (כל פעם פותח קצת קצת קצת) והריח נשאר כמו שצריך. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

לא סומך על הדברים האלו בחום של ישראל, גם הגזים אם רעילים או לא.. מעדיף לקנות חבילת ריחנים פשוטים ותולה כל שבוע חדש לא נורא זה לא כסף גדול או פחית ריח עם ג'ל כל שבועיים 

פורסם
לפני 15 שעות, Ronithen כתב:

חח איך הגעת לחלק השני אין לי מושג?

מזתומרת איך??

כל מי שמכיר את טרנספורמטור יודע, שנשים אוהבות כסף, אוטו מפואר ו-ואגיו של איציק הגדול.

זה ידע בסיסי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם מטהר אויר, גם בשמים וגם דאודורנט? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...