Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנה מובילה הפסיקה למכור 98. האם סימן לבאות?

מיץ פטל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני 9 שעות, מיץ פטל כתב:

בעבר היו 2 משאבות שסיפקו את החומר היקר.

אולי המשאבות עברו לספק חומר טוב יותר...

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה רוב בעלי הרכבים של צפון תל אביב שתדלקו ב-98 עברו לחשמלי.

• מצחיק 4
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, itsik170 כתב:

כנראה רוב בעלי הרכבים של צפון תל אביב שתדלקו ב-98 עברו לחשמלי.

אני תל אביבי ועובר ליד התחנה פעמיים ביום ומעולם! לא תדלקתי שם 98.

המחירים שלהם היו בעבר יקרים מאד ומדוע למלא בתחנה שאין לך שליטה על איכות הדלק והמחיר?

לכן יש לנו את התחנות בחולון - מבוא שומרון ושערי חולון.

אז ממש לא משנה וכניראה משקולים כלכליים הם סגרן - לא נזיל דמעה 

• אהבתי 1

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי הרבה פעמים תחנות שסגרו לצמיתות את משאבות ה98. זה לא דבר חדש.

בירושלים ברוב המוחלט של התחנות - אין.

כנראה שבאמת לא משתלם להם.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, kobi_g כתב:

אני תל אביבי ועובר ליד התחנה פעמיים ביום ומעולם! לא תדלקתי שם 98.

המחירים שלהם היו בעבר יקרים מאד ומדוע למלא בתחנה שאין לך שליטה על איכות הדלק והמחיר?

לכן יש לנו את התחנות בחולון - מבוא שומרון ושערי חולון.

אז ממש לא משנה וכניראה משקולים כלכליים הם סגרן - לא נזיל דמעה 

שליטה על איכות הדלק? ספר איך אתה עושה את זה?

בכל אופן ציר התנועה שלי לא כולל את חולון, ואמנם פז גשר הירקון לא הייתה האופציה היחידה שלי אבל בעשור האחרון שלי עם 98 לא נתקלתי בבעיות איכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, מיץ פטל כתב:

שליטה על איכות הדלק? ספר איך אתה עושה את זה?

בכל אופן ציר התנועה שלי לא כולל את חולון, ואמנם פז גשר הירקון לא הייתה האופציה היחידה שלי אבל בעשור האחרון שלי עם 98 לא נתקלתי בבעיות איכות.

ברגע שיש מסה גדולה של כלי רכב ספורטיבים מסוגים שונים שממלאים דלק באותה התחנה ואף אחד לא חווה גמגומים/בעיות הצתה וכו אזי איכות הדלק טובה ואתה לא נמצא בתחנה שמהלו בה וכו (כן זה כואב שאתה נתקע עם דלק לא באיכות טובה, ובטוח שיש לאנשים סיפורי אימים על תחנות שמילאו מהן והמכה הגיעה)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה המון אנשים שחרדים מהעניין של דלק באיכות ירודה (כולל אני).

איך זה שאין מכשיר שיכול לפענח את איכות הדלק באותו הרגע בתחנה שיכול לשמש בעלי רכבים שדואגים לרכב שלהם? (או שהמציאו וזה עדיין לא הגיע לפורום😁)

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבקשה, תהנה  😆

https://hebrew.alibaba.com/product-detail/Gasoline-Octane-Number-Tester-Petrol-Fuel-60592407216.html

image.thumb.png.ea43ff37bba4548d9c6b02a1756a70c3.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מצחיק 2
  • מעניין 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, kobi_g כתב:

ברגע שיש מסה גדולה של כלי רכב ספורטיבים מסוגים שונים שממלאים דלק באותה התחנה ואף אחד לא חווה גמגומים/בעיות הצתה וכו אזי איכות הדלק טובה ואתה לא נמצא בתחנה שמהלו בה וכו (כן זה כואב שאתה נתקע עם דלק לא באיכות טובה, ובטוח שיש לאנשים סיפורי אימים על תחנות שמילאו מהן והמכה הגיעה)

אתה צודק, אבל זה לא מדעי. כן, זה מה יש, אני מבין. והאמירה ש"אף אחד לא חווה..." היה נכון לדייק אותה ב"לדברי כל אלו שמשתפים אותך". ;-)

בסוף הדבר הכי אמין בנסיבות, זו ההתתנסות האישית. בתחנה הזו לא היו בעיות מבחינתי. חשבתי שאתה יודע משהו רע עליהם.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מן הסתם שיש דרישה, יש תחלופה גבוהה של 98 במיכלי התחנה.
לפני הרבה זמן חיפשתי תחנה  עם 98 באילת והמוכר הציע לי לא למלא מיכל מלא כי הדלק עומד במיכל שבועות ללא דרישה. 

לעומת זאת בפתח תקווה אלו שאני מכיר, יש "מבחר" משאבות דור אלון(בזל), מיקה(גיסין) , סונול (ירקונים) ,תפוז וחן (סגולה). אולי כי יש הרבה יותר דרישה . 

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פז גשר הירקון היא תחנה סופר פעילה באיזור עם אוכלוסיה מבוססת. בנוסף, יש באיזור (כביש התערוכה) 2 תחנות שמוכרות 98. אני מניח שלא חסרות מכוניות שמתדלקות 98 באיזור.

מכיוון שהמשאבה שמספקת 98 מספקת גם 95 - לא מדובר בתפיסת מקום ע"י עמדה לא אפקטיבית, אלא בהגדלת מכירות פוטנציאלית - גם לסניף יילו.

יתכן ומכוניות שמתדלקות 98 וחייבות דווקא את המשאבה המתאימה ולא כל אחת אחרת משבשות את מבנה התורים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...