Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

אנחנו משפחה של 5 נפשות, זוג ו3 ילדים, כאשר 2 מהם הינם תאומים בני חצי שנה.

לאחרונה התחלנו להתעניין ולחקור בנושא של רכישת רכב חדש, כאשר השיקולים העיקריים שלנו הם 1) רוחב מושב אחורי, היות וצריך שני כיסאות ביטחות + הילד הגדול או אישתי במושב הזה, ו2) תא מטען גדול לעגלת תאומים.

כיום יש לנו קיה פורטה, אנחנו מאוד מרוצים ולרוב זה אכן עונה על הצרכים. הבעיה היא שעם רכב זה אנחנו לא יכולים לקחת אדם נוסף איתנו, ולעיתים עולה הצורך, המושב האחורי הוא גבולי בצורה שתיארתי למעלה וכמו כן מלבד העגלה וכמה תיקים בודדים האוטו לא יכול להכיל הרבה, מה שמקשה בנסיעות לסופ"שים מחוץ לבית או לחופשות.

אנחנו מחפשים רכב חדש, כך שהתקציב לא מהווה בעיה מידי גדולה (עד 200-210 אלף שח), 7 מושבים רצוי אבל גם 5 מושבים שעונה על הצרכים יכול להילקח בחשבון.

 

אשמח להצעות, כי אני מאוד מוצף מכמות המידע ברשת, שחלקו לא עדכני, ועד כה לא מצאתי עצמאית רכב שהוא "גם וגם וגם".

תודה מראש.

פורסם

ממליץ לך על רכבי 7 מקומות עם 3 מושבים נפרדים בשורה השניה

 

אם תצטרכו 6 מקומות אפשר כסא אחד להשאיר מקופל ותכנס לכם שם עגלת תאומים. 

 

להלן פוסט בו רשימת רכבים מתאימים: 

https://carsforum.co.il/topic/708894-המלצה-לרכב-7-מקומות-או-5-שיכול-להכיל-3-כסאות-תינוק/?do=findComment&comment=6395085

פורסם

אם הגדול שלכם כבר יכול לחגור לבד,

כל 7 מקומות יכול לבא בחשבון

(חוץ מכזה שאי אפשר לקפל רק חצי מהמושב האחורי).

אבל אם צריך לחגור אותו

יהיה סיוט לעשות את זה בספסל אחורי

ואתה חייב ספסל אמצעי מרווח

כמו שכתבו כבר.

 

אם אתה טיפוס של שמירת ערך

האאוטלנדר החדשה פלאג אין 7 מקומות, חבילה מעניינת,

(לא מאוד מרווחת).

פורסם

אפשר לבדוק סיטרואן C4 פיקאסו שהיא מושבים נפרדים ויש תא מטען ממש גדול אפ' חדשה במחיר הזה (אמנם הפסיקו לייצר אותה עכשיו אבל עדיין יש חדשות) ואם לא דחוף 7 מושבים אפשר את הסיטרואן C5 איירקרוס מושבים נפרדים ומרווחים ונוח מאין כמותו

פורסם

אאוטלנדר פלאג אין עדיין לא משווק בישראל.

לפיג'ו 5008 יש מושב אחורי מאוד מרווח, מהניסיון והתחושה שלי עם כל רכבי הפנאי 7 מושבים עד 200,000 ש"ח הוא הכי טוב בגזרה הזאת.

עם זאת, טיגואן אולספייס 1.5 בסיסי הוא דיל מאוד מפתה עם רמת אבזור גבוהה וביצוע טוב מאוד ארוז בתג מחיר אטרקטיבי. כמו שכבר אמרו אם הילד הגדול יכול לחגור בעצמו ולשבת בשורה השלישית זאת יכולה להיות אפשרות טובה. לחלופין, אם הנוסע הנוסף שלכם הוא ילד/נער או אדם גמיש ולא מפונק שיכול לשבת בשורה השלישית זה גם יכול להיות הרכב מוצלח.

פורסם
לפני 3 דקות, Mike808 כתב:

טיגואן אולספייס 1.5 בסיסי הוא דיל מאוד מפתה עם רמת אבזור גבוהה וביצוע טוב מאוד ארוז בתג מחיר אטרקטיבי

וואלה הצעה מעניינת לא ידעתי שזה המחירים שלו

פורסם

בוקר טוב, ותודה רבה רבה לכולם :)

הבן הגדול שלי אכן יכול לחגור בעצמו.

 

נתתם לי חומר למחשבה, ואם לתמצת את זה אז זה כנראה הכרעה בין הפיג'ו 5008 והסיטרואן ספייס טורר (לא פיקאסו כי אני מעדיף רכב חדש ולא קיה סורנטו כי ראיתי אותו פיזית, ותא המטען כשכל המושבים מורמים פצפון). אני אצטרך לעשות את החושבים הנוסף ולהחליט.

תודה רבה שוב

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה שוב לכולם,

לבסוף החלטתי ללכת על הסיטרואן ספייסטורר, שהעובדה שהמושב האחורי מורכב מ3 מושבים נפרדים מהווה את היתרון הגדול ביותר מבחינתנו.

רק חבל שבאולם תצוגה השירות כל כך פח.

  • אהבתי 1
פורסם

פה בפורום כבר נתקבעה התודעה שמדובר בפצצת זמן עם מנוע. כדאי אגב להעביר את המידע הזה ליצרן, לפי הקצב שבו הוא מצייד כמעט כל דגם חדש שלו במנוע הזה, הוא כנראה לא יודע.

  • מצחיק 1
פורסם
לפני 12 שעות, אב לתאומים כתב:

@TomerLLמדוע לא 1.2 (טורבו)?

ברכב בנזין, זו האפשרות היחידה

אין 1.6 בנזין? 

 

למנוע 1.2 הייתה/ישנה תקלה של רצועת מנוע שמתפוררת. אולי הבעיה נפתרה ואולי לא. 

×
×
  • תוכן חדש...