Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת מים לוישרים - יונדאי i30 שנת 2014

meirjul
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, 

יש לי יונדאי i30 שנתון 2014 וכשאני מפעיל מים לוישרים הם יוצאים ממש חלש, גם בוישר האחורי. 

אני רוצה להחליף בעצמי את משאבת המים ואני לא יודע איפה היא נמצאת. 

אודה לעזרתכם. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי שתבדוק קודם שהחורים שמהם זה משפריץ לא סתומים, עם מחט או משהו דומה תנקה אותם.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, elihershko כתב:

פתח מילוי המים יורד אל המיכל. המשאבה נמצאת בצד המיכל. בעבר החלפתי משאבה ביונדאי אקסנט. היתה גישה נוחה מכיוון הגלגל. בהצלחה.

נסה קודם לנקות :

ואם לא עוזה אז החלפה 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...