Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, מיץ פטל כתב:

אתה צודק, אבל זה לא מדעי. כן, זה מה יש, אני מבין. והאמירה ש"אף אחד לא חווה..." היה נכון לדייק אותה ב"לדברי כל אלו שמשתפים אותך". ;-)

בסוף הדבר הכי אמין בנסיבות, זו ההתתנסות האישית. בתחנה הזו לא היו בעיות מבחינתי. חשבתי שאתה יודע משהו רע עליהם.

אכן נכון אבל יש לנו כמובן חוץ ממאסת המכוניות גם את הבודקים הנחמדים 😍

• רעיון טוב! 1

קובי

:-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אכן מבוא שומרון הוחלפה.

מכונות חדשות

אבל יש 98 תדלקתי שם שבוע שעבר.

אלא אם כן הורידו?

זה לא אותו דלק יותר? יבואן אחר? המחיר גם כן יקר יחסית 8+

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם

אני גר בקריות והייתי צריך לנסוע לפעמים מהבית שלי 15 דקות עד לתחנה שיש בה דלק 98 במחיר נורמלי, וגם לפעמים זה היה בשביל לגלות שנגמר להם ה 98 ויש רק 95. 

בכל אופן אחרי עליית המחירים האחרונה הפסקתי לתדלק 98 עד הודעה חדשה.

פורסם

טוב מסתבר שאכן מבוא שומרון נסגרה ולא קיימים במרכז סניפים :( 

מעניין מה קורה עם איכות הדלק שם בתחנה החדשה.

image.png.3c54e3aeecc01e99024dab84580e99e6.png

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, liav12 כתב:

טוב מסתבר שאכן מבוא שומרון נסגרה ולא קיימים במרכז סניפים :( 

מעניין מה קורה עם איכות הדלק שם בתחנה החדשה.

image.png.3c54e3aeecc01e99024dab84580e99e6.png

עד שלא נדע מתדלקים בשערי חולון (2 דקות נסיעה) ולפחות אנו יודעים שהאיכות בסדר גמור

אתמול תדלקתי שם מיכל מלא

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם

ככל הנראה עניין של ביקושים ותחרות. בסביבה שלי תחנות החליפו בעלות פז החליפה את דלק בכניסה לפארק אפק בראש העין. ומירה החליפה את פז בגיסין פתח תקווה.

בפארק אפק עדיין יש שתי משאבות 98. וגם בפתח תקווה, תפוז ומיקה במחיר סביר .  דור אלון לעומת זאת מפציצים בתחנות עינת ובזל בפתח תקווה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

לגבי ביקוש ממה שאני יודע מרבית רכבי הספורט מתדלקים במבוא שומרון לכן זה מפתיע אותי..אין פעם אחת שהלכתי לתדלק שם ולא היו או חבילות של קופרות / מוסטנג / לפני טיולים לנס הרים וכדומה.

לפני כשעה, kobi_g כתב:

עד שלא נדע מתדלקים בשערי חולון (2 דקות נסיעה) ולפחות אנו יודעים שהאיכות בסדר גמור

אתמול תדלקתי שם מיכל מלא

מה זה תחנת שערי חולון?

עריכה:

עכשיו אני רואה שהיא שייכת גם למיקה, אני מתדלק במיקה ויש להם אחלה 98 (מתדלק בעיקר בראשלצ)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, liav12 כתב:

לגבי ביקוש ממה שאני יודע מרבית רכבי הספורט מתדלקים במבוא שומרון לכן זה מפתיע אותי..אין פעם אחת שהלכתי לתדלק שם ולא היו או חבילות של קופרות / מוסטנג / לפני טיולים לנס הרים וכדומה.

מה זה תחנת שערי חולון?

מצומת חולון אתה נוסע לכיוון חולון - יש תחנה מיד מימין (לפני הכיכר של קוגל)

התחנה החליפה בעלים לפני זמן אבל יש 98 איכותי ובמחיר דומה למה שהיה במבוא שומרון.

המון חברה מתדלקים כאן וכולם מרוצים. - תמצא המון מחברי IMC כאן

תוספת: שטיפה בגרניק וסבון - 30 ש"ח - בלי נגיעה של מכונות

s1.jpg

יש משאבה בשרות עצמי

s2.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

פורסם

לפני מבוא שומרון כולם היו מתדלקים בתחנה הזו בחולון. אבל אם זו מיקה ואני מראשל"ץ אז לא רואה סיבה לנסוע לשם כשיש לנו את מיקה גם. שומרון הייתה זולה ועם תחלופה גבוהה של דלק.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הנקודה העיקרית, מעבר לנושא המחיר, זה תחלופה גבוהה של הדלק בצובר התחנה. אם החברים ב IMC מתדלקים שם הרבה, אז סביר להניח שהדלק תמיד "טרי" בטח שלא כמו בתחנות מרוחקות או אילת 🤫

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לפני יומיים תדלקתי בדור אלון בקריית גת.

והופתעתי לראות שיש 98 במשאבות והוא במחיר זהה ל-95.

שאעבור שם שוב אצלם זאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

הנקודה העיקרית, מעבר לנושא המחיר, זה תחלופה גבוהה של הדלק בצובר התחנה. אם החברים ב IMC מתדלקים שם הרבה, אז סביר להניח שהדלק תמיד "טרי" בטח שלא כמו בתחנות מרוחקות או אילת 🤫

במיקה לדוגמא בראשלצ ביציאה מכיוון לישנסקי (התחנה שצמודה לחצי חינם) - תמיד היו בעיות משאבה שהיא היתה ללא לחץ תקין ורק לאחר כמה דקות של תדלוק זה היה מצליח להזרים משהו.

מאז זה נפטר אבל זה נתן לי להרגיש שאין שם אולי תחלופה טובה.

אני מתדלק במיקה שצמודה לשווארמיה הרצל 2 (על משה לוי) במערב. 

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...