Jump to content

אב לתאומים

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של אב לתאומים

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. @TomerLLמדוע לא 1.2 (טורבו)? ברכב בנזין, זו האפשרות היחידה
  2. תודה שוב לכולם, לבסוף החלטתי ללכת על הסיטרואן ספייסטורר, שהעובדה שהמושב האחורי מורכב מ3 מושבים נפרדים מהווה את היתרון הגדול ביותר מבחינתנו. רק חבל שבאולם תצוגה השירות כל כך פח.
  3. בוקר טוב, ותודה רבה רבה לכולם הבן הגדול שלי אכן יכול לחגור בעצמו. נתתם לי חומר למחשבה, ואם לתמצת את זה אז זה כנראה הכרעה בין הפיג'ו 5008 והסיטרואן ספייס טורר (לא פיקאסו כי אני מעדיף רכב חדש ולא קיה סורנטו כי ראיתי אותו פיזית, ותא המטען כשכל המושבים מורמים פצפון). אני אצטרך לעשות את החושבים הנוסף ולהחליט. תודה רבה שוב
  4. שלום רב לכולם, אנחנו משפחה של 5 נפשות, זוג ו3 ילדים, כאשר 2 מהם הינם תאומים בני חצי שנה. לאחרונה התחלנו להתעניין ולחקור בנושא של רכישת רכב חדש, כאשר השיקולים העיקריים שלנו הם 1) רוחב מושב אחורי, היות וצריך שני כיסאות ביטחות + הילד הגדול או אישתי במושב הזה, ו2) תא מטען גדול לעגלת תאומים. כיום יש לנו קיה פורטה, אנחנו מאוד מרוצים ולרוב זה אכן עונה על הצרכים. הבעיה היא שעם רכב זה אנחנו לא יכולים לקחת אדם נוסף איתנו, ולעיתים עולה הצורך, המושב האחורי הוא גבולי בצורה שתיארתי למעלה וכמו כן מלבד העגלה וכמה תיקים בודדים האוטו לא יכול להכיל הרבה, מה שמקשה בנסיעות לסופ"שים מחוץ לבית או לחופשות. אנחנו מחפשים רכב חדש, כך שהתקציב לא מהווה בעיה מידי גדולה (עד 200-210 אלף שח), 7 מושבים רצוי אבל גם 5 מושבים שעונה על הצרכים יכול להילקח בחשבון. אשמח להצעות, כי אני מאוד מוצף מכמות המידע ברשת, שחלקו לא עדכני, ועד כה לא מצאתי עצמאית רכב שהוא "גם וגם וגם". תודה מראש.
×
×
  • תוכן חדש...